Nem akarok karácsonykor ajándékozni!? 15/L
mondd meg anyukádéknak! most leírom, a te nevedben, hogy mit mondanék én:
figyelj anyu! nagyon szeretlek titeket, az egész családot. nagyon szeretném, ha szép karácsonyunk lenne, finom vacsi, szép dekoráció, a fenyőfán új gömbökkel. nem vágyom semmire, szeretném ha csak ezek meglennének. most hogy egy váratlan kiadás közbejött, szeretném, hogy ez rendezve legyen. nem akarok felesleges, haszontalan dolgot, úgyhogy csak annyit kérek, hogy a család békésen összegyűljön. ugye megérted?
amúgy ha mégis ajándékokat szeretnének venni, akkor írj egy kis listát, amin olyan dolgok vannak, amik nem drágák. pl smink, arclemosó, körömlakk, 1 db póló, fényképalbum a családról, gyertya, édesség stb...(vagy amit szeretnél, és nem nagy kiadás) szerintem megértenék :)
Szerintem akkor nyugodtan vegyél mégis olyasmit amit valóban használ. Igen, megtudja magának is venni, meg is szokta bármikor, de mégsem üres kézzel állsz ott majd, és amit az ember használ annak mindig örül. Ugyanakkor hozzáteszed, hogy te nagyon megérted az anyagi helyzetet és nem akartál olyasmit amit esetleg csak félreraknak.
Vagy írj verset díszesen, vagy készíts valamit
pl. a kezedről egy lenyomatot zöldet, pirosat, a karácsonyiasság miatt, és írj bele valamit.
Karácsony, vagy nem karácsony, te vagy az én ideálom.
vagy bármi hozzászóló szép írás.
Hidd el ilyesminek örülnek ám a szülők !
Ráadásul te még nem is vagy kereső képes - gondolom - biztos nem várnak nagy, drága ajándékot tőled.
Nyugi ne tedd magad tönkre ezen, mert azzal csapod agyon a karácsonyodat. Készíts valami aprót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!