Haza kellene "vinnem" őt karácsonykor?
2,5 hónapos ismeretség alapján szerintem nem kell ezzel különösen foglalkozni. Az édesanyádnak is megmondhatod, hogy túl rövid még az eltelt idő ahhoz, hogy mindketten tisztában legyetek a közös jövőtöket illetően.
A fiúddal is szerintem símán le tudod tisztázni, ha jól veszem ki a soraidból, ő sem igazán szorgalmazza egyelőre.
Azt kell tisztáznotok egymással, hogy teljesen mindegy, hogy milyen pirosbetűs ünnep lesz, vagy csak síma hétköznap, amikor úgy érzitek, hogy eljött az ideje a bemutatkozásnak, akkor úgyis megteszitek.
Azért, mert most karácsony jön, ez nem kötelez benneteket ilyesmire.
08:46 vagyok
A párod szeretne menni egyáltalán? Lehet, hogy csak te problémázol a dolgon. Írtad, hogy ő nem szereti az ünnepeket. Gondolj bele az ő helyzetébe is. Egy idegen családnál -bárhogy is nézzük- vendégként tölti a szeretet ünnepét. Nyilván feszült lesz mindenki. lehet, hogy neki sem hiányzik ez a dolog. Lehet, hogy neki már össze is állt a fejében, hogy mit fog csinálni. Végül is tavaly is volt valahogy, pedig akkor még nem is voltál.
Hát nézd. Max másnapján áthívod. Legalább megismeri a családod, lesztek is együtt az ünnepek alatt, és pont jó időszak:
A karácsonyi stressz már lement!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!