Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Haza kellene "vinnem" őt...

Haza kellene "vinnem" őt karácsonykor?

Figyelt kérdés
Karácsonykor leszünk még csak 2,5hónaposak. Ő ott lakik, ahol én tanulok, amúgy én az ország másik végében lakok. Vizsgaidőszak lesz, valószínűleg épp hogy pár napra hazamegyek karácsonykor. Őróla tudom, hogy szívesen megismerné a családom (akár a közeljövőben is), anyum is pedzegette, hogy majd egyszer látni szeretné (az ő szavaiból úgy vettem ki, hogy azért ráér még a dolog). ő az első 'rendes' barátom (de komolyra tervezzük), így még sose mutattam be otthon senkit. Viszont én ezt egy kicsit korainak érezném még. Ő nem nagyon van jóba a szüleivel, nem szívesen karácsonyozik otthon (erről még régebben egyszer szó esett, h emiatt nem szereti az ünnepeket). Szerintetek megbántódna, ha nem hívnám meg hozzánk? Vagy kérdezzem meg szüleim, mit szólnának a dologhoz, aztán kérdezzem meg őt? Én nem is tudom, hogy akarom-e. Nem igazán tudom, mit tegyek. Szerintetek? 20/L
2011. nov. 18. 08:05
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Mi nagyjából hasonló helyzetben voltunk. (csak mi a szülők vagyunk) A lányom hasonló okok miatt kérdezte meg, hogy nálunk karácsonyozhat-e a barátja (5 hónapja voltak együtt)

Igaz, mi már ismertük a fiút. Miután mi beleegyeztünk, azután hívta meg a barátját hozzánk.

Szerintem te is a szüleidet kérdezd meg először, hogy meghívhatod-e a barátodat.

A mi vőjelöltünk nem könnyen oldódó típus, de lehet, hogy ez a karácsonyi meghívás is segített a dolgokon, nagyon jó kapcsolatban vagyunk vele. Az első közös karácsonytól csak a lánykérés ment neki nehezebben (mint később bevallotta, gyakorolta előtte)

2011. nov. 18. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!