Akinek karácsonykor nincs pénze ajándékra az mit tudna mégis ajándékozni?
Attól függ kinek...
Közös programot - egy kirándulás a tesóval pl,
valami "szolgáltatást"- talpmasszázs apunak pl,
szabadnap anyunak - kitakarítod a lakást, megfőzöl, kimosol..
Gyereknek közös különleges játékot, pl sóliszt gyurmázást...
Például szépen kidíszített mézeskalácsot.
Különben annyira nem értem, miért nincs annyi embernek pénze karácsonyra. Októberben én voltam a zizi, hogy már jópár ajándékot megvettem.
A november kész anyagi csőd volt. De legalább nem most kell megszereznem minden ajándékot, hanem csak a felét, azt meg valahogy megoldom.
Második!
Hát nem is tudom miért lehet, hogy nincs pénze valakinek...Nekem pl azért nincs, mert több mint egy éve nem találok munkát és gondoltam azt a havi 42.200.- forintot, amit kapok -RÁT és családipótlék-inkább a gyereknek ruhára és élelmiszerre költöm, mint ajándékra. Mivel értelmes gyerekről van szó, hiába kicsi még, nagyon fog örülni annak, hogy egy 7.000.- forintos Barbie helyett kb 500.- forintból csinálok neki egy manócsaládot sóliszt gyurmából...
17:43 nem rád gondoltam, tudod, akinek nem inge.. de igenis sokan vannak, akik nem gondolkoznak előre, aztán meg lesnek, hogy nincs pénzük. Pedig a karácsony mindig ugyanakkor van, fel lehet rá készülni.
Gondolom, te is adsz azért ajándékot a gyerekeknek. Nagymamám tipikusan mindig maga készítette, amit adott, sok pulcsit például. De már ősszel nekiállt ő is, hogy ne kelljen kapkodnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!