Szeretnétek karácsonykor az "arany csikó jászla körül" ajándékozni a szeretteiteket?
"Van még néhány megvalósulásra váró álmom. Az egyik, hogy a mai karácsony ünnepünk egyszer visszakerül az eredeti karácsony, a téli napforduló dátumára, és egy ősi hagyomány szerint az ilyenkor megszülető fehér ló fia, az „arany csikó” jászla körül ajándékozhatom meg szeretteimet. Egyszer talán ezt is megélem."
Budaházy György,
a Jobbik (Morvai), a Barikád, és a Kuruc.info kedvenc forradalmára.
Vélemény?
Én nem láttam kedden ezt a megszülető fehér lovat... azért elég nehezen volna kivitelezhető, ha mindegy karácsonyozó - közel tízmillió - magyar körülötte szeretne ajándékozni. Ráadásul bezavarna, hogy két-három nappal kevesebb idő lenne a vásárlásra...
Nagyjából ennyire tudom komolyan venni ezt.
Szerintem ez a Budaházy nem egészséges. Bár szíve joga. Csak most küldi a leveleket a börtönből, írja a szent szövegit, mint anno Hitler a Mein Kampf-ot, és Morva Krisztina jár hozzá istápolni a lelkét, merthogy ez a vandál pszichopata egy politikai fogoly. Nem tudom, hogyan egyeztetik össze azzal az elvvel, amit a Jobbik képvisel, vagyis hogy kereszténység mindenek felett.
De itt nincs ám szó finom különbségekről. Ezen is látszik, hogy a "húdekeresztényekvagyunk" is csak egy maszk, szavazatszerzésre. Amúgy meg az ellenségem ellensége a barátom, akár elmebeteg, akár nem.
"Budaházyt, információink szerint terrorcselekmény elkövetésével és emberölés előkészületével gyanúsítják, ugyanis kapcsolatot véltek találni a jobboldali radikális vezető, illetve a Magyarok Nyilai között." Ezt írják a "politikai fogolyról".
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__562..
Itt pedig egy másik Nobel-békedíjasról csacsog a Budaházy-párti élcsapat. Gusztusos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!