Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi en es a ferjem most fogunk...

Mi en es a ferjem most fogunk spermat ajandekozni eleg hulyen hangzik de igy van a 38 eves nagyon jo baratnomnek mert kifutott az idobol es enm talalt par maganak. Jo otlet?

Figyelt kérdés
A spermabankban tobb evet kell varni igy mi kisegitjuk a doki meg megcsinalja a megtermekenyitest a maganklinikan (ittmegengedett egyedulallo noknek). Tetszenek neki a gyerekeink igy megbeszeltuk a jogi oldalt is, ha terhes lessz szerzodest keszitunk az ugyvednel a ferjem nem ismeri el a gyerket es nem fog fizetni erte de a gyereknek megmondjuk ki volt a donor.Mit szoltok ehez? Jo otlet vagy gondunk lehet belole?

2012. dec. 12. 13:27
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/71 anonim ***** válasza:
87%

megkeresheti a donort es kerdezhet tole.

És szerinted mit kérdezhet?Az élet dolgairól vagy mégis miről?

Szerintem nem gondoltatok ebbe mélyen bele mennyire bizarr helyzet ez.

2012. dec. 12. 14:15
 22/71 anonim ***** válasza:
78%

Azért fájhat neki mert látja hogy a ti gyerekeitekkel foglalkozik, szereti őket, együtt játszanak stb.

Vele pedig nem így viselkedik a kedves apuka.

Valamint amit te is írtál, ha ő fiú lesz..én félnék hogy rámenne a házasságom...

2012. dec. 12. 14:18
 23/71 anonim ***** válasza:
27%

ÚJABB PROVOKÁCIÓ? A másik kérdésben, ahol a csaj egy link alaktól akar mindenáron gyereket, oda lett kiírva először. Most te is itt próbálsz magadnak igazolást keresni?

Te is ugyanolyan felelőtlen, és őrült vagy. Másrészről ekkora butaságot sehol nem fecsegnék ki.

2012. dec. 12. 14:18
 24/71 anonim ***** válasza:
77%
Ha belementek,előbb ügyvéd által papirozzátok le a dolgot,ne akkor mikor már terhes mert ha mégse irja alá a papirt akkor jól rácsesztetek.Hivatalosan a férjed lesz az apa és bizony akkor fizeti a gyerektartást.
2012. dec. 12. 14:22
 25/71 anonim ***** válasza:
78%
Én egyáltalán nem tartanám jó ötletnek. Hiába lenne a hölgy a barátnőm 2 éve, 10 éve, 20 éve, jóban-rosszban. Azért ezt szívességnek nevezni, erős túlzás. Ha vesztek neki egy kiskutyát, mert magányos, az aranyos gesztus, ez nem az! Szerintem akaratlanul is előjönnének az érzelmek a férjedből is amikor először meglátná a kisbabát. Szerintem rögtön azt nézné, mennyire hasonlít rá, és te is azt néznéd, keresnéd a hasonlóságot. Az egy dolog, hogy elméletben mindent megbeszéltetek, és leültök egy szerződés fölé átbeszélni a dolgokat, de az emberi érzelmeket nem lehet befolyásolni, és sosem lehet előre tudni mit fog kiváltani ez a folyamat a barátnődből, a férjedből, esetleg később a gyerekből, ha kiderül az igazság. Szerintem ezt nem gondoltátok át ténylegesen, akármennyire is gondolod azt..valamint írtad, hogy érzelmi részről neked vannak aggályaid, kérdéseid..ha ezek felmerültek benned akár 1 percre is, akkor semmiképp ne vállald ezt be! Ha szeretnél szívességet tenni a barátnődnek, akkor állj neki keresni vele egy vadidegen férfit, aki elvállalni a spermaajándékozásdit...
2012. dec. 12. 14:26
 26/71 anonim ***** válasza:
71%
Soha nem mennék bele. A legjobb barátnőd gyerekében életed végéig a férjedet fogod látni, a legjobb barátnőd is Őt, a férjed pedig magát és a legjobb barátnődet. Mikor összeengeditek majd a gyerekeiteket játszani, minden gyerek a férjedé lesz, csak ki veled lesz közös, ki pedig a legjobb barátnőddel. A barátságotok is tönkre fog menni és a házasságod is.
2012. dec. 12. 14:54
 27/71 anonim ***** válasza:
74%

Ezt nem értem....és ha a gyerek tegyük fel,hogy együtt akar majd lenni az "apukájával",mert ti mondván hogy hazudni nem akartok neki,elmondjátok hogy a férjed volt a donor.

Most így a férjed is mondhatja,hogy "ugyan már!",lehet most én is azt mondanám,de ha meglátja azt az élő,lélegző gyermeket,akkor lehet hogy megindítana benne valamit a dolog,vagy mondjuk rámosolyogna,és a saját szemét látná visszanézni rá.......

2012. dec. 12. 15:03
 28/71 anonim ***** válasza:
71%

Igen,bennem is ez merült fel, mint itt néhány válaszolóban.

AZ egy dolog, hogy a barátnőd egyedül is fel tudja nevelni, s nem kér az apai segítségből, de annak a gyereknek hiányozni fog az apai minta, főleg, hogy tudja is ki az.

Mit mondtok majd a gyereknek, ha eljön a karácsony? Apukádnak fontosabb a másik 2 gyerek, mint te, ezért tölti velük, nem pedig veled?

Sok kényes dolog előjöhet még ebben a történetben.

Nem is beszélve arról, hogy egy gyerek kiskorától fogja kérdezgetni, hogy hol az apja. S azért akkor még érdekes lenne neki elmagyarázni a sperma donoros dolgot. Vagy akkor mit mond neki az anyja, ha pár évesen kérdezi? Ott az apu, a másik nénivel, s a másik 2 gyerekkel?

2012. dec. 12. 15:12
 29/71 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem nem jó ötlet. Engem eleve rosszul érintene hogy a férjemnek egy másik nőtől van gyereke. Irreleváns hogy barátnő. Meg hát ez a gyerekkel kiszúrás... A többiek leírták miért nem jó ötlet. De ha már mégis belementek, könyörgöm ne mondjátok meg ki a gyereknek az apja!
2012. dec. 12. 15:59
 30/71 anonim ***** válasza:
67%

Ez egy újabb történet lehetne a Gyanú árnyékában. :D

Bocsi, de ezt nem tudtam kihagyni.

2012. dec. 12. 16:06
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!