Mi en es a ferjem most fogunk spermat ajandekozni eleg hulyen hangzik de igy van a 38 eves nagyon jo baratnomnek mert kifutott az idobol es enm talalt par maganak. Jo otlet?
megkeresheti a donort es kerdezhet tole.
És szerinted mit kérdezhet?Az élet dolgairól vagy mégis miről?
Szerintem nem gondoltatok ebbe mélyen bele mennyire bizarr helyzet ez.
Azért fájhat neki mert látja hogy a ti gyerekeitekkel foglalkozik, szereti őket, együtt játszanak stb.
Vele pedig nem így viselkedik a kedves apuka.
Valamint amit te is írtál, ha ő fiú lesz..én félnék hogy rámenne a házasságom...
ÚJABB PROVOKÁCIÓ? A másik kérdésben, ahol a csaj egy link alaktól akar mindenáron gyereket, oda lett kiírva először. Most te is itt próbálsz magadnak igazolást keresni?
Te is ugyanolyan felelőtlen, és őrült vagy. Másrészről ekkora butaságot sehol nem fecsegnék ki.
Ezt nem értem....és ha a gyerek tegyük fel,hogy együtt akar majd lenni az "apukájával",mert ti mondván hogy hazudni nem akartok neki,elmondjátok hogy a férjed volt a donor.
Most így a férjed is mondhatja,hogy "ugyan már!",lehet most én is azt mondanám,de ha meglátja azt az élő,lélegző gyermeket,akkor lehet hogy megindítana benne valamit a dolog,vagy mondjuk rámosolyogna,és a saját szemét látná visszanézni rá.......
Igen,bennem is ez merült fel, mint itt néhány válaszolóban.
AZ egy dolog, hogy a barátnőd egyedül is fel tudja nevelni, s nem kér az apai segítségből, de annak a gyereknek hiányozni fog az apai minta, főleg, hogy tudja is ki az.
Mit mondtok majd a gyereknek, ha eljön a karácsony? Apukádnak fontosabb a másik 2 gyerek, mint te, ezért tölti velük, nem pedig veled?
Sok kényes dolog előjöhet még ebben a történetben.
Nem is beszélve arról, hogy egy gyerek kiskorától fogja kérdezgetni, hogy hol az apja. S azért akkor még érdekes lenne neki elmagyarázni a sperma donoros dolgot. Vagy akkor mit mond neki az anyja, ha pár évesen kérdezi? Ott az apu, a másik nénivel, s a másik 2 gyerekkel?
Ez egy újabb történet lehetne a Gyanú árnyékában. :D
Bocsi, de ezt nem tudtam kihagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!