Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi en es a ferjem most fogunk...

Mi en es a ferjem most fogunk spermat ajandekozni eleg hulyen hangzik de igy van a 38 eves nagyon jo baratnomnek mert kifutott az idobol es enm talalt par maganak. Jo otlet?

Figyelt kérdés
A spermabankban tobb evet kell varni igy mi kisegitjuk a doki meg megcsinalja a megtermekenyitest a maganklinikan (ittmegengedett egyedulallo noknek). Tetszenek neki a gyerekeink igy megbeszeltuk a jogi oldalt is, ha terhes lessz szerzodest keszitunk az ugyvednel a ferjem nem ismeri el a gyerket es nem fog fizetni erte de a gyereknek megmondjuk ki volt a donor.Mit szoltok ehez? Jo otlet vagy gondunk lehet belole?

2012. dec. 12. 13:27
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/71 anonim ***** válasza:
85%

megkérdezhetem hol éltek?

és a barátnőd milyen származású?

2012. dec. 12. 21:30
 42/71 A kérdező kommentje:
benelux elunk magyarok vagyunk de honositva mert mar 20 eve it elunk.Baratnom 25eve el itt csaladjaval de szuri/cabo mix onnan a szikkelcel betegsege.
2012. dec. 12. 21:47
 43/71 A kérdező kommentje:
a beneluxban 2004 ota tilos az anonim donor igy a spermabank varolista tobb ev lett.Marad a c donor vagy kulfold svajc skandinavia de egy donor a katologusbol tobb ezer eu max 6 honap probalkozasra.
2012. dec. 12. 21:51
 44/71 anonim ***** válasza:
100%

ha ennyire nem vagy kíváncsi a véleményünkre, bele sem gondolsz abba, amit mi írunk, csak fújod a magadét, akkor minek tetted fel a kérdést? akárki írta, hogy hülye ötlet, te már magyaráztad is, hogy miért nincs igaza! ha már el van döntve, akkor ne pazarold az időnket, csak majd x év múlva ne fogd a fejed, hogy b@szki, igazuk volt!

nem kívánom, hogy igazunk legyen, legyetek boldogok mindannyian, csak azt ne felejtsd el, hogy a legjobb barátnőből a legnagyobb ellenség is lehet!

2012. dec. 13. 08:30
 45/71 anonim ***** válasza:
96%

Annyira nem értelek!!!!

"Mit szoltok ehez? Jo otlet vagy gondunk lehet belole?"

Ha nem érdekelnek a vélemények,akkor miért kérted őket!

Te nem írtad ki,hogy csak olyanok válaszát várod,akik egyetértenek veled!

Miért vagy kíváncsi,a véleményünkre,ha annyira magabiztos vagy,hogy te már ezt eldöntötted magadban!

Tehát gondolom nem megerősítést vársz,nem adsz a véleményekre,akkor viszont azt sem értem,hogy egyáltalán minek a kérdés?

2012. dec. 13. 08:44
 46/71 anonim ***** válasza:
97%
Tetszenek neki a ti gyerekeitek? és erre te rögtön fel is ajánlod a férjed spermáját! Huh!! Nem semmi! Tudod ha valaki ennyire "kifutott az időből",(bár szerintem még nem) hogy teljesen mindegy neki ki az apa csak legyen gyerek, az miért akar éppen a férjedtől gyereket?? Ezt meg lehet oldani egyszerűbben is! Elmegy egy buliba, rátolat valakire hátulról, nem is látja ki az illető aztán meg a továbbiakat ő maga intézi! Minek ehhez a egy baráti pár életét felborítani? Te tényleg nem látod ennek a hosszútávú következményeit?
2012. dec. 13. 08:59
 47/71 anonim ***** válasza:
97%
utolsó, ezen én is agyaltam: tetszenek neki a gyerekeink. a férjed nem tetszik neki? elvégre tőle van a gyerek.
2012. dec. 13. 09:17
 48/71 anonim ***** válasza:
100%

Eddig én sem hittem az egyik válaszolónak,aki azt írta,hogy provokáció,de kezdem azt hinni hogy tényleg vagy kamu,vagy a kérdező nem teljesen 100-as!!

Nem lenne akkor már teljesen mindegy hogy ki az apa/donor?

Annak a nőnek más férfi ismerősei,batátai egyáltalán nincsenek,csak,és kizárólag a te férjed?

2012. dec. 13. 09:33
 49/71 A kérdező kommentje:
buliba alkalmi kapcsolatbol gyereket szulni veszelyes dolog Mi van ha az apa nemi beteg?vagy orokletes betegsege vana csaladban?egy ismeretlen emberrel szexelni orosz rulett es a baratnom nem ongyilkosjelolt.Kulonben is egy alkalom az o koraban nem eleg egy terhesseghez es ugy atvagna egy ferfit.A torveny szerint ha a gyerek szex utjan fogant az apanak jogai es kotelessegei vannak.A donaciot ver es sperma vizsgalat elozi meg illetve hormon kezeles a baratnom szamara.Mar irtam az erzelmi resze az ami kicsit nyugtalanit. A ferjemet nem o biztos magaban.A baratnomtol kertunk egy honap gondolkodasi idot es a pszyhologussal valo beszelgetes utan dontunk de igazabol a ferjem dont mert az ove az anyag.
2012. dec. 13. 09:55
 50/71 anonim ***** válasza:
100%
Tegye már föl a kezét az,akinek bevizsgálták a pasiját mielőtt terhes maradt volna tőle? Ilyen indokkal nem végeznek inszeminációt,hogy betegségeket kerüljenek el! És ha mégis beteg lesz a gyerek beperli a férjedet? Mi a garancia,hogy nem lesz beteg? Talán a te férjednek szuperspermája van? A kíírásodban még azért akart a férjedtől,mert "tetszenek" neki a ti gyerekeitek!
2012. dec. 13. 10:04
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!