Akinek nincs családja, értsd: házastárs és gyerekek, de még testvére sem, az hogyan vészeli át az életet?
Olyan nehéz, mert valakikhez tartozni elemi igény, és az emberek a családjukhoz tartoznak.
Olyanok tapasztalatát kérem, akik így élnek 30 fölött... Egy kis bátorításra van szükségem. :/
Azt sajnos én sem tudom, csak a napi dolgokra gondoltam.
Mondhatnám, hogy tök felesleges vagyok de nem teszem, mert nem szeretnék újra depresszióba esni.
Köszönöm.
Ha megnyugszom is, a mélyben ott a magány... igazán nem oldják fel a napi örömök, csak elfedik ideig-óráig, ez a helyzet...
Szijasztok! Aki magányos, annak tudom ajánlani az én legjobb (és egyetlen) bátyámat, aki 30 éves most! (se feleség, se barátnő, se gyerek)
A kerítőnő hugicaa :D
Kedves előző!
És a hugica nem eladó? ;-) Mármint lehet neki -neked- udvarolni? :)
Én is magányos vagyok, de hím nemű. :) 30 feletti.
Nagyon hosszú a kérdéshez írtak sora, és már fél álomban vagyok. Kedves kérdező, te milyen nemű is vagy és melyik generácio? 30-40 között szintén?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!