Akinek nincs családja, értsd: házastárs és gyerekek, de még testvére sem, az hogyan vészeli át az életet?
Olyan nehéz, mert valakikhez tartozni elemi igény, és az emberek a családjukhoz tartoznak.
Olyanok tapasztalatát kérem, akik így élnek 30 fölött... Egy kis bátorításra van szükségem. :/
43 éves vagyok, se szülők, se nagyszülők, se gyermek, jelenleg kapcsolatom sincs. Legközelebbi családtagom a féltestvérem és az ő édesanyja, velük elég jó a kapcsolat.
Egy cicussal élek kettesben két éve, már úgy megszoktam, hogy nem is vágyom társaságra.
Reggel 7-kor indulok munkába, este 6 körül érek haza fáradtan, örülök ha nyugi van körülöttem.
Köszönöm szépen a kívánságaitokat. Meg is könnyeztem kicsit... :)
Amúgy nem vagyok karrierista, sőt, munkám sincs :D :( Csak szerintem pont azért mert annyi rossz dolog történt velem, emiatt van bennem egy olyan "semmihez semmi kedvem" érzés. És inkább magamba zárkózott típus vagyok...
23/L
23/N, le akarod írni, hogyan veszítetted el a szüleidet?
S kik vannak, akik közel állnak a szívedhez?
43 - nő vagy? Milyen munkád van? Az kielégít Téged? Vagy mi tartja Benned a lelket?
Egyáltalán MI tudja úgy kitölteni az embert, hogy úgy érezze, érdemes felkelni...?
Kimaradt, igen, nő vagyok, a munkám nem nevezhetem hivatásnak, karriernek pedig főleg nem, de olyan, amit egyelőre szívesen végzek.
És persze, ott a cica, akiről gondoskodni kell, akármilyen hangulatban vagyok éppen. Ha magamért nem is, miatta fel kell kelnem és haza kell jönnöm. Segített kimászni a depresszióból a nehéz időkben.
Gyermeket soha nem akartam, én sem kellettem az anyámnak, alkalmatlan lennék az anya-szerepre.
A lényeg, nem érzem rosszul magam és nem vagyok elégedetlen. Tudom, hogy nagyon sokan már ennél sokkal kevesebbtől is boldogok lennének. Kinek ez jut, kinek az.
Hm... Én nem tudom, mi a dolgom ezen a bolygón, ez a baj...
Neked mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!