Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet egy terhes nőt...

Hogy lehet egy terhes nőt kitenni a lakásból? Milyen lehetőségei vannak, ha így döntünk?

Figyelt kérdés

A történet röviden: a húgom 19 évesen terhes lett. A pasi lelépett, anyuék kitették ezért mi fogadtuk be a férjemmel. A lánya most 2,5 éves. Amióta megszületett a mi gyerekünk 1 éve azóta kérem, hogy menjen el dolgozni, én úgyis itthon vagyok ugye. 2 hónapja dolgozik, de most kiderült hogy megint terhes, ugyanattól a pasitól.

Nagyon összevesztünk, ő persze meg akarja tartani a babát de mi ezt már nem akarjuk. A férjem teljesen jogosan ki van akadva, megmondta hogy ha marad a húgom akkor ő megy. Sikerült ultimátumot adni: elmegy abortuszra, akkor maradhat még 6 hónapot.

Szörnyen önzőnek érzem magam, de egyrészt kezd rámenni a házasságunk, másrészt alapból undorítónak tartom ha valaki úgy vállal gyereket hogy "majd lesz valahogy, valaki majd eltart minket".

Mit tennétek? Hová mehet terhesen egy 2,5 éves gyerekkel?

2012. nov. 26. 09:40
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/113 anonim ***** válasza:
81%
Én egyszer laktam párom szüleinél,a párommal,fél évig,nekem nem volt munkám,19 voltam,nekem mégy egy tányér étel elfogadása is bűntudatot okozott,tudván hogy nincs jövedelmem.
2012. nov. 26. 16:14
 52/113 anonim ***** válasza:
86%

ezzel nem azt mondom,hogy érezze mindenki ezt,de ha gyerekkel mentem volna,szerintem jobban égett volna az arcom,én ilyen vagyok.

nem szeretek mások terhére lenni.

2012. nov. 26. 16:15
 53/113 anonim ***** válasza:
87%

De!

De az anyaotthon is az.

Nem akarom bántani a volt klienseimet, de tényleg a társadalom legeslegalja él ott.

A legbrutálisabb Mónika-show szereplői, komolyan.

Ex-prostituáltak, 5 ilyen nő volt ott, sőt 6, mert ez egyik folytatta is a "szakmát", ezért kellett kirakni, mert hazudozott, hogy utcai árus, látogatóba megy, jött érte a stricije, hadd ne mondjam, milyen látvány volt, 4 "nyóckeres" egy ringy-rongy merciben az otthon előtt.

Én csak azt mondom, hogy a legeslegindokoltabb esetben menjen ide, mert szörnyű hely.

2012. nov. 26. 16:16
 54/113 anonim ***** válasza:
79%

de mi ez,ha nem indokolt eset?

hm?

-a testvére,és a párja,már ott tartanak,hogy miatta veszekednek,ultimátumot kapott....

-lopott

-a szülőkhöz nem mehet,gondolom van okuk,hogy miért nem engedik oda,lehet ott is lopott

2012. nov. 26. 16:19
 55/113 anonim ***** válasza:
7%

29es vagyok... Gusztustalan ez az emberi viselkedés! Ha az én húgomról lenne szó, akár 3 gyereket is szülhetne a nyakamba, soha nem tenném ki az utcára! Normálisak vagytok? Anyáink korában hol volt ilyen? Annyira elkorcsosodott ez a világ... pont az ilyen emberek miatt amilyenek ti vagytok! Nem a megoldást keresitek hanem egyből kikell tenni az utcára. Tudjátok, én ugyan még fiatal vagyok de van ennyi eszem hogyha valami eltörik azt nem kidobom, hanem megjavítom! Hányingerem van az olyan embertől aki azt tanácsolja hogy tegye ki a testvérét az utcára! Ti megtudnátok tenni?? Gondolkodjatok már. Miért nem lehet ezt normálisan megbeszélni?? Mellesleg részben a kérdező hibája hogy engedte idáig fajulni a dolgokat...

Amúgy anyám a mai napig nem dolgozik és engem 2 éves korom óta a nagymamám nevel. Szép is lett volna ha kitesz minket az utcára. Még jó hogy ő nem olyan romlott mint ti.

2012. nov. 26. 16:49
 56/113 anonim ***** válasza:
37%

Oké, hogy a nő nem mehet a szüleihez, de a gyereket miért nem veszik magukhoz?

Persze megértem a szülőket, ha nem tehetik meg. Írtam is, hogy ha betegesek, rossz az anyagi körülményeik stb...

Én is azt mondom, hogy a húgát ne engedjék haza, ha ilyen. De csóró gyerek mit tehet erről? Elnéznék, hogy ilyen emberek között lakjon az unokájuk?

2012. nov. 26. 16:52
 57/113 anonim ***** válasza:
100%

ma 16:49

Mély levegő beszív....kifúj!

Figyelj csak ide!

Rokon,testvér?

Oké,persze,segítek neki!

1.Amennyiben megérdemli,és legalább nyúlfaroknyi hálát mutat,és nem kell veszekednem miatta a párommal,mert belőle nincs több,ha elmegy....így jártam!

2.Ha nem látom rajta,hogy neki ez így teljesen kényelmes,befüstöli a házamat,holott megkértem,hogy ne dohányozzon,és ennek tetejébe meg is lop,sőt!

Elmegy bulizni,mintha más dolga sem lenne,egy gyerek mellett!

Kérlek,higgy nekem!

Ezt "nagyanyáink" sem tűrték volna!

2012. nov. 26. 16:54
 58/113 anonim ***** válasza:
100%

Gyerek!

Az egy másik kérdés!

De írja a kérdező,hogy segítik anyagilag,pénzt azért kap tőlük,tehát ha úgy vesszük,azért nem sz.rják le magasról!

Gondolom javarészt a gyereknek köszönheti az anyagi támogatást.

2012. nov. 26. 16:57
 59/113 anonim ***** válasza:
79%
Azért vegyük már tényleg az is figyelembe,hogy ha a szülők nem engedik oda a saját gyereküket,de pénzel támogatják,ott azért van valami bibi.
2012. nov. 26. 16:59
 60/113 anonim ***** válasza:
100%

meg ezt írja a kérdező:

"ő persze meg akarja tartani a babát"

ilyen körülmények közé 2 gyereket is???!!

Az Isten áldjon meg!

Még munkája sincs!

Miből akarja eltartani?

Csak a pelenka,tápszer,popsitörlő,bébiétel ezrekbe kerül!

Ja!

Majd hülye nővére finanszíroz mindent a férjével?

2012. nov. 26. 17:02
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!