Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet egy terhes nőt...

Hogy lehet egy terhes nőt kitenni a lakásból? Milyen lehetőségei vannak, ha így döntünk?

Figyelt kérdés

A történet röviden: a húgom 19 évesen terhes lett. A pasi lelépett, anyuék kitették ezért mi fogadtuk be a férjemmel. A lánya most 2,5 éves. Amióta megszületett a mi gyerekünk 1 éve azóta kérem, hogy menjen el dolgozni, én úgyis itthon vagyok ugye. 2 hónapja dolgozik, de most kiderült hogy megint terhes, ugyanattól a pasitól.

Nagyon összevesztünk, ő persze meg akarja tartani a babát de mi ezt már nem akarjuk. A férjem teljesen jogosan ki van akadva, megmondta hogy ha marad a húgom akkor ő megy. Sikerült ultimátumot adni: elmegy abortuszra, akkor maradhat még 6 hónapot.

Szörnyen önzőnek érzem magam, de egyrészt kezd rámenni a házasságunk, másrészt alapból undorítónak tartom ha valaki úgy vállal gyereket hogy "majd lesz valahogy, valaki majd eltart minket".

Mit tennétek? Hová mehet terhesen egy 2,5 éves gyerekkel?

2012. nov. 26. 09:40
 61/113 anonim ***** válasza:
88%

Én egyetértek azokkal, akik a testvért nem támogatnák ezen túl. Hisz túl lőtt mindenen. Nagyon sokat kellene bizonyítania. Itt 2,5 éves gyerek sorsát kellene megoldani. Az anyjánál nincs jó helyen, ez világos. Oké, hogy a nagyszülők támogatják a gyereket, de az anyaotthonba hogy fogják? Visznek neki ajándékot, kaját? Szerintem lenyúlnák a többiek, s megint a gyerek szívná meg.

Én tuti, hogy magamhoz venném a gyereket, ha megtehetném. A lányomat meg elküldeném dolgozni, s persze a lakhatását is magának kellene megoldania. Ideje lenne felnőnie!

2012. nov. 26. 17:11
 62/113 anonim ***** válasza:
100%

Tudod kedves 55-ös

Anyáink korában ribinek hívták azt aki komolytalan kapcsolatba szült. Akkor az apa és anya tartotta el a gyereket.

Az, hogy téged anyukád nagyanyád nyakára szült és a mai napig nem dolgozik az nem normális. Azt hívják ingyenélőnek. Nagymamád nem sajnálod? Felnevelt egy gyereket erre az a hála, hogy amikor végre magával is törődhetne akkor az unokáját is neki kell eltartania. Ő ezt érdemli?

Soha nem volt divat a nagyszülőkkel, rokonsággal eltartani felnőtt, felelősséget nem vállaló embereket és azok szaporulatait. (kivéve a kisebbséget)

2012. nov. 26. 17:16
 63/113 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat

Ma voltunk önkormányzatnál érdeklődni. Mire hazaértünk, a férjem elköltözött :-(

Most mit mondjak a lányomnak????

2012. nov. 26. 17:34
 64/113 Septimius ***** válasza:
84%
:O ez durva. Tényleg elköltözött, fogta minden cuccát vagy csak elment kiszellőztetni a fejét? Ilyen könnyen otthagyna titeket, a gyerekét és párját a sz@rban? Most ez komoly? Miért nem a hugodat hajította ki, miért a ti életeteket nehezíti, holott semmiről se tehettek?
2012. nov. 26. 17:40
 65/113 anonim ***** válasza:
100%

A húgoddal közöld, hogy most azonnal pakoljon. Menjen a pasijához vagy ahová akar. Te mindent megtettél érte, ideje, hogy felnőjön. Aztán hívd fel a férjedet és mond el neki. Talán erre megenyhül a szíve.

(Egyébként megértem a férjedet, én is ezt tenném a helyébe)

2012. nov. 26. 17:44
 66/113 anonim ***** válasza:
94%
na, kis filantróp okosok, akik azt mondtátok, hogy milyen szívtelen, hogy el akarja zavarni ... így jobb, hogy a saját élete megy tönkre? ... és ne tessék most meg a férjet támadni, mert nem érdemli meg
2012. nov. 26. 17:46
 67/113 anonim ***** válasza:
100%
Pakolt össze a húgod cuccát, és tett ki az ajtó elé, miután elvetted a kulcsát. Menjen a pokolba az ilyen. A gyereket inkább vidd a nagyszülőkhöz, vagy ha elfér nálatok, maradjon ott. Egy percig se maradjon ott az a nő, mert ebben neked is nagy részed van, hogy ennyire hagytad, hogy ránőjön a családodra. Bizonyítsd be a férjednek, hogy ő fontosabb, mint az élősködő húgod azzal, hogy most azonnal kihajítod. Nem csodálom, hogy elment a férjed, és ne sajnáld kidobni a húgodat. Nem érdemel mást, nyilván tudta, látta, micsoda bajt okoz a házasságodban, és ennek ellenére nem lépett semmit, csak élősködött rajtatok. Nem érdeklitek őt, csak gazdasejtnek néz. Ő sem érdemel többet. Kitenni, de azonnal! Menjen ahhoz, aki a gyereket csinálta neki.
2012. nov. 26. 18:39
 68/113 anonim ***** válasza:
100%

kedves 55-ös!

Gondolom te ezt is elviselnéd a húgod miatt!

Ugye? :)

2012. nov. 26. 18:58
 69/113 anonim ***** válasza:
100%
Semmiképp nem hagynám, hogy egy betolakodó harmadik tönkretegye a házasságomat, még ilyen felállásban sem hogy az édes testvéremről van szó.
2012. nov. 26. 19:05
 70/113 anonim ***** válasza:
5%

56-os vagyok! Miért lettem lepontozva? Azért, mert az írtam, hogy sajnálom a kis gyereket? S attól még, hogy az anyja ilyen, nem kellene őt is azzal büntetni, hogy anyaotthonba kerüljön mindenféle jöttment ember közé?

Fura egy fel felfogású emberek vannak itt.

Ezek szerint ti egy kisgyereket simán kiba*nátok télen az utcára.

2012. nov. 26. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!