Terhes vagyok. Nem tudom, hogy mondjam el a páromnak. Mit tegyek?
Hány éves vagy?
Te sem örülsz a babának?
Szia!
Hát mondd el, ami történt. Nem tehettek róla. A szüleid pedig szégyelljék magukat, ha lehülyéznek, nem felelőtlen voltál, hanem megtörtént pedig te mindent megtettél ellene.
Te egyébként örülsz neki, vagy nem?
24 évesen ez nem tragédia!
Ha arra vársz, hogy minden meglegyen, soha nem szülsz.
Örülj neki..ha már így alakult.
Szülők pedig örülni fognak az unokának..ha nem is azonnal, de imádni fogják..:))
Megértelek, annyi idős vagyok mint te, hasonló nézetekkel. Elszomorító, hogy tabletta szedése mellett teherbe eshettél. Megkérdezhetem, hogy mit szedsz? Kicsit ijesztő a dolog.
A barátod reakcióját mindenképp várd meg mielőtt döntenél. A szüleiddel tényleg ne foglalkozz, ez a kettőtök ügye. Lehetőleg egy nyugis pillanatban beszéljétek meg a dolgot, csak ennyit tudok tanácsolni, és ne hozzatok elhamarkodott döntést.
5. vagyok.
Hát...mintha a lányaimat hallanám..
Ők se "érettek" az anyaságra..Biológiai órájuk szerint lehetnének, de nem. Sokan elítélik azokat a nőket, akik nem, vagy később, vagy soha nem akarnak gyereket..
De nincs ezzel semmi probléma..Társadalmi elvárások letojva,
az a fontos, Te és a párod mit szeretnétek...
Ha nem kell gyerek, az is a Ti döntésetek..és senkinek nincs joga ebbe beleszólni..
Nem szólok bele én sem. Nagymama lehetnék..korom szerint.
De mivel lányaim nem szülnek, felfogásuk mint a Tied, ezért macskát tartok...
Szülőknek nem kell megmondani, ha mégis ugy döntötök, nem kell gyerek..Ez nem hazugság. Kettőtök élete..És ebbe senki nem szólhat bele..
Bocsi! Én se....
A legfontosabb, hogy minél előbb elmondd neki, mert minden nap számít a téma megbeszéléséhez.
Nem volt hasmenésed, hányásod? Akkor ugyanis kiürülhet a hatóanyag a szervezetedből. Antibiotikummal együtt szedve meg semlegesíti a gyógyszert. Túl nagy hőre is elmehet a tabletta hatása, nem volt pl. a radiátor mellett a doboz? Mi lehetett a baj? Így tényleg aggasztó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!