Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » S. O. s hogy mondjam el a...

S. O. s hogy mondjam el a páromnak hogy haldoklik a mamája?

Figyelt kérdés
Most jöttem haza anyósomtól, ő mondta hogy haldoklik a mama és hogy közöljem a pârommal! De hogyan mondjam?? Nagyon rossz érzés nekem ezt közölni főleg hogy párom külföldön dolgozik, fél1kor beszèlek vele akkor ér haza a munkából de szerintem hagyom hogy lefeküdjön aludni és mikor felkel mert ma este 6kor indul dolgozni és előtte úgyis beszélünk akkor mondom el! De hogy mondjam? Jóötlet ha nem most mondom bár munka előtt meg sehogy nem jó ez! Bocsânat ha érthetetlen de össze vagyok zavarodva
2012. aug. 28. 11:56
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne munkába indulás előtt mond el neki... Becsapva érezheti magát, hogy előtte miért nem mondtad, illetve ha közel áll hozzá a nagymamája, akkor ki se tudja sírni a fájdalmát, mert mennie kell dolgozni. Nem tudom mit dolgozik, de ha veszélyes munkát akkor pláne ne akkor, nem fog tudni koncentrálni. :(

Kitartás!

2012. aug. 28. 12:00
 2/8 A kérdező kommentje:

Csontozó veszélyes hisz késsel dolgozika csak azt is szeretném ha aludna mert napi 4órát alszik de ezt is 2szer vagyis este 6kor elmegy dolgozni hazaér hajnal 4re lefekszik reggel6ra megy dolgozni délig haza megy lefekszik majd 6ra megint megy este!

Nagyon nem akarok neki fájdalmat okozni

2012. aug. 28. 12:05
 3/8 anonim ***** válasza:
Én szintén munka után mondanám el, és teljesen őszintén.
2012. aug. 28. 12:07
 4/8 anonim ***** válasza:
Munka útán de minnél előbb,és mikor felhívod kérdezd meg mit csinál,lehetőleg ne akkor mond el mikor pl. épp vezet.
2012. aug. 28. 12:22
 5/8 anonim ***** válasza:
Muszáj elmondanod neki valahogy. Nekem apámmal kellett közölnöm, hogy meghalt a mama, szóval az anyukája, és munkahelyén hívtam fel.
2012. aug. 28. 12:23
 6/8 anonim ***** válasza:
Itt nincs jó időpont,meg kell mondanod minél előbb!Ha én lennék a párod,akkor azonnal szeretném tudni.Ki tudja,az is lehet,hogy haza szeretne jönni és esetleg el is engednék.Szóval én megmondanám neki munka előtt,amikor legelőször beszélsz vele.Kitartás!
2012. aug. 28. 12:44
 7/8 A kérdező kommentje:
Megmondtam, nagyon nehéz volt! Azzal kezdtem hogy rossz állapotban van gyengélkedik, mondta hogy tudja de ő optimista és hogy reméli meggyógyul. Éreztem hogy nem ért hogy mire alarok kijukadni végűl mondtam hogy orvosnál is volt és azt mondta hogy csak napok vannak hátra!felhívta a nagynénjét de nem tudom hogy haza tud-e jönni! Sajnos engem is elkapott a sírás szerencsére nem látta! Most mondta hogy az étvágya is elmeny és aludni sem tud majd! :(
2012. aug. 28. 12:52
 8/8 anonim ***** válasza:
Sajnálom a történteket!Nagyon jól cselekedtél,elmondtad neki és látod muszáj volt,mert lehet,hogy haza is szeretne jönni és hátha elengedik!Ilyen helyzetben mindenki ideges lenne,az is érthető,hogy nem tud aludni,de ne aggódj érte,rendben lesz!
2012. aug. 28. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!