Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan segíthetnék a páromnak?

Hogyan segíthetnék a páromnak?

Figyelt kérdés
A párom (38/F) mindig hangulatember volt,de az utóbbi időben már nagyon túlzásba viszi.Ezt úgy kell elképzelni,hogy rajtam kívül lassan már senki nem viseli őt el,még a 7 éves kisfia sem.Ha jó kedve van,akkor nincs semmi gond,kedves,humoros,társasági ember,de ha épp bal lábbal kelt fel,akkor mindenkit kb. lábtörlőnek néz.Bunkó módon beszólogat,kötekedik,sérteget másokat,azt érezteti mindenkivel,hogy semmi kedve hozzájuk.A barátaival is így viselkedik,nem csak a családdal,ezért eljutott arra a pontra,hogy a barátai nagy része is elfordult tőle,pont emiatt.Sajnos nagyon önző is,az ő problémáit mindenki hallgassa meg,de ő senki gondjára nem kíváncsi...Hogyan segítsek neki,mielőtt mindenki megutálja?
2012. aug. 23. 14:03
 1/4 anonim ***** válasza:
te sehogy sztem. neki kéne megváltoznia, de ha nem akar, akkor nem lehet mit csinálni. akkor sem nagyon, ha nem látja, hogy vele van a baj.
2012. aug. 23. 14:11
 2/4 A kérdező kommentje:
Épp ez a gond,hogy nem veszi észre,hogy vele van a gond...Pedig szerintem az,ha valakitől fél a gyereke,annak ellenére,hogy sosem emelt rá kezet,már elég sok mindent megmutat.
2012. aug. 23. 14:14
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem sem tudsz segíteni, esetleg pszichológus az sokat segíthet, persze ha ő is akarja. A környezetemben az elmúlt 3 évben 2 ugyanilyen ember lett öngyilkos.
2012. aug. 23. 14:56
 4/4 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy ő megmagyarázza.szerinte ő teljesen normális,nem érti,hogy neki miért kellene alkalmazkodnia,miért kellene pl. meghallgatnia egy barát ,,siránkozását",ha ő épp nem kíváncsi rá...Lassan már én is kezdem megutálni őt...Tudom,hogy ez csúnya,de ezek után nem tudom már úgy szeretni...
2012. aug. 23. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!