Hogy lehet egy terhes nőt kitenni a lakásból? Milyen lehetőségei vannak, ha így döntünk?
A történet röviden: a húgom 19 évesen terhes lett. A pasi lelépett, anyuék kitették ezért mi fogadtuk be a férjemmel. A lánya most 2,5 éves. Amióta megszületett a mi gyerekünk 1 éve azóta kérem, hogy menjen el dolgozni, én úgyis itthon vagyok ugye. 2 hónapja dolgozik, de most kiderült hogy megint terhes, ugyanattól a pasitól.
Nagyon összevesztünk, ő persze meg akarja tartani a babát de mi ezt már nem akarjuk. A férjem teljesen jogosan ki van akadva, megmondta hogy ha marad a húgom akkor ő megy. Sikerült ultimátumot adni: elmegy abortuszra, akkor maradhat még 6 hónapot.
Szörnyen önzőnek érzem magam, de egyrészt kezd rámenni a házasságunk, másrészt alapból undorítónak tartom ha valaki úgy vállal gyereket hogy "majd lesz valahogy, valaki majd eltart minket".
Mit tennétek? Hová mehet terhesen egy 2,5 éves gyerekkel?
61-es választ is én írtam.
Még mindig nem értem, hogy hogy nem lehetett azt megoldani, hogy a testvért elzavarni dolgozni és lakjon ahol akar, s a gyereket pártfogásba venni!
Hivatalosan a húgom nem hajlandó belemenni hogy más nevelje a gyereket. Azt mondta ha csak őt tesszük ki, feljelent gyerekrablásért.
Elment a pasijával valahová, most összepakolom a cuccait és este nem engedem be. A gyerekeket elvittem anyukámhoz, hogy ne hallgassák a patáliát. Ahogy a húgom ismerem, rendőrt fog hívni így is :-(
A srác szüleivel beszéltünk, kb 6 hónapig tartott a lelkesedésük, azóta nem fizetnek semmit és nem is látogatják az unokájukat.
Amennyire meg tudom állapítani, a férjem pár napra való ruhát vitt el.
Köszönöm, hogy ezt leírtad kérdező. Én voltam, aki a gyereket sajnálta.
De egy barom anyja van, már bocsi a kifejezésért. Nem hogy örülne, hogy segítetek abban, hogy a gyerek jó helyen legyen, inkább elrontaná a kicsi gyerekkorát is.
Gyámügy nem tudna ilyen esetben tenni valamit? Hisz a húgod nem teremteni a gyerekneveléshez megfelelő körülményeket.
Remélem sikerül megoldanod a helyzetet. Írd majd meg mi volt. Szurkolok Neked nagyon.
Fenyegetőzik, és eszközként használja a gyerekét, mert azt hiszi, hogy a gyereket úgyse dobjátok ki, és rajta keresztül így őt sem. Kegyetlenül fog hangzani, de dobjátok csak ki. Gyanítom,hogy a gyerek pár óra múlva már a nagyinál, vagy nálatok fog újra kikötni, mert mihelyt rájön, hogy nem tud belőle hasznot húzni az anyák gyöngye, meg fog tőle szabadulni, és mindjárt nem fog annyira ellenállni annak, hogy más nevelje.
Egyébként meg most, hogy a szüleidnél van a gyerek, nem valószínű, hogy onnan elhozná, ha te kidobod...Ne hagyd magad zsarolni, most már a saját családod a tét, sz@rd le őket nagy ívben!
Én nem értem meg a férjed...a legkönnyebbet választotta elment, ahelyett hogy segített volna a húgod cuccait csomagolni..
Az is szép egy ember...A legnagyobb sz.arban otthagyja a családját.
Miért hagyná ott a legnagyobb szarban a családját? A feleség eddig nem tudott dönteni, akkor a férj rásegít a döntés meghozatalára. Megértem.
Kérdező, kitartást!
Szerintem is ok,és értem hogy megelégelte a dolgot,de
elmenni,és még ruhát is vinni magával....
nem próbáltad hívni?
a telefont felveszi,gondolom azt is vitt.
Miért hagyná ott a legnagyobb szarban a családját
ha a csajt is elítéltük(azért többes szám,mert én is),mert
nem bánik megfelelően a gyerekkel,akkor azt is vegyük már figyelembe,hogy a csávó apa!
Neki is van gyereke!
Mindenképp most tedd ki őt.
Most valóban választanod kell a férjed és közte.
Férjeddel beszéltél már azóta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!