Ha egy nő terhes lesz védekezés mellett, miért van felháborodva hogy a férfi nem akarja a gyereket?
Hiszen azért védekeznek, nem?
Most 2 ismerősömmel is ez a helyzet, mind a ketten tényként közölték hogy a baba marad és a pasi csinál amit akar, nincs joga beleszólni a döntésbe. Az egyiküket már elhagyta a párja, a másikat is valószínűleg el fogja. Persze ők vannak felháborodva. De miért?
nem tudom, mi megbeszéltük a párommal hogy ha védekezés mellett becsúszik akkor elvetetjük, és felesben fizetjük.
Nem akarunk gyereket ezt a kapcsolat elején megbeszéltük.
Szerintem önzés a nő részéről ha rá akarja kényszeríteni a pasira a gyereket, másrészt ez biztos a reprodukciós ösztön, és a hormonok hatása, meg persze a neveltetés is ( abortusz= gyilkosság) nagyjából így tudnám kifejteni
27/N
Kicsit megértem mind2 felet.
Viszont az biztos, hogy én nem szülném meg úgy a gyereket ha a párom teljesen elzárkózik tőle!
Nagyban függ a védekezés módjától is,mert manapság a bogyók elég biztonságosak,így ha mellette lett terhes,akkor hibázott,ami lehet szándékos is,mert mondjuk gyereket akart minden áron.
Vagy mert szép és jó egy kapcsolat,és imád a párod.De gyerekkel már nem kellenél neki?
Megértem, hogy ez elég nagy kicseszés a pasival, hiszen ha nem is szeretné a gyereket megtartani, attól még fizetheti a gyerektartást.
Másrészről viszont az abortuszt nem minden nő vállalja fel. Hatalmas testi és lelki sokk, így végső során az ő döntésük is érthető.
Nem értem én sem.
Fogamzásgátlóval védekezünk,szedem rendesen.ennek ellenére időnként szednem kell gyógyszereket,amikről nem tudja az orvos sem megmondani hogy mennyire hatnak rá.
Csak 3-4 év múlva akarunk gyereket,de tisztáztuk,hogy ha most fogam meg,akkor megtartjuk,és akkor nem 2 év múlva nagy esküvő,hanem rögtön kicsi és majd templomi és lagzi ha lesz rá keret.
normális kapcsolatban ez meg van beszélve.
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!