Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy nő terhes lesz védekezé...

Ha egy nő terhes lesz védekezés mellett, miért van felháborodva hogy a férfi nem akarja a gyereket?

Figyelt kérdés

Hiszen azért védekeznek, nem?

Most 2 ismerősömmel is ez a helyzet, mind a ketten tényként közölték hogy a baba marad és a pasi csinál amit akar, nincs joga beleszólni a döntésbe. Az egyiküket már elhagyta a párja, a másikat is valószínűleg el fogja. Persze ők vannak felháborodva. De miért?

2012. nov. 20. 13:30
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:
72%
15-ös. És ha nem a férjed, hanem egy valaki akivel mondjuk 3 hónapja vagy együtt?
2012. nov. 20. 14:02
 22/56 anonim ***** válasza:
76%
Nahh az ősanyák lepontoztak. 19-es voltam.
2012. nov. 20. 14:03
 23/56 anonim ***** válasza:
73%
Mi is az elején megbeszéltük a párommal, hogyha becsúszik, csak akkor vetetjük el, ha beteg, vagy az életemet veszélyezteti. Szerintem minden kapcsolatban ezt kéne tenni, mert sok nő (velem együtt) nem tudná megöletni a gyermekét. És ha nem egyezik a felfogásunk egy ilyen fontos kérdésben, inkább ne is legyünk együtt, mert egy esetleges terhesség felőrölné úgyis. Én megértem a nőt, hiszen rá már a tudaton kívül is számos veszélyt rejt a műtét, és nem éri meg kockáztatni, ha eleve nem is akarja... Egyébként én is becsúszott baba vagyok, gumi mellett, a tesóm naptármódszer+megszakítás mellett, a másik tesóm pedig spirál mellett :D
2012. nov. 20. 14:04
 24/56 anonim ***** válasza:
70%
Sokan írjátok, hogy a gyerekbecsúszásos dolgot előre meg kell beszélni, amin én jókat nevetek. Ti valóban úgy kezdtétek a kapcsolatot egy számotokra szimpatikus fiatalemberrel, hogy figyelj járjunk, de csak akkor szexelek veled, ha egy esetlegesen becsúszott gyereket is hajlandó vagy felnevelni? Soha az életben nem mentetek volna férjhez. Mutass nekem olyan fiút, aki erre nem rohan el teljesen jogosan. Előbb jártok, később szexeltek is (meg kell nézni hogyan működik nálatok) és ahogy mélyülnek az érzelmek úgy döntitek el, hogy na Ő lesz az igazi! 41/N
2012. nov. 20. 14:10
 25/56 anonim ***** válasza:
70%
24-es: Mi pontosan ezt tettük a férjemmel. Most, tíz évvel később szeretettel várjuk a második gyerekünket. Tervezett ő is, akárcsak a bátyja.
2012. nov. 20. 14:22
 26/56 anonim ***** válasza:
51%
15. vagyok. Ha így viselkedik,pláne nem kár érte. Ezek a nők felvállalták akár egymaguk is, hogy felnevelik a gyereket. Minden tiszteletem az övék. Csak azt nem tudom, hogy ezek a férfiak ha például balesetet szenvednének/lebetegednének/szükségük lenne a másikra, mit szólnának, ha az fogná magát és mert neki nem kényelmes a dolog,lelépne. Persze még fel is lenne háborodva, hogy mit képzel ez, majd én (a párja) ápolom?
2012. nov. 20. 14:25
 27/56 anonim ***** válasza:
68%
Utolsónak: én igen, így kezdtem. Mert mire eljutottunk a szexig, ismertem már annyira az illetőket, hogy tudtam, milyen a világnézetük, és tudtam, mi a véleményük az élet efféle "nagy dolgairól". Szerencsére nem kerültem ilyen helyzetbe, de ha mégis így lett volna, lett volna hivatkozási alapom, hogy bocs bébi, ezt és ezt mondtad X ideje, amikor ez szóba került.
2012. nov. 20. 14:25
 28/56 anonim ***** válasza:
53%
Az a férfi aki nem akar gyereket és d*gni akar, az köttesse el magát. ez a legjobb módszer és punktum.
2012. nov. 20. 14:26
 29/56 anonim ***** válasza:
58%
Bocsi, a 24-es volt az utolsó, mikor a 27-es választ megírtam, így pontosítok: 24-esnek.
2012. nov. 20. 14:26
 30/56 anonim ***** válasza:
58%

24-esnek:

23-as vagyok, mi is így kezdtük, hogy az ilyeneket átbeszéltük még a szex ELŐTT. Na meg eleve ismertük már annyi ideje a másikat, hogy ezt az információt már tisztáztuk. Nem menekült el, sőt ;)

2012. nov. 20. 14:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!