Hogy lehet egy terhes nőt kitenni a lakásból? Milyen lehetőségei vannak, ha így döntünk?
A történet röviden: a húgom 19 évesen terhes lett. A pasi lelépett, anyuék kitették ezért mi fogadtuk be a férjemmel. A lánya most 2,5 éves. Amióta megszületett a mi gyerekünk 1 éve azóta kérem, hogy menjen el dolgozni, én úgyis itthon vagyok ugye. 2 hónapja dolgozik, de most kiderült hogy megint terhes, ugyanattól a pasitól.
Nagyon összevesztünk, ő persze meg akarja tartani a babát de mi ezt már nem akarjuk. A férjem teljesen jogosan ki van akadva, megmondta hogy ha marad a húgom akkor ő megy. Sikerült ultimátumot adni: elmegy abortuszra, akkor maradhat még 6 hónapot.
Szörnyen önzőnek érzem magam, de egyrészt kezd rámenni a házasságunk, másrészt alapból undorítónak tartom ha valaki úgy vállal gyereket hogy "majd lesz valahogy, valaki majd eltart minket".
Mit tennétek? Hová mehet terhesen egy 2,5 éves gyerekkel?
Figyelj, az apuka csak lakik valahol nem? szüleinél lakik? vagy koleszban? Nagyon egyszerű. Összepakolod a cuccait a húgodnak, felpakolod a gyereket, és elviszed apukához és leteszed. És kész. Én nem foglalkoznék vele a továbbiakban. Engem is marhára idegesítene hogy a minimális tiszteletet sem tanúsítja irántam, lop, hazudik, cigizik a lakásomban, nemhogy hálás lenne hogy eddig is itt lehetett.
A férjded ehélyében én sem vágnék többet jó képet ahhoz hogy ilyen pofátlan nőt el kelljen néznem magam körül. Menjen a fenébe. és te is ha nem állsz a sarkadra.
A segítségnyújtásnak és a kihasználásnak is vannak határai. Ez már kihasználás vastagon. A saját magam nyugalma és a gyermekem nyugalma a legfontosabb. a többi családtag csak ez után jön. ha nem férnek meg az én szabályaimmal akkor menjenek.
Ne legyen lelkiismeret furdalásod. A szüleid is nem véletlenül nem engedik haza.
kedves ma 11:32 -nek
Ha szerinted olyan gonosz a kérdező, és nekünk sincs szívünk akkor miért nem ajánlod fel, hogy a húga hozzád költözzön esetleg 2 gyerekkel??? Mindjárt másképp fogsz te is gondolkodni, és ha téged használnak ki, mindjárt nem is lesz neked sem erős a testvéri kötelék a családi vér..
Mielőtt ilyen hülyeségeket prédikálnál, tessék felajánlani hogy magadhoz veszed, és te támogatod őt.. Mert te egy angyal vagy és ki nem dobnád őt, főleg télen nem.. JA!!!! Hogy ez ne a te dolgod??? De idétlen dolgokat írni igen??????????
Szia!
Akik a kérdezőt szapulják,azok tényleg fogadjanak be a családjukba 3 embert,akit etetnek,itatnak,és meglátjuk a párjuk mit szól hozzá!
Ezt én is nagyon gyorsan megunnám,pedig nem vagyok gonosz ember!
Meg tényleg a lopás....
DE a testvéred sem lehet valami intelligens,előrelátó nő!
Sőt,nagyon tudatlan,és buta,már bocsánat!
Megszülni így egy gyereket,aztán megint teherbe esni...más nyakára!
Tudta hogy a barátja nem dolgozik,tudta hogy nincs egy arany tojást tojó tyúkja,mégis mire számított akkor?
Meg bulizni,cigizni gyerek mellett,ráadásul terhesen!
Sürgősen találj ki valamit,mert a kapcsolatod is rámehet erre az egészre!
Normális valahol,hogy bűntudatod van,de magának kereste!
Az anyaotthonok várólistásak,esetleg vegyétek rá,hogy jelentkezzen,és max addig,amíg nem kerül sorra,maradhat.
Amúgy meg keresztanyámat egy hét után vették fel anyaotthonba,a múlt hónapban,úgy, hogy nem volt várólistás!
Gondolom több ilyen hely is van,hátha valahol akad,megüresedett egy hely!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!