Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet egy terhes nőt...

Hogy lehet egy terhes nőt kitenni a lakásból? Milyen lehetőségei vannak, ha így döntünk?

Figyelt kérdés

A történet röviden: a húgom 19 évesen terhes lett. A pasi lelépett, anyuék kitették ezért mi fogadtuk be a férjemmel. A lánya most 2,5 éves. Amióta megszületett a mi gyerekünk 1 éve azóta kérem, hogy menjen el dolgozni, én úgyis itthon vagyok ugye. 2 hónapja dolgozik, de most kiderült hogy megint terhes, ugyanattól a pasitól.

Nagyon összevesztünk, ő persze meg akarja tartani a babát de mi ezt már nem akarjuk. A férjem teljesen jogosan ki van akadva, megmondta hogy ha marad a húgom akkor ő megy. Sikerült ultimátumot adni: elmegy abortuszra, akkor maradhat még 6 hónapot.

Szörnyen önzőnek érzem magam, de egyrészt kezd rámenni a házasságunk, másrészt alapból undorítónak tartom ha valaki úgy vállal gyereket hogy "majd lesz valahogy, valaki majd eltart minket".

Mit tennétek? Hová mehet terhesen egy 2,5 éves gyerekkel?

2012. nov. 26. 09:40
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/113 anonim ***** válasza:
100%
29-es.Szóval az a megoldás hgy a kérdező tegye tönkre a saját családját a huga hülyesége miatt?Ha elég felnőttnek gondolta magát ahhoz hogy 19 évesen szüljön egy gyereket most meg megint terhes akkor ahhoz is elég felnőtt hogy egyedül megoldja a gondjait,hiszen ő felnőtt érett nőnek tartja magát!!
2012. nov. 26. 11:47
 32/113 anonim ***** válasza:
100%
19-es. ez alapján a kérdező nyithatna az otthonában menhelyet, és hadd hozzon minél több gyereket haza a hugi, nem? Vagy tudod, mit? Add meg a te címedet, és odaküldi, ha már ekkora balek vagy.
2012. nov. 26. 11:59
 33/113 anonim ***** válasza:
54%
De kérdező, miért nem használod ki a lehetőségeket? Tudod mennyit ér egy gyerek a feketepiacon? A hugod gyártsa a gyerekeket, te meg eladod. Tiszta haszon.
2012. nov. 26. 12:00
 34/113 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, az apuka csak lakik valahol nem? szüleinél lakik? vagy koleszban? Nagyon egyszerű. Összepakolod a cuccait a húgodnak, felpakolod a gyereket, és elviszed apukához és leteszed. És kész. Én nem foglalkoznék vele a továbbiakban. Engem is marhára idegesítene hogy a minimális tiszteletet sem tanúsítja irántam, lop, hazudik, cigizik a lakásomban, nemhogy hálás lenne hogy eddig is itt lehetett.

A férjded ehélyében én sem vágnék többet jó képet ahhoz hogy ilyen pofátlan nőt el kelljen néznem magam körül. Menjen a fenébe. és te is ha nem állsz a sarkadra.

A segítségnyújtásnak és a kihasználásnak is vannak határai. Ez már kihasználás vastagon. A saját magam nyugalma és a gyermekem nyugalma a legfontosabb. a többi családtag csak ez után jön. ha nem férnek meg az én szabályaimmal akkor menjenek.

Ne legyen lelkiismeret furdalásod. A szüleid is nem véletlenül nem engedik haza.

2012. nov. 26. 12:08
 35/113 anonim ***** válasza:
78%
Maradhatna amíg nem kerül be az anyaotthonba. De egy percel sem tovább. Most kérvényezzétek( nem tudom ez hogy működik) aztán közöld hogy ha megszüli a babát ha nem megy anyaotthonba. Mérlegelje hogy két gyerekkel tovább fog e tudni onnan lépni. Ha.nem akar akkor a.kislányt nevelném ő meg menjem ahová akar, de a.kislányt utcára semmi képp nem raknám ki, férjed ebbe bele eggyezne?
2012. nov. 26. 12:09
 36/113 anonim ***** válasza:
95%

kedves ma 11:32 -nek

Ha szerinted olyan gonosz a kérdező, és nekünk sincs szívünk akkor miért nem ajánlod fel, hogy a húga hozzád költözzön esetleg 2 gyerekkel??? Mindjárt másképp fogsz te is gondolkodni, és ha téged használnak ki, mindjárt nem is lesz neked sem erős a testvéri kötelék a családi vér..

Mielőtt ilyen hülyeségeket prédikálnál, tessék felajánlani hogy magadhoz veszed, és te támogatod őt.. Mert te egy angyal vagy és ki nem dobnád őt, főleg télen nem.. JA!!!! Hogy ez ne a te dolgod??? De idétlen dolgokat írni igen??????????

2012. nov. 26. 12:11
 37/113 anonim ***** válasza:
100%
29-es! Ne hasonlítsd már össze azzal, hogy anyukád is tiniként lett terhes és nagymamád nem bánta. Gondolom, anyukád ezek után összeszedte magát és kezdett valamit az életével, nem azt gondolta, hogy "itt úgyis eltartanak, akkor szülök még egyet, plusz még lopkodom a cuccokat és telecigizem a lakást". Nagyon más a két eset.
2012. nov. 26. 12:47
 38/113 anonim ***** válasza:
98%

Szia!

Akik a kérdezőt szapulják,azok tényleg fogadjanak be a családjukba 3 embert,akit etetnek,itatnak,és meglátjuk a párjuk mit szól hozzá!

Ezt én is nagyon gyorsan megunnám,pedig nem vagyok gonosz ember!

Meg tényleg a lopás....

DE a testvéred sem lehet valami intelligens,előrelátó nő!

Sőt,nagyon tudatlan,és buta,már bocsánat!

Megszülni így egy gyereket,aztán megint teherbe esni...más nyakára!

Tudta hogy a barátja nem dolgozik,tudta hogy nincs egy arany tojást tojó tyúkja,mégis mire számított akkor?

Meg bulizni,cigizni gyerek mellett,ráadásul terhesen!

Sürgősen találj ki valamit,mert a kapcsolatod is rámehet erre az egészre!

Normális valahol,hogy bűntudatod van,de magának kereste!

Az anyaotthonok várólistásak,esetleg vegyétek rá,hogy jelentkezzen,és max addig,amíg nem kerül sorra,maradhat.

2012. nov. 26. 12:52
 39/113 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy meg keresztanyámat egy hét után vették fel anyaotthonba,a múlt hónapban,úgy, hogy nem volt várólistás!

Gondolom több ilyen hely is van,hátha valahol akad,megüresedett egy hely!

2012. nov. 26. 12:54
 40/113 anonim ***** válasza:
24%
aha, csak az tele van cigánnyal...
2012. nov. 26. 13:20
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!