Hogy lehet egy terhes nőt kitenni a lakásból? Milyen lehetőségei vannak, ha így döntünk?
A történet röviden: a húgom 19 évesen terhes lett. A pasi lelépett, anyuék kitették ezért mi fogadtuk be a férjemmel. A lánya most 2,5 éves. Amióta megszületett a mi gyerekünk 1 éve azóta kérem, hogy menjen el dolgozni, én úgyis itthon vagyok ugye. 2 hónapja dolgozik, de most kiderült hogy megint terhes, ugyanattól a pasitól.
Nagyon összevesztünk, ő persze meg akarja tartani a babát de mi ezt már nem akarjuk. A férjem teljesen jogosan ki van akadva, megmondta hogy ha marad a húgom akkor ő megy. Sikerült ultimátumot adni: elmegy abortuszra, akkor maradhat még 6 hónapot.
Szörnyen önzőnek érzem magam, de egyrészt kezd rámenni a házasságunk, másrészt alapból undorítónak tartom ha valaki úgy vállal gyereket hogy "majd lesz valahogy, valaki majd eltart minket".
Mit tennétek? Hová mehet terhesen egy 2,5 éves gyerekkel?
Már bocsánat, de r*hadjon el a nővéred, hogy képes végignézni, amint (majdnem) romba dől a házasságod...
Bocsánat, hogy építő hozzászólást nem tudtam írni, de sok ügyes tanácsot kaptál, nincs mit hozzátenni már.
Az Öntudatos-Mindenkitbefogadó-Mert-Ő-Mindenkinél-Különb válaszoló is bekaphatja, most legyen nagy az arca. A címét elküldte már a Kérdező húgának? Nem? Akkor ő sem különb azoknál, akiket itt "leszól".
Látod kérdező?
Fejezd be a bűntudatodat,nagyon gyorsan!
Neki milyen bűntudata lehet,hogy majdnem szétválasztott titeket?
Semmilyen!
Az ilyen tényleg nem érdemli meg a segítséget!
Szerintem(már elnézést),lehet hogy nem is százas a húgod!
Nincs semmi felelősségtudata,semmi bűntudata,szégyenérzete!Szerintem nincsenek is érzései!
SZEGÉNY GYEREK!
Én őt sajnálom a legjobban,ne hagyjátok hogy elvigye,ha kell jelentsétek fel!
Hajnalban ért haza a pasijával. Egy kicsit balhéztak, de aztán elmentek.
Azóta se kép, se hang. Anyuékhoz sem ment a kicsiért. A pasi szüleihez sem. Nem tudjuk, hol lehetnek.
Még nem jelentkezett :-(
Holnap anyuék bemennek a gyámügyre hogy ilyenkor mi van.
Minden papír megvan nálam, születési anyakönyvi kivonat, taj-kártya, szóval csak nem hiszik azt hogy elrabolták valakitől a szüleim.
Istenem,szegény gyerek!
Ő igazán nem kérte,hogy a világra jöjjön,az anyja hibájából,meg ide-oda kerül,mint egy tárgy,amit kölcsön adnak,ennek,annak!
Hogy a pofájáról sülne le a bőr az anyjának!
Nem akarja elvetetni a leendő gyermekét,de anyának nem hogy ,nem jó anya,hanem a borzalmasnál is rosszabb.
Vannak olyan nők,akiknek meg sajnos nem lehet gyerekük,hiába szeretnének,mert egy betegség közbeszól....
Borzalmas!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!