Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet egy terhes nőt...

Hogy lehet egy terhes nőt kitenni a lakásból? Milyen lehetőségei vannak, ha így döntünk?

Figyelt kérdés

A történet röviden: a húgom 19 évesen terhes lett. A pasi lelépett, anyuék kitették ezért mi fogadtuk be a férjemmel. A lánya most 2,5 éves. Amióta megszületett a mi gyerekünk 1 éve azóta kérem, hogy menjen el dolgozni, én úgyis itthon vagyok ugye. 2 hónapja dolgozik, de most kiderült hogy megint terhes, ugyanattól a pasitól.

Nagyon összevesztünk, ő persze meg akarja tartani a babát de mi ezt már nem akarjuk. A férjem teljesen jogosan ki van akadva, megmondta hogy ha marad a húgom akkor ő megy. Sikerült ultimátumot adni: elmegy abortuszra, akkor maradhat még 6 hónapot.

Szörnyen önzőnek érzem magam, de egyrészt kezd rámenni a házasságunk, másrészt alapból undorítónak tartom ha valaki úgy vállal gyereket hogy "majd lesz valahogy, valaki majd eltart minket".

Mit tennétek? Hová mehet terhesen egy 2,5 éves gyerekkel?

2012. nov. 26. 09:40
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 91/113 anonim ***** válasza:
100%

Már bocsánat, de r*hadjon el a nővéred, hogy képes végignézni, amint (majdnem) romba dől a házasságod...

Bocsánat, hogy építő hozzászólást nem tudtam írni, de sok ügyes tanácsot kaptál, nincs mit hozzátenni már.

Az Öntudatos-Mindenkitbefogadó-Mert-Ő-Mindenkinél-Különb válaszoló is bekaphatja, most legyen nagy az arca. A címét elküldte már a Kérdező húgának? Nem? Akkor ő sem különb azoknál, akiket itt "leszól".

2012. nov. 27. 09:20
 92/113 anonim ***** válasza:
100%

Látod kérdező?

Fejezd be a bűntudatodat,nagyon gyorsan!

Neki milyen bűntudata lehet,hogy majdnem szétválasztott titeket?

Semmilyen!

Az ilyen tényleg nem érdemli meg a segítséget!

Szerintem(már elnézést),lehet hogy nem is százas a húgod!

Nincs semmi felelősségtudata,semmi bűntudata,szégyenérzete!Szerintem nincsenek is érzései!

SZEGÉNY GYEREK!

Én őt sajnálom a legjobban,ne hagyjátok hogy elvigye,ha kell jelentsétek fel!

2012. nov. 27. 09:37
 93/113 anonim ***** válasza:
100%
Hová van bejelentve a húgod?
2012. nov. 27. 10:22
 94/113 anonim ***** válasza:
100%
Van valami fejlemény esetleg?
2012. nov. 27. 11:13
 95/113 anonim ***** válasza:
100%
A legvégső megoldás a gyerekek miatt: beszéld meg a szüleiddel, menjetek be a családsegtőbe/gyámügyre és kérvényezzétek a gyerek családba helyezését, ha a húgod semmilyen kompromisszumra se hajlandó. Nálatok vagy a szüleidnél helyezzék el a gyerekeket. Biztos megoldható, ha húgodnak nincs lakhelye és keresete sem, a gyerek érdekei a legfontosabbak, mellettetek fognak dönteni. Ha tényleg ilyen nemtörödőm úgyse fogja őket látogatni egy idő után, és a gyerekeket fel tudjátok majd nevelni rendes családi környezetben.
2012. nov. 27. 11:24
 96/113 A kérdező kommentje:

Hajnalban ért haza a pasijával. Egy kicsit balhéztak, de aztán elmentek.

Azóta se kép, se hang. Anyuékhoz sem ment a kicsiért. A pasi szüleihez sem. Nem tudjuk, hol lehetnek.

2012. nov. 27. 11:54
 97/113 anonim ***** válasza:
100%
Hat eleg szepen visszaelt a testvered a joindulatotokkal.
2012. nov. 27. 11:56
 98/113 anonim ***** válasza:
100%
Na, akkor egyelőre megoldódni látszik. A zárakat azért cseréltesd le, nehogy bemenjen amikor nem vagy otthon és kipakolja a lakást. Ne gondold hogy nem teszi meg. A kicsi jó helyen van anyukádnál, maradjon ott. Vagy elmegy érte a húgod vagy nem. Szerintem ha felé sem néz pár hónapig, akkor a gyámügyhöz kell folyamodni hogy a szüleid legyenek a gyámjai, hiszen hivatalos ügyek intézésekor csak a szülő jogosult eljárni, de mivel a szülők sehol sincsenek, ezért anyukádnak joga legyen hozzá.
2012. nov. 27. 12:30
 99/113 A kérdező kommentje:

Még nem jelentkezett :-(

Holnap anyuék bemennek a gyámügyre hogy ilyenkor mi van.

Minden papír megvan nálam, születési anyakönyvi kivonat, taj-kártya, szóval csak nem hiszik azt hogy elrabolták valakitől a szüleim.

2012. nov. 27. 18:10
 100/113 anonim ***** válasza:
100%

Istenem,szegény gyerek!

Ő igazán nem kérte,hogy a világra jöjjön,az anyja hibájából,meg ide-oda kerül,mint egy tárgy,amit kölcsön adnak,ennek,annak!

Hogy a pofájáról sülne le a bőr az anyjának!

Nem akarja elvetetni a leendő gyermekét,de anyának nem hogy ,nem jó anya,hanem a borzalmasnál is rosszabb.

Vannak olyan nők,akiknek meg sajnos nem lehet gyerekük,hiába szeretnének,mert egy betegség közbeszól....

Borzalmas!

2012. nov. 27. 18:47
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!