Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet egy terhes nőt...

Hogy lehet egy terhes nőt kitenni a lakásból? Milyen lehetőségei vannak, ha így döntünk?

Figyelt kérdés

A történet röviden: a húgom 19 évesen terhes lett. A pasi lelépett, anyuék kitették ezért mi fogadtuk be a férjemmel. A lánya most 2,5 éves. Amióta megszületett a mi gyerekünk 1 éve azóta kérem, hogy menjen el dolgozni, én úgyis itthon vagyok ugye. 2 hónapja dolgozik, de most kiderült hogy megint terhes, ugyanattól a pasitól.

Nagyon összevesztünk, ő persze meg akarja tartani a babát de mi ezt már nem akarjuk. A férjem teljesen jogosan ki van akadva, megmondta hogy ha marad a húgom akkor ő megy. Sikerült ultimátumot adni: elmegy abortuszra, akkor maradhat még 6 hónapot.

Szörnyen önzőnek érzem magam, de egyrészt kezd rámenni a házasságunk, másrészt alapból undorítónak tartom ha valaki úgy vállal gyereket hogy "majd lesz valahogy, valaki majd eltart minket".

Mit tennétek? Hová mehet terhesen egy 2,5 éves gyerekkel?

2012. nov. 26. 09:40
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/113 anonim ***** válasza:
89%

Kedves 29-es! Nem arról van szó, hogy egyszer hibázott, hanem arról, hogy újra megteszi.

Gondolom a te nyakadra bárki szülheti sorra a gyerekeket, te majd eltartod őket, akkor is ha közben a saját családod is rámegy.

2012. nov. 26. 13:26
 42/113 anonim ***** válasza:
87%

ma 13:20

ez van,ezt kell szeretni

erre gondolhatott volna akkor,mikor meggondolatlanul gyereket vállalt,nem igazán adott a lehetőség válogatni

2012. nov. 26. 13:59
 43/113 anonim ***** válasza:
90%

ja!

és ez nem is baj,majd ott megtanulja legalább,hogy a nővére nyakán jobb sora volt,talán alkalmazkodnia,viselkedni és segíteni kellett volna ott,ahelyett hogy pöfékel,és idegeneket hív el,meg szórakozik a gyerek mellett

aki ilyet sajnál,és véd,az nyugodtan fogadj be

könnyű a háttérből sajnálkozni,viszont ha az ember a saját bőrén tapasztalja meg a kihasználást,meg az élősködést,akkor már nem nagy a szája

ugye?

2012. nov. 26. 14:04
 44/113 anonim ***** válasza:
80%

"aha, csak az tele van cigánnyal..."

Persze meg még válogasson is örüljön annak ami van egy ingyenélőnek.

2012. nov. 26. 14:11
 45/113 anonim ***** válasza:
92%

ma 14:11

úgy bizony!

azért nem haláltáborba megy...el ne temessük szegényt

2012. nov. 26. 14:18
 46/113 anonim ***** válasza:
92%

"aha, csak az tele van cigánnyal..."

hát a leírás alapján egy fokkal se jobb a húg, mint az említettek... sőőőőt...

2012. nov. 26. 14:57
 47/113 anonim ***** válasza:
33%
Anyukádékhoz miért nem mehet haza?
2012. nov. 26. 15:44
 48/113 anonim ***** válasza:
88%

Én kívülállóként az alábbi megoldást tartanám a legjobbnak, amiben még egy utolsó esély is van a hugod számára:

1. Abortusz, hisz 1 gyereket sem tud eltartani, nem hogy kettőt.

2. Irtó gyorsan keres valami munkát

3. Amíg talpra nem áll, addig a szüleitek magukhoz vehetnék a 2,5 éves gyereket.

Igaz nem tudom, hogy a szülőknek milyen az egészségi állapota,anyagi körülménye. Még ha a húgod nem is akarják hazaengedni, az az ártatlan kisgyerek nem tehet semmiről. Mégis csak az unokájuk.

2012. nov. 26. 15:57
 49/113 anonim ***** válasza:
32%

Igaz, Utolsó.

A gyerekeket kellene nézni a nagyszülőknek, ha valakinek van "háttere", akkor segíteni kellene, legalább a gyerekeknek.

Ne anyaotthonban kelljen már az unokáknak élni.

Én dolgoztam anyaotthonban 4 évig.

Az ottlakó nők zöme állami gondozott volt korábban, vagy meghaltak a szülei, vagy alkoholista volt anyu-apu, ezért nem mehettek hozzájuk.

BORZALMAS egy anyaotthon.

Nekem ott dolgozni is megterhelő volt lelkileg, nagyon megviselt, annyi szomorúságot látni, annyi nyomort...

Végső,legvégső megoldás, de akkor, ha már tényleg semmi más nincs.

2012. nov. 26. 16:05
 50/113 anonim ***** válasza:
90%

Emberek!

Más nyakán élősködni,beköltözni majd' harmad magammal,és meggondolatlanul gyereket vállalni egy olyan személlyel,akinek még munkája sincs, nem BORZALMAS?

2012. nov. 26. 16:12
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!