Piercingek, tetoválások és az anyaság miért nem fér össze?
Alapból nem vagyok egy normális fazon, ami az öltözködést illeti, bár az utóbbi időben azért visszavettem az extrém dolgokból.
Tetoválásaim, látványos testékszereim vannak, a hajam sem mindennapos, feltűnő, extrém.
Párommal gyermeket szeretnénk, benne vagyunk a korban.
A barátaim, ismerőseim elég vegyesen állnak ehhez a témához. Többségük csak fintorgott, némelyek kifejtették, hogy egy ilyen nőnek inkább ne legyen gyereke, vagy sajnálkoztak hogy szegény baba...
Nem hinném, hogy egy gyermek érkezése miatt nekem meg kellene változtatnom azt a külsőt, amivel önmagam vagyok, ahogyan jól érzem magam.
De kérdem én, mert ez azért érdekel és fontos: miért is érinti ez a születendő gyermeket hátrányosan?
Szüleim is ilyenek, mint én, és engem sosem ért emiatt hátrányos megkülönböztetés, nem voltam se rossz gyerek, se antiszociális.
De a világ változik. Érdekelne, hogy manapság miben ártok azzal a gyereknek, ha nem mindennapos a külsőm.
25/N
Nem értem mit pörögtök ezen a lepontozáson.
Pár hülye mindenhol pontoz (remélem a következő fejlesztéssel egyébként ez korlátozva lesz, mert állandóan ez a téma mindenhol és már rohadt unalmas).
Engem annyira nem érdekel,hogy lepontoztak. Ha valaki ettől boldog lett, hogy 20%-ot ítéltek nekem,hát egészségére, örülök, hogy jót tettem a lelkivilágának. Ettől még a véleményem nem változott meg, és a világ ugyanúgy hátra fogja helyezni a tetovált feltűnő külsejű embereket a normális kinézettel szemben. Ha tetszik, ha nem, ez így marad, ha 0%-ra pontoznak, akkor is. A gyerekek pedig ugyanúgy röhögni fogják az anyát/apát, ha az nevetségesen néz ki.
Ergo nem mindegy mennyire pontoznak le??
A tények igazolnak, azok pedig adottak.
Nem olvastam el az összes kommentet, mert sok van. :)
Én is 25 éves vagyok, szintén "hódolok" az efféle "extremitásoknak".
Esetemben piros haj, sok fülbevaló, orr- és száj karika (egyelőre :) ).
Világ életemben pici gyerekekkel akartam foglalkozni és foglalkozom is. Jelenleg azért tanulok, hogy el tudja helyezkedni hivatalosan is bölcsődében, mert imádom a piciket.
Túlzás nélkül mondom, hogy ők is imádnak engem :).
A gyerekeket baromira nem érdekli, milyen a hajad, hogy öltözködsz, vagy van-e rajtad testékszer.
Megnézik, kérdeznek róla aztán el is felejtik és nem foglalkoznak vele, csak téged látnak.
Talán ezért is szeretem őket annyira :).
Bennük még nincsenek előítéletek.
Én is nagyon szeretnék már babát, 1-2 éven belül remélem lesz is.
Kétségem nincs afelől, hogy jó anya leszek.
Szerencsére nekem nincsenek olyan ismerőseim, akik szintén ne ezt mondanák :).
Ne foglalkozz azok véleményével, akik nem ismernek!
Sz*rd le a sok beszűkült, szürke, savanyú szájhúzót!
Sokan nem fogják fel, hogy a legtöbben nem feltűnési viszketegségből nézünk ki így (főleg nem 25 évesen, a kamaszok még oké, igen).
Én egyszerűen így érzem jól magam és ha egyedül lennék a földön, akkor is így szeretnék kinézni, mert ez hozzám tartozik.
Ennyi.
L/25
tegnap 20:30
te hisztizel miatta te lelkinyomorék :D még szöveget értelmezni se tudsz ?:D apucinak sok volt a pénze mi ? azért nem az általánosban ülsz még :D te egy dologban lehetsz biztos, hogy a kutya se néz rád és legjobb időtöltésed, hogy lesed a GYK-t...húzd fel a tundrabugyid aztán menjé kapáááni xD
Tegnap 20.58-s vagyok.
Szeretném megköszönni a kedves levelet One1120-nak;
"Te hülye f.sz, pont azon ment a balhé, h ti a nagy liberális,tetkós s.ggfejek, a tolerancia hívei nem bírták elfogadni, h egyeseknek nem tetszik és lepontoztatok mindenkit.
Egyébként szinte gondoltam, h te is az a fajta vagy, aki még nyáron is hosszúújjú pólóban szaladgál...."
Vitatkozhatnánk még napokig, de egy ilyen hülyét nem lehet jobb belátásra bírni, így feladom.
"te hülye f@sz"
igen, pont a tetkósok az alacsony intelligenciájúak mi? xD
Nem, a gyerekek azért röhögnek ki másokat, mert ezt tanulják otthon! Nekem megtanították, hogy másokat a külseje miatt nem bántunk!
Érdekes mód, én mindig is kövér kislány voltam és kaptam az ívet, de mindig az olyan kölköktől, akiknek a szülei is IQ hiányban szenvedtek.
Más: én is tele vagyok tetoválva, piercingjeim is vannak, de nem feltűnőségből, vagy szeretet hiányból lettem ilyen, nem is értem az összefüggést, hanem azért, mert tetszik. Más műkörmözik, festi a haját, körmét, szemét, csini ruhát hord, én pedig ezt teszem, mert így érzem magam szépnek, pont. Szóval nyugalom emberek, aki nincs benne valamiben, az inkább ne ítélkezzen, mert fogalma sincs róla, hogy ki, mit, miért tesz, vagy nem.
Még egy gondolat: egyik női ismerősöm szinte tetőtől talpig ki van varrva és megvádolták utcán emberek, hogy lopta a kisgyerekét. :D Szóval ennyit arról, hogy a nem tetováltaknak csakis több esze lehet.
Hogy ide mekkora begyöpösödött, primitív és buta emberek írnak...
Attól, hogy a lány szereti az extrém dolgokat, még nem biztos, hogy szar gyerekkora volt. Egyszerűen ilyen típus és kész!!!
Én goth vagyok, szívesen hordok fűzőket, bakancsot és szegecses karperecet. Feketére lakkozom a körmeimet és igen, van piercingem is.
Mégis úgy gondolom, hogy a külsőnek és az anyaságnak semmi köze egymáshoz! Én is szeretnék majd gyereket, talán nem is olyan sokára (27 éves vagyok), de eszem ágában sem lesz a jelenlegi ruhatáramat lecserélni slampos mackóalsóra és otthonkára, csak mert anya leszek! Akinek meg nem tetszik a stílusom, kapja be! Nem az ő kedvéért öltözöm így, hanem a magam kedvéért! Egész egyszerűen azért, mert nekem ez tetszik és kész!
Kérdező, Neked is ezt tanácsolom!!! Nagy ívben tojd le, hogy mások mit szólnak a külsődhöz!!! Legyél büszke inkább, hogy Te nem állsz be a sorba, nem a trendet követed, hanem van stílusod, van egyéniséged, saját akaratod!!!
Hajrá és kívánom, hogy mihamarabb szülessen egy babátok!!!
27N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!