Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Piercingek, tetoválások és az...

Piercingek, tetoválások és az anyaság miért nem fér össze?

Figyelt kérdés

Alapból nem vagyok egy normális fazon, ami az öltözködést illeti, bár az utóbbi időben azért visszavettem az extrém dolgokból.

Tetoválásaim, látványos testékszereim vannak, a hajam sem mindennapos, feltűnő, extrém.

Párommal gyermeket szeretnénk, benne vagyunk a korban.

A barátaim, ismerőseim elég vegyesen állnak ehhez a témához. Többségük csak fintorgott, némelyek kifejtették, hogy egy ilyen nőnek inkább ne legyen gyereke, vagy sajnálkoztak hogy szegény baba...

Nem hinném, hogy egy gyermek érkezése miatt nekem meg kellene változtatnom azt a külsőt, amivel önmagam vagyok, ahogyan jól érzem magam.

De kérdem én, mert ez azért érdekel és fontos: miért is érinti ez a születendő gyermeket hátrányosan?

Szüleim is ilyenek, mint én, és engem sosem ért emiatt hátrányos megkülönböztetés, nem voltam se rossz gyerek, se antiszociális.

De a világ változik. Érdekelne, hogy manapság miben ártok azzal a gyereknek, ha nem mindennapos a külsőm.

25/N

2012. okt. 22. 13:20
1 2 3 4 5 6
 21/58 anonim ***** válasza:
9%
Oké, a pontozgatással elég szépen leírták magukat a kedves tetkós, pc-s barátaink, pedig még adtam egy esélyt. Máskor tegyél fel egy olyan kérdést, amihez odaírod, hogy önigazolást vársz.
2012. okt. 22. 14:31
 22/58 anonim ***** válasza:
4%

Fájt az igazság, ennyi.

Ezen kellene elgondolkozni, nem pedig azon, h a segglyukadba is kellene még egy pc, mert mekkora menő leszek tőle.

2012. okt. 22. 14:38
 23/58 anonim ***** válasza:
90%

Aki azt mondja feltünési viszketekségben szenved, egy nem átlagos ember annak üzenném, Van akinek ez a normális van akinek meg az ahogy Te szeretsz élni

Ezerféle ember ezerféle életvitel van a világon, tudomásul kell venni

Kérdező, nekem van családos apa aki jó barátom, és bármilyen meglepő a felesége is tetkós piercinges meg a férje is

A gyereküket úgy nevelik ahogy bárki más

Természetkedvelők sokat járnak kiruccanni, és a gyereket is a rendes életre nevelik

A kisfiúnak az a természetes hogy átlagon felüli szülei vannak és méghozzá jófejek is

Bármilyen meglepő Ő is szeretne majd ékszereket ha odakerül a sor, de az Ő döntése rajta áll majd a dolog

Szó nincs ráerőltetésről

Manapság már nem olyan bekorlátozottak a fiatalok felfogás terén, régen másabb volt szigorúbbak voltak, de a gyereket akkor se perelték el tőled, mondván hogy rossz példát mutatsz neki

Ha nem párosul rossz viselkedés forma a külsődhöz, semmi baj nem lesz

A világ már elfogadó, inkábbaz országunknak kéne elfogadóbbnak lenni

Sok embernek az a baja hogy szeretne Ő is úgy élni ahogy kedve tartja, de ezt lehet nem teheti meg egy munkahely miatt, vagy félne felvállalni magát

Neked ezek mind passzolnak, szóval hol itt a gond?:)

20/F

2012. okt. 22. 14:44
 24/58 anonim ***** válasza:
61%

Juj de fontos lett a pontozgatás, mi van? 100-as válasz esetén olcsóbb a kenyér? :D ki is a feltűnés viszketegséges? aki "normál otthon nélkül nőtt fel" vagy aki visszajár pontozgatás miatt ?:D én nem szóltam hozzá, de nem is fogok ,mert a legfőbb bohócok itt azok akik próbálják nyomni a szeretetteljes "normális" anya dumát aztán száz, hogy ők azok akik nem jönnek ki a kölkükkel..

Gondoltam, végre vannak olyan nők is a világon akik nem egyből lehordják a másikat a saját véleményüket taglalva, de amint megláttam a hisztizést a pontokkal simán leszűrtem, ugyanolyan libák vagytok mint a többi, mert ugye a tetkósok nyomtak titeket lefele....előítélt az van bennetek, én nem vagyok tetkós, sőt rocker meg lázadó se,de hogy nem zöld kezet kaptatok az tuti ;)

2012. okt. 22. 14:44
 25/58 anonim ***** válasza:
84%

Hogy fáj egyes retardáltaknak, hogy le lettek pontozva, jujj. XD

Szerintem ez egy elég nagy probléma, hogy ebben az országban még mindig az a követendő példa, hogy akinek gyereke van, az már nem is ember, hanem tenyészállat és ne merészeljen soha semmit saját magáért tenni. Azt tartják jó anyának sokan, aki arról sír, hogy még a haját megmosni sincs ideje, mert ha már a pisilésnél több időt szentel magára, akkor el van hanyagolva a gyerek és milyen rossz neki....

2012. okt. 22. 14:52
 26/58 anonim ***** válasza:
91%

"De ha ezt az "extrém" stílusúak nem tudják elfogadni, akkor talán el kéne gondolkodni, hogy ők miért akarják, hogy mindenki toleráns legyen velük"

Talán mert társadalomban élünk ahol mindenki egyforma, és mindenki egyenrangú függetlenül attól hogy mellbimbója tartalmaz-e piercinget vagy nem

Csak itt Magyarországon olyan fene nagy a visszhangja ezeknek, nem is kell messze menni Németországban az embernek "feketére" volt tetoválva a szemgolyója mégis csak megnézték, de nem húzódtak el tőle a buszon

Itt nálunk hogy megy? Látnak valakit aki másabb, már le sem ülnek vele szembe, ellenben a fekete szemgolyós srác elé leült egy családos anya és a gyerekét maga mellé ültette, a gyerek lehetett vagy 12éves de volt annyi értelem benne hogy nem ordítozta hogy "Mi van a bácsi szemével?"

A lázadásról meg annyit hogy ha utánanézel egy tetoválással, ékszer behelyezéssel foglalkozó embernek az mi ellen lázad? Neki a munkája/hivatása, és erre vonatkoznak a vevőkörök, visszatérő vendégek

Akik szeretik hogy alakítják a testüket, és modernebbek az átlag embernél

Egy autót is széria állapotban hozol el a szalonból, idő után unalmas lesz és kicserélsz rajta ezt azt, akkor már Módosított autód lesz

Egy ember is ilyen, megszületik ahogy meglett teremtve, és később azt rak magára amit szeretne

2012. okt. 22. 14:59
 27/58 anonim ***** válasza:
22%

"Hogy fáj egyes retardáltaknak, hogy le lettek pontozva, jujj. XD "

Már ne haragudj, de milyen jogon nevezel retardáltnak? Én semmi olyat nem írtam a kérdezőnek, ami miatt ezt a jelzőt kiérdemelném. A pontozgatás pedig azt mutatja, el tudjuk-e a másik véleményét fogadni, még ha az adott esetben ellentétes a miénktől.

Te azt írod, retardált vagyok, de én mikor írtam ilyen stílusban, mint te?

2012. okt. 22. 15:13
 28/58 anonim ***** válasza:
21%

Hagyjuk már:)

Kezdetben az volt a menő, ha valakinek tetoválása volt.

Aztán már nem volt jó, mert az volt a menő, ha valakinek kettő volt vagy több.

Aztán jött a pc meg a többi.

De ma már túl sok embernek van szal ki kellett találni valami "újat", amivel ki lehet élni a feltűnési viszketekséget.

Most már arc alá tesznek be fémet meg szemet tetováltat.

Ez az egész is arra mutat rá, h mindegy csak valami legyen már.

A nyakamat ráteszem, h ha holnaptól mindenki elkezdene tetováltatni magát meg pc-ni, ezek a nagy egyéniségek lennének az elsők, akik lesúrolnák magukról a tetkót meg a pink hajat, mert nem lehet vele feltűnősködni...

2012. okt. 22. 15:13
 29/58 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem meg az szenved feltűnési viszketegségben, aki ellene van mindenféle tetoválásnak és testékszernek. Nekem 5 db tetoválásom van, nem látható helyen (kivéve ha félmeztelen vagyok strandon), mindegyik egy-egy számomra fontos eseményhez, vagy általam szeretett dologhoz köthető. Nem én szenvedek feltűnési viszketegségben, hanem TE, mert görcsösen be akarod bizonyítani azt, hogy jobb ember vagy, mint én, csak mert neked nincsenek tetoválásaid.

A főiskolát 90%-osan végeztem el, diplomám van, remek, jól fizető munkahelyem, a családom nem fordult el tőlem. Sosem voltam bűnöző, nem élek exhibicionista életet (annak ellenére sem, hogy a példaképem Tupac). Úgy gondolom, jó ember vagyok, kedves, megértő és tisztelettudó.

Nekem sem tetszenek az Armani öltönyben feszengő, mindenkinek megfelelni akaró, tehénnyelvvel megáldott pojácák, de ezt sosem teszem/tettem szóvá senkinek. Cserébe én is elvárom, hogy ha meglátod a tetoválásaim, akkor ne köpködj.

Ezt hívják tiszteletnek. Nekem megadatott, neked nem. Most akkor ki is a jobb ember? ;)

2012. okt. 22. 15:24
 30/58 anonim ***** válasza:
71%
És pont ezért tart itt az ország, mert nem az egyént nézik hanem a többséget. Igen a hormonbajos tinik talán a feltűnésért csinálják, de aki felnőtten is ezt teszi annak ez tetszik és így adja önmagát. Mert ugye mennyivel jobb lenne, ha azért nem tenne meg valaki valamit mert az ilyen előítéletes emberek rámondják , hogy csak ezért meg azért teszi... vitázni a szavakon meg értelmetlen, de miért ne lehetne retardált az aki nem bírja elviselni, ha lepontozzák egy tök értelmetlen szavazgatáson...
2012. okt. 22. 15:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!