Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Piercingek, tetoválások és az...

Piercingek, tetoválások és az anyaság miért nem fér össze?

Figyelt kérdés

Alapból nem vagyok egy normális fazon, ami az öltözködést illeti, bár az utóbbi időben azért visszavettem az extrém dolgokból.

Tetoválásaim, látványos testékszereim vannak, a hajam sem mindennapos, feltűnő, extrém.

Párommal gyermeket szeretnénk, benne vagyunk a korban.

A barátaim, ismerőseim elég vegyesen állnak ehhez a témához. Többségük csak fintorgott, némelyek kifejtették, hogy egy ilyen nőnek inkább ne legyen gyereke, vagy sajnálkoztak hogy szegény baba...

Nem hinném, hogy egy gyermek érkezése miatt nekem meg kellene változtatnom azt a külsőt, amivel önmagam vagyok, ahogyan jól érzem magam.

De kérdem én, mert ez azért érdekel és fontos: miért is érinti ez a születendő gyermeket hátrányosan?

Szüleim is ilyenek, mint én, és engem sosem ért emiatt hátrányos megkülönböztetés, nem voltam se rossz gyerek, se antiszociális.

De a világ változik. Érdekelne, hogy manapság miben ártok azzal a gyereknek, ha nem mindennapos a külsőm.

25/N

2012. okt. 22. 13:20
1 2 3 4 5 6
 31/58 anonim ***** válasza:
78%

ma 15:23

igen, mert aki itt hozzászólnak azok 100% hogy tetkós papagájszínű lázadók mi? és te ez alapján ítéled el őket, te szerinted normális vagy? pont az ilyenek támadják meg az embereket mi? én meg azt tapasztalom, hogy a kifelé jaj de jó anya vagyok típus meg az itt nyálcsorgató magukat "normálisnak " valló emberutánzatok verik halálra a gyereküket...

2012. okt. 22. 15:28
 32/58 anonim ***** válasza:
14%

Én csak annyit írtam meg mások is, h az ilyen egyének feltűnési viszketekségben meg szeretethiányban szenvednek.

Ennyi, senki nem mondta, h rossz ember vagy.

De úgy látszik a 90% diplomád nem elég jó, h tudj szöveget értelmezni.

2012. okt. 22. 15:30
 33/58 anonim ***** válasza:
12%
Te mekkora nyomorék vagy. Végigolvastam és aki normálisan leírta, h szerinte miért nem jó azt is elkezdték oltani. Miért csak az a jó aki azt írja h úú de irigyellek, h így nézel ki vagy mi az isten? Vagy akinek nem tetszik ez az életvitel az már rögtön elmebeteg? Te tényleg pszichiátriai eset vagy b*szki.
2012. okt. 22. 15:31
 34/58 anonim ***** válasza:
10%

Nekem ez azért nem tetszik, mert lázadást sugároz.

Na most egy idősebb embernél ez egész egyszerűen nevetséges, mintha egy idős testbe bújt tinit látnék. Mintha nem nőtt volna be a feje lágya.

A másik, hogy ez általában semmi másra nem megy ki, csak a feltűnéskeltésre, azt mutatja, hogy az ember mással nem tud kitűnni, csak ezzel, ez pedig azért igencsak egy szegénységi bizonyítvány.

Az emberi test megváltoztatása, a természetestől, normálistól való eltérés, ez az, ami sok embernek nem tetszik.

Az már más téma, hogy hányinger az a sok testékszer lyukak a testen, mint a bikáknak :S

Ez az én véleményem, elismerem, hogy vannak kivételek, de a környezetem nem ezt mutatja. Általában felelőtlenek és mutogatják a külsejüket, mert belül nincs mit mutogatni.

Nem akarlak megbántani, ha nem illik rád, ne vedd magadra.

2012. okt. 22. 15:34
 35/58 anonim ***** válasza:
93%

Akinek nincs "különös ismertetőjegye", az azt hiszi, hogy az az embernek mindig a tudatában van.

Úgy értem, nekem évek óta van piercingem. De nem jár egész nap a fejemben, hogy "piercingem van". Ez olyan, mintha valakinek egész nap ott motoszkálna a fejében, hogy "fú, van fülbevalóm".

Hozzátartozik a mindennapi dolgokhoz. Gondolom, senki sem teszi fel úgy a nyakláncát vagy a gyűrűjét, hogy aztán egész nap arra gondol, hogy van rajta nyaklánc meg gyűrű.

Mikor pink hajam volt, csak páran néztek meg, de pár másodpercbe beletelt, hogy rájöjjek, mi miatt néznek, hisz mások többet látnak engem, mint én magamat. A hajnál ugyanez van, az csak egy szín. Arra sem gondolsz egész nap, hogy milyen színű a hajad. Ezt nehéz megérteni. Az ember befesti a haját, aztán éli tovább az életét.

2012. okt. 22. 15:35
 36/58 anonim ***** válasza:
90%

És mégis, miből szűrted le, hogy nekem, vagy épp a tetovált-piercinges fazonnak, aki elsétál melletted, szeretethiánya van? Vagy neked van ilyen különleges képességed, amivel belelátsz az emberek lelkébe és szívébe?

Haver(ina), ne álltasd magad tovább, neked van valami problémád, amit az extrém külsejű embereken élsz ki. Felszínes vagy. Ha találkoznál egy ilyen emberrel, arra nem vennéd a fáradtságot, hogy megismerd közelebbről, hiszen levágod, hogy tetovált, akkor rossz. A belső értékek ezek szerint neked nem számítanak.

Különben sem neked szólt konkrétan az írásom, hanem mindenkinek, aki hasonlóan felszínes.

Tanulj empátiát.

2012. okt. 22. 15:37
 37/58 anonim ***** válasza:
20%
Tiszta szánalmas ez a pontozgatás "jaj leszóltál, most lepontozlak bürühüh" gondolkodj már, az élet nem ilyen a kérdező kit fog lepontozni ha majd a gyerekén csattan az ostor? Ez van ilyen világot élünk, vannak ilyen meg olyan emberek nekem alapvetően semmi bajom a kérdezőhöz hasonlókkal, de ha az agressziót páran nem tudják elfojtani akkor ne várják már h kedves szeretetteljes embereknek nézzék őket mások, ez olyan mint mikor a romák megtámadnak az utcán de elvárják h fogadják el őket. A f*szt, amíg az átlag értékrendűeket lenézitek addig ti se várjatok többet.
 38/58 anonim ***** válasza:

Egyébként a legegyszerűbb választ akkor kapod meg, ha megnézed hányan választanának a gyerekük mellé ilyen kinézetű babysittert, vagy hány óvodában alkalmaznának ilyen óvónőt.

Ha tetszik, ha nem, ez felelőtlenséget sugároz, még ha az illető nem is az.

Szerintem mindenki egy olyan kinézetű embert választana, ami nem mutatja azt, hogy mindenkinek erről kell engem felismernie és már messziről meglássanak.

39/58 anonim ***** válasza:
100%
2012. okt. 22. 15:42
 40/58 anonim ***** válasza:
25%

Amúgy visszaolvasva a kérdést van itt egy szembetűnő mondata a kérdezőnek.

"Tetoválásaim, látványos testékszereim vannak, a hajam sem mindennapos, feltűnő, extrém."

LÁTVÁNYOS, NEM MINDENNAPOS, FELTŰNŐ..ezeken van a hangsúly az egész kérdésben. Kérdezem én, aki nem a feltűnés miatt csinálja, az miért nem tudja méltósággal viselni a kib*szott extrém dolgait és leszarni, h ki mit gondol? Ez csakis arról szól h juj botránkoztassunk meg de ez 25 évesen már k.rvagáz és igen, ilyennek nem való még gyerek aki annyira büszke rá ha mások szörnyülködnek rajta. Ha ez az egész nem erről szólna, akkor úgy tette volna fel a kérdést, hogy "szeretem az extrém dolgokat, mert esztétikusnak tartom, de már felnőttem és nem lázadok, akkor miért baj, ha gyerekem lesz?" De neem, itt minden a külsőről meg arról szól h direkt szívassam a környezetemet a kinézetemmel.

2012. okt. 22. 15:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!