Tanulás helyett anyaság?
Párom (28) felvetette az ötletet, hogy vállaljunk kisbabát. 20 éves vagyok, csak egy érettségim van. Tavaly nem vettek fel egyetemre, így elmentem dolgozni. (Árufeltöltőként).
Azt mondta, szüljek egy babát, és amíg itthon leszek 1-2 évig, lesz időm kitalálni mit is szeretnék csinálni. Tanulni vagy dolgozni. A szüleim nem állnak túl jól anyagilag, így nem szeretnék még egy plusz költségforrást. Páromnak erre is volt ötlete, vesz egy lakást, és összeköltözünk. Persze így ő tartana el míg a gyerek mellett nem tudok elmenni tanulni vagy dolgozni.
Szeretem a gyerekeket, de úgy érzem fiatal vagyok ahhoz, hogy anya legyek.
Szia! Szerintem ne szülj még! Fiatal vagy hozzá, + kell egy biztos végzettség, nagyon rá lennél utalva a barátodra, mi lesz ha esetleg pár év múlva egyedül maradsz a gyerekkel?:S
Kell hogy önállóan is el tudd tartani ha úgy hozza a helyzet! Ráadásul még nagyon fiatal vagy bulizhatsz nyugodtan, ha lenne egy gyerek minden megváltozna..
szeretnél egyetemre menni? Ha igen,akkor mi is a kérdésed ? :D
persze,rendes a párja,de ne ő mondja már meg,a csaj hogyan éljen...pláne hogy nincs kész a gyerekre.
Szerintem felelőtlenség lenne most szülnöd,a mai világban egy érettségivel semmire nem mész,alig lehet munkát kapni. Kell vagy egy jó szakma,vagy egy okosan választott főiskola/egyetem.
Arra is gondolnod kell,hogy ha esetleg elhagy a párod pár év mulva,ott maradsz kisgyerekkel egyedül és se szakmád,se diplomád. Akkor mihez kezdesz?? Kivánom hogy ne igy legyen,de ez is benne van a pakliban sajnos. :(
Én a helyedben rágyurnék az érettségire,jövőre felvennének az egyetemre és tanulnék! Addig kell amig fiatal vagy. Gyerek mellett max. levelezőre járhatsz amit meg nem szeretnek a munkáltatók!
Azt megkérdezhetem,hogy milyen szakra szeretnél menni?
29/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!