Lehet, hogy tényleg nem leszek anya sohasem?
20 éves vagyok,de abszolút nem tudom elképzelni,hogy én egyszer anya leszek.
Ennek az egyik oka az,hogy nem érzek magamban semmiféle anyai ösztönt.Nagyon békés ember vagyok,de a kisgyerekek iszonyatosan fel tudnak idegesíteni.Az is feltűnt,hogy a nők nagy része,ha meglát egy kisbabát,fejvesztve rohanna oda babusgatni.Velem ilyen sohasem volt.Nem látok semmi aranyosat egy kisgyerekben.Teljesen közömbös vagyok a gyerekekkel,mintha nem is nő lennék.
A másik ok az,hogy nagyon tevékeny,aktív életet élek.Van egy csomó hobbim és még nagyon sok dolgot ki szeretnék próbálni,és ez az időm nagy részét elveszi.Tele vagyok álmokkal,amiket mindenképpen meg szeretnék valósítani.
Nem szeretnék lemondani sem a hobbijaimról,sem az álmaimról.Úgy érzem,ez nehezen lenne összeegyeztethető egy gyerekkel.
Mindenki azt mondja,hogy idővel BIZTOSAN megváltozik a véleményem,de én ezt nagyon nehezen tudom elképzelni.
Mit gondoltok erről?
Lehet. Ugyanis én 32 éves vagyok, és amióta az eszemet tudom, olyan vagyok mint te. El kell fogadni, hogy minden ember és nő más, van aki soha nem lesz alkalmas gyermeknevelésre.
Ettől függetlenül mivel te még fiatal vagy, könnyen elképzelhető, hogy változol, minden benne van a pakliban.
keresztanyám is ilyen volt 30 éves koráig. Minket is nehezen viselt el magam körül míg kicsik voltunk.
Majd harminc után mintha kicserélték volna, neki kell egy gyerek. De ugyanúgy nem rajongott más gyerekéért.
Van egy gyönyörű lánya már, nagyon jó anyuka.
Őszintén én a mai napig nem olvadozok el a gyerekektől.Soha nem érdekelt más gyereke.22évesen döntöttem el hogy szeretnék gyereket(előtte is szerettem volna de akkor még nem lehetett).A saját gyerekem imádom.
Fiatal vagy meglátod hogy alakul,addig mig nem találtam meg a párom én sem vágytam annyira gyerekere.Ha pedig nem válallsz gyereket mert más céljaid vannak semmi gond,akkor neked más lessz az életcélod.
lehet hogy változol, lehet hogy nem.
én se tudom elképzelni hogy nekem legyen. az ilyen h.lyeségeiket mégcsak el bírnám viselni hogy összefirkálja a falat stb. de a hisztit nem.
márpedig a legtöbb kisgyerek nem bírja ki a sorbanállást, nem lehet velük boltba menni mert meglátnak valamit és sipákolnak érte, este nemhogy szexelni de aludni sem lehet tőlük ha éjjeli baglyok és este tízkor a 3. mese után is sírnak még 1 negyedikért.
tudom, a tesóm elég nehéz gyerek volt ilyen téren.
úgy érzem alkalmatlan lennék az anyaságra, így nem is kínzom magam azzal hogy vállaljak aztán szenvedjen mert nem tudnám normálisan nevelni és üvöltöznék vele.
ezt mindenkinek saját magának kell látnia, hogy képes-e rá. gyerek nélkül is élhet valaki teljes életet.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!