Mit csináljak ha anya barátja ide akar költözni?
Anya 36 éves, a barátja 58 és apa nemsoká elköltözik itthonról mert elváltak és anya barátja ide akar költözni.
Egyáltalán nem bírom anya barátját és azt sem akarom hogy ideköltözzön. Mit csináljak?
Ülj le anyukáddal, és beszéld meg vele ezt, tapasztalatból mondom, ha fontos vagy neki, igenis ad a véleményedre, hiszen mégcsak most fog édesapár elköltözni, és még nem tudod elfogani ezt, vagy az hogy más valaki az életetekbe lépjen.
Sok sikert.
Feltétlen beszélj vele, hogy nem szereted a férfit, és találjatok ki valamit KÖZÖSEN!
Én anno elkövettem a hibát, hogy 18 évesen apával költöztem a párjáékhoz. Kiegyensúlyozott, boldog voltam, és azért a nővel is "jó" viszonyom volt (kb. 4-5x találkoztunk).
Most, 23 évesen depressziós, állandóan nyomott vagyok, 20 kilót fogytam, anorexiássá váltam (lázadásból), most bulimiássá - mert anorexiából "gyógyítanak", tömve - gyerekként kezelnek, és beszélnek velem, és már 1-2x komolyan elgondolkodtam az öngyilkosságon is.
Szóval nagyon alaposan beszéljétek át, és ne csak azt mond, h nem tetszik a csávó, indokold, és viselkedj felnőtt módjára, h anyukád komolyan vegye az érveid, érzéseid. Ne hisztizz.
Megértelek kérdező.Ez egy nem könnyű helyzet,tudom,mert én is keresztülmentem rajta.Elváltak a szüleim,rá 3 évre anyumnak lett egy tartós kapcsolata.Én nem kedveltem a férfit.Mikor arról esett szó,hogy odaköltözik hozzánk,nagyon kiakadtam,és mondtam anyumnak,hogy én ezt nem akarom.Ő meg erre azt mondta,hogy ebbe nekem nincs beleszólásom,mert ő szereti ezt a férfit,vele akar lenni.És sajnos ebben nagyon igaza volt.Mert ha ők együtt akarnak élni,akkor együtt akarnak.Meg is szenvedtem ezt az összeköltözést,mert nagyon kiborító volt a hapsi,aki mindig azon mesterkedett,hogy elszakítsa a szoros köteléket anyum és köztem.Meg választás elé akarta állítani anyut,hogy igen is válasszon,kit szeret jobban.
De hála isten ezek a dolgok mára megszűntek,de nem volt egyszerű.
Kitartás kedves kérdező.Csak ennyit tudok kívánni.Mert nem igazán hiszem,hogy anyukád meggondolja magát az összeköltözésről.Maximum azt mondja,hogy mivel még friss a válás,hogy neked is könnyebb legyen feldolgozni,vár vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!