Lehet, hogy tényleg nem leszek anya sohasem?
20 éves vagyok,de abszolút nem tudom elképzelni,hogy én egyszer anya leszek.
Ennek az egyik oka az,hogy nem érzek magamban semmiféle anyai ösztönt.Nagyon békés ember vagyok,de a kisgyerekek iszonyatosan fel tudnak idegesíteni.Az is feltűnt,hogy a nők nagy része,ha meglát egy kisbabát,fejvesztve rohanna oda babusgatni.Velem ilyen sohasem volt.Nem látok semmi aranyosat egy kisgyerekben.Teljesen közömbös vagyok a gyerekekkel,mintha nem is nő lennék.
A másik ok az,hogy nagyon tevékeny,aktív életet élek.Van egy csomó hobbim és még nagyon sok dolgot ki szeretnék próbálni,és ez az időm nagy részét elveszi.Tele vagyok álmokkal,amiket mindenképpen meg szeretnék valósítani.
Nem szeretnék lemondani sem a hobbijaimról,sem az álmaimról.Úgy érzem,ez nehezen lenne összeegyeztethető egy gyerekkel.
Mindenki azt mondja,hogy idővel BIZTOSAN megváltozik a véleményem,de én ezt nagyon nehezen tudom elképzelni.
Mit gondoltok erről?
Lehet, én 40 elmúltam és soha nem vágytam gyerekre, egy percig sem és ez az évek múlásával sem változott.
Persze ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy nálad is ugyanez lesz.
Csak a megfelelő pasit kell megtalálni ;D
20 évesen ugyanezt mondtam mint te, most 25 vagyok, és ha arra gondolok, hogy a majdani fiam vagy lányom a szerelmem szemeivel nézne vissza rám, egyáltalán nem is tűnik olyan rossz ötletnek... <3 és bennem motoszkál, hogy milyen menő kis kölyköt nevelhetnék belőle :D
"50 évvel ezelőtt ilyen korban már minimum kétgyerekes anyák voltak a nők"
Egyáltalán nem így volt! Ezt honnan veszed? Magyarországon 150-200 évvel ezelőtt (ekkortól már vannak rendszeres anyakönyvezések) a nők átlagosan 21-23 évesen mentek férjhez, 1 évre rá jött az első baba. Kivételek akkor is voltak pozitív vagy negatív irányba. De nem volt jellemző, hogy 20 évesen már 2 gyerek! Ez tévhit! 50 évvel ezelőtt meg pláne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!