Mit tehetnék, hogy a feleségem ne ölje meg a gyerekemet?
Figyelt kérdés
35 éves vagyok, a feleségem 32. 4 éve vagyunk házasok, nem terveztünk babát, de (kínos, nem kínos) kiszakadt a gumi, és mivel ezt nem vettük észre (inkább csak sejtjük)mégiscsak becsúszott a bab. Én nagyon boldog vagyok, hisz mindkettőnknek van munkája, lakás, autó van, tökéletes lenne minden a gyermekvállaláshoz. Azonban a feleségem nem akarja megszülni a babát, ő még a karrierjét építgetné inkább (orvos). Már készül rá, hogy egy kollégájával elveteti, ráadásul a szülei is mellette állnak, az én szüleim pedig Amerikában laknak, nem sokat tudnak segíteni. Mit tehetnék? Nem akarom, hogy elvetesse a gyerekünket! Soha nem bocsátanám meg neki, de szeretem, és nem akarok semmit rákényszeríteni. Úgy érzem, a baba megölésével tönkretenné az életem..2012. okt. 12. 16:08
251/263 anonim válasza:
250 -ilyet férfi nem tesz soha!! A kérdező családot akart, gyereket. Elég öreg az a nő, hogy ebben a kérdésben megegyezzenek. Ha nem akar: válás, mert már nincs is lehetőség hogy a karrier-vagy gyerek dilemmán tipródjon. A hiba ott volt, hogy nem váltak el. Azóta remélem a kérdező talált nő nőt magának. Mert aki 32 évesen is a karrierről ábrándozik és kitépeti magából a gyereket, az nem nő, hanem démon.
252/263 anonim válasza:
azért vicces itt mondják hogy öreg a nő csak egy valamit senki nem vett számításba, hogy sok-sok év az orvosit elvégezni és utána is jó pár év csak a gyakorlat és utána megint pár év mire elismerik és csak azután jöhet a presztizs kiépítése(előtte egyedül pl. nem dolgozhat).Tehát pont hogy most kezdte volna el teljesen önállóan a szakmáját még szép hogy végre amire ennyit készült nem akarta magától eldobni olyasvalamiért amit bármikor újra összehozhat. A férj is megérdemli hogy legyen végre családja ,de a nő is hogy amiért sokat gürcölt végre learassa a gyümölcsét.
253/263 anonim válasza:
"hogy öreg a nő csak egy valamit senki nem vett számításba
Hát ilyen könyörtelen az élet, vannak amik nem várhatnak. Bármit tesz, a teste, amely fogadja, megtartja, táplálja a magzatot 32 éves. pont
254/263 anonim válasza:
a sógornőm 38 évesen szült,és boldog anyuka, a 32 még nem vészes persze nem is normális de ilyen esetben teljesen megértem
255/263 anonim válasza:
grat a sógórnőnek, rengeteg sikeres példa van,hála az orvostudománynak, még 40 fölött is. Azért a 32 akkor is annyi, és első szülésnek veszélyeztetettnek számít. 20 éve készülődik a szervezete valamire, több évtizede bombázza hormonokkal magát stb. Továbbá, ha most még ott tart (testilg-lelkileg, tudatilag), hogy elvakartatja, majd később az esélyek exponenciális függvényként 0-hoz tartanak. Egyébként mi van a kérdezővel, régen írt.
256/263 anonim válasza:
32 évesen az első terhesség miért lenne automatikusan veszélyeztetett? Csak mert nem az.
257/263 anonim válasza:
ugyan már , ma mindenkire kimondják hogy veszélyeztetett ha idős vagy valami kis gikszer van,mert nem akarnak semmi problémát amivel egy pert kapnak a nyakukba,közben meg az anyuka vígan mászkál és nem látszik betegnek meg semmi(pl sógornőm).
258/263 anonim válasza:
Extra vizsgálatok is asszem 34 vagy 35 éves kortól vannak, nemhogy kiírás...
259/263 anonim válasza:
jól van igazatok van, karrier, rohangálás a vágyak betöltésért és 50 évesen majd egy kölök
260/263 anonim válasza:
nem kell 50 évesen szülni, egyszerűen van aki nem való szülőnek és ezt ő is tudja,természetesen ilyenkor jogos a válás mert az egyik fél boldogtalan lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!