Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetnék, hogy a feleségem...

Mit tehetnék, hogy a feleségem ne ölje meg a gyerekemet?

Figyelt kérdés
35 éves vagyok, a feleségem 32. 4 éve vagyunk házasok, nem terveztünk babát, de (kínos, nem kínos) kiszakadt a gumi, és mivel ezt nem vettük észre (inkább csak sejtjük)mégiscsak becsúszott a bab. Én nagyon boldog vagyok, hisz mindkettőnknek van munkája, lakás, autó van, tökéletes lenne minden a gyermekvállaláshoz. Azonban a feleségem nem akarja megszülni a babát, ő még a karrierjét építgetné inkább (orvos). Már készül rá, hogy egy kollégájával elveteti, ráadásul a szülei is mellette állnak, az én szüleim pedig Amerikában laknak, nem sokat tudnak segíteni. Mit tehetnék? Nem akarom, hogy elvetesse a gyerekünket! Soha nem bocsátanám meg neki, de szeretem, és nem akarok semmit rákényszeríteni. Úgy érzem, a baba megölésével tönkretenné az életem..

2012. okt. 12. 16:08
 231/263 A kérdező kommentje:
A feleségem és én már nem igazán beszélünk...szerintem a váláson fogunk utoljára beszélni egymással..
2012. nov. 5. 16:35
 232/263 A kérdező kommentje:
Nos, ma elváltunk.
2012. nov. 6. 18:38
 233/263 anonim ***** válasza:
egyébként ez jó gyorsan ment....
2012. nov. 6. 18:50
 234/263 anonim ***** válasza:
Ez hogy lehet? Ilyen gyorsan?? Legalább fél év kell általában...
2012. nov. 6. 19:01
 235/263 A kérdező kommentje:
Jó ügyvéd, némi plusz pénz és a közös megegyezés sokat segített.
2012. nov. 7. 09:18
 236/263 anonim ***** válasza:
48%
Vegyél egy nagy levegőt,írtad hogy költözöl messzire,kezdj új életet,fiatal vagy,megtalálod azt akivel boldogan élhetsz,aki ilyennek szeret, és aki akar tőled gyereket,mert haspnlóan gondolkodik mint te.
2012. nov. 7. 10:05
 237/263 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2012. nov. 7. 13:39
 238/263 Pendulum92 ***** válasza:
71%
Hogy ilyen könnyen elváltatok, azt mutatja, hogy csak a gyerek lett volna a közös kapocs, és jobb, hogy nem született meg.
2012. nov. 30. 13:30
 239/263 A kérdező kommentje:
Én szerettem a feleségem, de kiábrándított a tette...
2012. nov. 30. 21:33
 240/263 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem inkább a feleségednek van oka kiábrándulni belőled. Megbeszéltétek, hogy nem akartok gyereket, védekeztek, majd becsúszott a baba és a feleséged tartotta magát a tervhez, erre te elhagyod. Az anyós pedig nem beteg, és nem annak örül, hogy "megölték az unokáját", mert nem ez történt, hanem egyszerűen megérti, hogy a lánya még nincs kész az anyaságra és most neki más fontosabb. Annyira undorító ez a hozzáállás, hogy ha már benne van a korban, akkor ha véletlenül teherbe esik a nő, akkor hordja ki, hisz ez a dolga.. Miért kéne kihordania a gyereket és megszülnie, ha nem akarja? Persze ha ennyire mást akarnak a kérdezővel, akkor váljanak el, hiszen senkinek se jó, ha együtt maradnak, de ez, hogy beteg családnak hívjátok őket, csak mert a nő még nem akart gyereket, hát, ez leginkább szánalmas....
2012. nov. 30. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!