Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetnék, hogy a feleségem...

Mit tehetnék, hogy a feleségem ne ölje meg a gyerekemet?

Figyelt kérdés
35 éves vagyok, a feleségem 32. 4 éve vagyunk házasok, nem terveztünk babát, de (kínos, nem kínos) kiszakadt a gumi, és mivel ezt nem vettük észre (inkább csak sejtjük)mégiscsak becsúszott a bab. Én nagyon boldog vagyok, hisz mindkettőnknek van munkája, lakás, autó van, tökéletes lenne minden a gyermekvállaláshoz. Azonban a feleségem nem akarja megszülni a babát, ő még a karrierjét építgetné inkább (orvos). Már készül rá, hogy egy kollégájával elveteti, ráadásul a szülei is mellette állnak, az én szüleim pedig Amerikában laknak, nem sokat tudnak segíteni. Mit tehetnék? Nem akarom, hogy elvetesse a gyerekünket! Soha nem bocsátanám meg neki, de szeretem, és nem akarok semmit rákényszeríteni. Úgy érzem, a baba megölésével tönkretenné az életem..

2012. okt. 12. 16:08
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯
 171/263 A kérdező kommentje:
Igen, lehet, hogy van bennem egy kis bosszúvágy iy. A legnagyobb baj, hogy szeretem a feleségemet, hiszen mégiscsak elvettem. A szülei egyébként folyton keresnek, hálistennek csak telefonon tudnak elérni, mert fogalmuk sincs róla, hol vagyok. De a telefont sem nekik, sem a feleségemnek nem veszem fel. A barátom azt mondta, maradjak csak nála, ameddig akarok, de én már találtam egy jó lakást Erdélyben. Messze is van aránylag, szerintem felejtésre tökéletes. Amint lezajlik a válás, költözöm.
2012. okt. 22. 20:53
 172/263 anonim ***** válasza:
81%
Tényleg megértelek. És jó, hogy nem hagyod befolyásolni magad a telefonok által. Mondjuk nem is értem, mit hitt a feleséged, mikor megmondtad neki, hogy el fogod hagyni őt. Vajon nem látta rajtad, mennyire komolyan gondolod? Vagy csak túl gyávának tartott, hogy meglépd ezt? Nem értem az ilyen embereket, mint ő
2012. okt. 22. 21:09
 173/263 A kérdező kommentje:
Valószínűleg úgy gondolta, hogy nem lépem ezt meg. Biztos volt benne, hogy ennél jobban szeretem...tényleg szeretem, de nem értem, hogy gondolta, hogy majd csak úgy elnézek neki egy gyilkosságok. Mert bármilyen kicsi is volt a magzat, számomra nagyon sokat jelentett, és nem értem, hogy képes valaki a saját vérét megöletni.
2012. okt. 22. 21:12
 174/263 Katucika0912 ***** válasza:
64%

Szia Kérdező!

Most biztos sokan le fognak pontozni , de akkor is leírom! Csak a kérdezőnek szól a mondanivalóm! Mindenkivel aki itt irt valamilyen szinten eggyett is értek meg nem is !!

Tudom hogy hatalmas fájdalom , hogy a feleséged az abortusz mellett dönött! Biztos vagyok benne , hogy ez egy olyan dolog amit az ember csak nagyon nagyon nehezen bocsájt meg , vagy a rosszabbik eset hogy egyálltalán ne tudja megbocsájtani! De azt mondod szereted! Milyért nem kapcsolod ki egy kicsit a gépet , elfelejteni egy két napra ezt az oldalt, mindent és mindenkit ! Csak a saját gondolataidra támaszkodj! Én azt gondolom , hogy te nagyon befolyásolható vagy ! Probálj egy kicsit valóban csak Te gondolkodni , minden külső hatás nélkül ! Lehet ha most így döntesz , egy életre megbánod, hisz szereted a feleséged!

Az Én történetem , nem hasonlítható össze a tiéddel , de leírom ! Sok nő ezt sem bocsájtotta volna meg ! 8 hetes volt a kislányom , mikor a párom úgy döntött neki nem kell! Elment haragudtam, gyülőlködtem ! Azt mondta , SOHA nem fogom neki megbocsájtani , veszekedtünk szidkozodtunk , nagyon csúnyán viselkedtem vele Én is Ő is velem ! De az idő elteltével beláttuk , hogy csak csak szerettük egymást , valamiért akartuk a babát !Megbocsájtottam neki , tanultunk belőle mind a ketten! Olyanok vagyunk , mint a tinédzserek!

Nem azt mondom , hogy bocsáss meg , csak azt , hogy maradje egy pár napra egyedül , a saját gondolataiddal , minden külső behatás nélkül , és mérlegej , mit nyerhetsz , mit veszithetsz !

Gondolom , hoyg negyon nehéz , ezért nem is tanácsolok semmilyen döntést , csak azt , hogy egyedül gondold végig , és egyedül dönts a SAJÁT életedről, a jövődröl!

Remélem nem veszed rossz néven a levelem , nem bántólag szántam , egyszerüen csak ezt gondolom ! Követem az eseményeket , mióta feltetted a kérdést ! Én ezt gondolom !

Minden jót neked , akárhogy is alakul az életed !!

2012. okt. 23. 08:53
 175/263 Katucika0912 ***** válasza:
6%

uhhhh, bocsi a MILYÉRT -ért

miért

2012. okt. 23. 08:56
 176/263 A kérdező kommentje:
De én képtelen vagyok eldönteni hogy mi legyen...
2012. okt. 23. 17:17
 177/263 anonim ***** válasza:
23%

Nem úgy volt, hogy már döntöttél??? Hogy elhagyod, elválsz?

Én eddig követtem nagyjából ezt a történetet, de még nem nyilatkoztam. Akkor most megteszem.

A feleséged egy önző p1csa, ha totál figyelmen kívül hagyta, hogy neked milyen érzéseid vannak a megfogant gyermeketekről, és képes volt a tiltakozásod ellenére elvetetni. Erre nincs mentség.

Az sem lett volna jó megoldás, ha megszüli csak miattad, utána pedig egy életen át haragudott volna rád is meg a babára is, akit csak te akartál, ő pedig nem.

Az lesz a legjobb, ha külön mentek, mert:

1. Ez, amit tett, szerintem olyan bűn, amit nem lehet megbocsátani (persze neked kell tudni, tudsz-e ezek után szerelemmel tekinteni rá és bizalommal)

2. Lehet, ő később sem fog akarni gyereket, és vagy nem lesz nektek soha, és akkor te leszel boldogtalan, vagy lesz végül, de ugyanaz lesz, mint amit fentebb felvázoltam, hogy a nő boldogtalan lesz miatta.

El kell válni, nincs más megoldás, ha ennyire külön utakat akartok járni.

2012. okt. 23. 17:36
 178/263 anonim ***** válasza:
33%
Most már nem visszakozz
2012. okt. 23. 18:20
 179/263 A kérdező kommentje:
De döntöttem, elválok, csak azt nem tudom, hogyan fogom valaha is végleg elfelejteni ezt az egészet. Hogy lesz-e valaha is családom. Jelenleg úgy érzem, egyetlen nőben sem tudnék megbízni...mi lesz, ha a következő barátnőm sem akar majd gyerekek?
2012. okt. 23. 20:05
 180/263 anonim ***** válasza:
28%
Miért ne akarna? Nem mindenki ilyen karrierépítész. Azért még vannak rendes, családcentrikus nők is a világon, és a bizalmat szavazd meg nekik, nem érdemli meg senki, hogy az ex miatt szenvedjen a bizalmatlanságodtól.
2012. okt. 23. 20:48
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!