Mit tehetnék, hogy a feleségem ne ölje meg a gyerekemet?
Szia Kérdező!
Most biztos sokan le fognak pontozni , de akkor is leírom! Csak a kérdezőnek szól a mondanivalóm! Mindenkivel aki itt irt valamilyen szinten eggyett is értek meg nem is !!
Tudom hogy hatalmas fájdalom , hogy a feleséged az abortusz mellett dönött! Biztos vagyok benne , hogy ez egy olyan dolog amit az ember csak nagyon nagyon nehezen bocsájt meg , vagy a rosszabbik eset hogy egyálltalán ne tudja megbocsájtani! De azt mondod szereted! Milyért nem kapcsolod ki egy kicsit a gépet , elfelejteni egy két napra ezt az oldalt, mindent és mindenkit ! Csak a saját gondolataidra támaszkodj! Én azt gondolom , hogy te nagyon befolyásolható vagy ! Probálj egy kicsit valóban csak Te gondolkodni , minden külső hatás nélkül ! Lehet ha most így döntesz , egy életre megbánod, hisz szereted a feleséged!
Az Én történetem , nem hasonlítható össze a tiéddel , de leírom ! Sok nő ezt sem bocsájtotta volna meg ! 8 hetes volt a kislányom , mikor a párom úgy döntött neki nem kell! Elment haragudtam, gyülőlködtem ! Azt mondta , SOHA nem fogom neki megbocsájtani , veszekedtünk szidkozodtunk , nagyon csúnyán viselkedtem vele Én is Ő is velem ! De az idő elteltével beláttuk , hogy csak csak szerettük egymást , valamiért akartuk a babát !Megbocsájtottam neki , tanultunk belőle mind a ketten! Olyanok vagyunk , mint a tinédzserek!
Nem azt mondom , hogy bocsáss meg , csak azt , hogy maradje egy pár napra egyedül , a saját gondolataiddal , minden külső behatás nélkül , és mérlegej , mit nyerhetsz , mit veszithetsz !
Gondolom , hoyg negyon nehéz , ezért nem is tanácsolok semmilyen döntést , csak azt , hogy egyedül gondold végig , és egyedül dönts a SAJÁT életedről, a jövődröl!
Remélem nem veszed rossz néven a levelem , nem bántólag szántam , egyszerüen csak ezt gondolom ! Követem az eseményeket , mióta feltetted a kérdést ! Én ezt gondolom !
Minden jót neked , akárhogy is alakul az életed !!
uhhhh, bocsi a MILYÉRT -ért
miért
Nem úgy volt, hogy már döntöttél??? Hogy elhagyod, elválsz?
Én eddig követtem nagyjából ezt a történetet, de még nem nyilatkoztam. Akkor most megteszem.
A feleséged egy önző p1csa, ha totál figyelmen kívül hagyta, hogy neked milyen érzéseid vannak a megfogant gyermeketekről, és képes volt a tiltakozásod ellenére elvetetni. Erre nincs mentség.
Az sem lett volna jó megoldás, ha megszüli csak miattad, utána pedig egy életen át haragudott volna rád is meg a babára is, akit csak te akartál, ő pedig nem.
Az lesz a legjobb, ha külön mentek, mert:
1. Ez, amit tett, szerintem olyan bűn, amit nem lehet megbocsátani (persze neked kell tudni, tudsz-e ezek után szerelemmel tekinteni rá és bizalommal)
2. Lehet, ő később sem fog akarni gyereket, és vagy nem lesz nektek soha, és akkor te leszel boldogtalan, vagy lesz végül, de ugyanaz lesz, mint amit fentebb felvázoltam, hogy a nő boldogtalan lesz miatta.
El kell válni, nincs más megoldás, ha ennyire külön utakat akartok járni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!