Mit tehetnék, hogy a feleségem ne ölje meg a gyerekemet?
Figyelt kérdés
35 éves vagyok, a feleségem 32. 4 éve vagyunk házasok, nem terveztünk babát, de (kínos, nem kínos) kiszakadt a gumi, és mivel ezt nem vettük észre (inkább csak sejtjük)mégiscsak becsúszott a bab. Én nagyon boldog vagyok, hisz mindkettőnknek van munkája, lakás, autó van, tökéletes lenne minden a gyermekvállaláshoz. Azonban a feleségem nem akarja megszülni a babát, ő még a karrierjét építgetné inkább (orvos). Már készül rá, hogy egy kollégájával elveteti, ráadásul a szülei is mellette állnak, az én szüleim pedig Amerikában laknak, nem sokat tudnak segíteni. Mit tehetnék? Nem akarom, hogy elvetesse a gyerekünket! Soha nem bocsátanám meg neki, de szeretem, és nem akarok semmit rákényszeríteni. Úgy érzem, a baba megölésével tönkretenné az életem..
Köszönöm, a válaszokat, tanácsokat, meg a támogatást is.
2012. okt. 18. 16:56
133/263 anonim válasza:
Remélem, találsz majd valakit, akivel közösen családot tudtok alapítani és el tudod majd felejteni a történteket
2012. okt. 18. 17:57
134/263 anonim válasza:
Elfelejteni? Valószínűtlen...
De boldog még lehetsz, és a feleségednek is jobb lesz így hosszú távon.
2012. okt. 18. 20:17
135/263 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2012. okt. 19. 17:03
136/263 anonim válasza:
Az egész helyzet vicc... Bezzeg, ha a feleség akarta volna a gyereket... Te lennél felháborodva kedves kérdező, hogy mégis mit képzel, hogy a nyakatokba szüli a gyereket... Én megértem, hogy nagyon megbántott, de ezért elválni... Nevetséges.. Ha kicsit a helyében lennél, felfognád mit akar, és ha igazán szerettétek volna egymást, és jó lett volna a kapcsolat, ellennétek gyerek nélkül is... Szerintem.
Lehet hogy ő megbánja az abortuszt, de de azt, hogy elhagytad a feleséged egészen biztos bánni fogod! Vagy ha nem, jobb is neki, ha nem szült neked gyereket...
2012. okt. 20. 15:04
137/263 anonim válasza:
A házasság gyümölcse a gyermek. A karrier kedvéért megölni megbocsájthatatlan, te idióta. Aki nem akar gyereket az ne házasodjon, és ha mégis megfogan ne taszítsa el a saját vérét. Itt egyvalaki bánhat meg valamit és veszített, az a feleség. Itt a férj megkérdezése nélkül döntött egy ilyen súlyos dologban, szerintem még elgondolkodni sem volt hajlandó. Kérdező, kívánom, hogy légy boldog még az életben és sok gyermek apukája legyél egy normális nő oldalán!
2012. okt. 20. 17:51
138/263 anonim válasza:
Remélem a nő is boldog lesz egy igazi FÉRFI oldalán! Biztos boldog lenne a nem tervezett gyerek, akinek kierőszakolták a megszületését igaz? Még egy megnyomorított lelkű gyerek kell a világba igaz előző, aki szenved mert nem szerették volna hogy a világra jöjjön?
Úristen milyen emberek vannak itt.
2012. okt. 20. 17:56
139/263 A kérdező kommentje:
ÉN feéneveltem volna a gyereket. A feleségem már most bánja, amit tett, könyörgött és sírt hogy kezdjük újra, és szülhessen. Elküldtem, de tanácstalan vagyok.
2012. okt. 20. 20:40
140/263 anonim válasza:
Hát, nehéz helyzet. Amikor te könyörögtél ő hideg fejjel ment abortuszra. Nem azt bánja, dehogy. Nem hitte el a következményeket. A gyereket szerintem ma is ugyanúgy elvetetné, csak most már mást mond...vissza fogod fogadni, már most látom. De hidd el, százszor értékesebb nő illene hozzád, nem egy egoista önző dög. Jól dönts!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!