Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetnék, hogy a feleségem...

Mit tehetnék, hogy a feleségem ne ölje meg a gyerekemet?

Figyelt kérdés
35 éves vagyok, a feleségem 32. 4 éve vagyunk házasok, nem terveztünk babát, de (kínos, nem kínos) kiszakadt a gumi, és mivel ezt nem vettük észre (inkább csak sejtjük)mégiscsak becsúszott a bab. Én nagyon boldog vagyok, hisz mindkettőnknek van munkája, lakás, autó van, tökéletes lenne minden a gyermekvállaláshoz. Azonban a feleségem nem akarja megszülni a babát, ő még a karrierjét építgetné inkább (orvos). Már készül rá, hogy egy kollégájával elveteti, ráadásul a szülei is mellette állnak, az én szüleim pedig Amerikában laknak, nem sokat tudnak segíteni. Mit tehetnék? Nem akarom, hogy elvetesse a gyerekünket! Soha nem bocsátanám meg neki, de szeretem, és nem akarok semmit rákényszeríteni. Úgy érzem, a baba megölésével tönkretenné az életem..

2012. okt. 12. 16:08
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/263 anonim ***** válasza:
21%

ne vergődj már itt 101-110 - az ostoba, lélektelen dolgaiddal, hogy "senki" a magzat.

A fogantatás pillanatában eldől egy ember világra-jöttének LEHETŐSÉGE. Eldől a neme, másodpercenként alakul-fejlődik-formálódik. Ha valami nem "semmi-senki" , akkor ez az.

Te is a fogantatás pillanatában már megkaptad a lehetőséget: hogy EMBER legyél- és nem moszat, csótány vagy gorilla. Ember vagy! felelősségteljesen kell, emberként gondolkoznod.

2012. okt. 16. 22:11
 112/263 anonim ***** válasza:
86%
Pontosan. Fel kell fogni, hogy nem az a felelősség vállalása, hogy megszülöm a gyereket, mindig minden áron; néha az sokkal nagyobb felelősségteljességről tesz tanúbizonyságot, ha valaki NEM vállalja a gyereket.
2012. okt. 16. 22:32
 113/263 anonim ***** válasza:
61%
Egyébként ha csak arról van szó, hogy ÉL, akkor a rákos sejtek is élnek.
2012. okt. 16. 22:34
 114/263 anonim ***** válasza:
25%

112 113 először is menj a p ecsa ba a rohadt pontozásaiddal.

Másodszor meg GONDOLKOZZ - egy ember lehetőségét egy rákos sejthalmazzal vetsz össze???? Döbbenetes! Mégis, mikor akarsz emberként gondolkozni?

Harmadszor meg vedd már észre, nem ez volt a kérdés és probléma, amin itt [feltehetően] önigazolásként vergődsz.

1001 esetben nem örül valamelyik fél, hogy lett egy véletlen élet. Majd megszületik és rajong érte. Tkp. akkor érti meg, milyen nagy dolog ez. És rohadtul szégyelli, hogy 8 hónappal ezelőtt képtelen volt megérteni.

Itt a fő baj, hogy a két fél ennyire nem tudott megegyezni ebben a világon egyik legfontosabb kérdésben. Ez valóban - sajnos - válóok.

2012. okt. 16. 23:05
 115/263 anonim ***** válasza:
77%
Sajnálom... :(
2012. okt. 16. 23:10
 116/263 anonim ***** válasza:
70%

De kit érdekel az a helyzet, amit leírsz? Semmi köze ehhez! Ha van egy gyerek, akit nem akartak, de aztán szeretik, az egy csodás dolog. Bár mindig így lenne! De sajnos nem így van!

Nem hiszem el, hogy az abortusz ellen vagy, és nem látod be, hogy az élet MINŐSÉGE számít. Ha ez nem számítana, csak az élet ténye, hogy létezünk, akkor mindenki boldog lenne mindig.

És annak a gyereknek az élete nem szerencsejáték, hogy majd ha megszületik, eldől, hogy szeretik-e a szülei vagy sem. Ez egy kegyetlen és borzalmas játék. "Hát, fiam/lányom, ez nem jött be, azt hittem, anyád majd megszeret téged. Bocsi. De rengeteg gyerek él anyai szeretet nélkül, neked is menni fog."

2012. okt. 17. 00:34
 117/263 anonim ***** válasza:
32%
Majd kérlek írd le, mi történt, beadtad-e a válópert. Nagyon sajnálom a babát :( Nem értem a feleséged, ha most teherbe esnék, biztos bevállalnám a babát, mert ki tudja, mi lesz később. Egyszerűen képtelen vagyok felfogni, hogy gondolkodhat így orvosként. De szerintem nem akar gyereket később se, max majd 40 éves korában. Ez szomorú :/ De ő ilyen, megváltoztatni nem lehet, vagy el tudod fogadni, vagy nem. Kölcsönösen szenvedtek ebben a kapcsolatban, te boldogtalan leszel, mert ő nem akar babát, és ez az egész elrontaná alapból is a házasságotokat. Nem azt mondom, hogy egy nő életének értelme a gyerekszülés és a gyerekek felnevelése, de fontos momentum, hiába a karrier, ha valami történik az emberrel, és jó kapcsolata van a gyermekével, a gyereke mindig ott lesz mellette
2012. okt. 17. 09:45
 118/263 Katucika0912 ***** válasza:
35%
Nem gondoltam volna , hogy ez lesz ..sajnálom ..
2012. okt. 17. 10:00
 119/263 anonim ***** válasza:
78%
Hát sajnálom nagyon :( érdekelne, hogy végül hogy döntöttél. És a feleséged abszolút nem bánta? vagy kíváncsi lennék, hogy ő hogy látja a dolgokat, vagy mit fog reagálni a válásra, ha bekövetkezik.
2012. okt. 17. 12:13
 120/263 A kérdező kommentje:
Vigasztalt, hogy ne bánjam, meg csak nyűg lett volna egy gyerek a nyakunkra...azt is mondta, hogy csak hátráltatott volna minket. Otthagytam. Még mindig nem hiszi el, hogy elválok tőle. Pedig el fogok válni.
2012. okt. 17. 15:38
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!