Mit tehetnék, hogy a feleségem ne ölje meg a gyerekemet?
Figyelt kérdés
35 éves vagyok, a feleségem 32. 4 éve vagyunk házasok, nem terveztünk babát, de (kínos, nem kínos) kiszakadt a gumi, és mivel ezt nem vettük észre (inkább csak sejtjük)mégiscsak becsúszott a bab. Én nagyon boldog vagyok, hisz mindkettőnknek van munkája, lakás, autó van, tökéletes lenne minden a gyermekvállaláshoz. Azonban a feleségem nem akarja megszülni a babát, ő még a karrierjét építgetné inkább (orvos). Már készül rá, hogy egy kollégájával elveteti, ráadásul a szülei is mellette állnak, az én szüleim pedig Amerikában laknak, nem sokat tudnak segíteni. Mit tehetnék? Nem akarom, hogy elvetesse a gyerekünket! Soha nem bocsátanám meg neki, de szeretem, és nem akarok semmit rákényszeríteni. Úgy érzem, a baba megölésével tönkretenné az életem..
Kedves előző, nem azért hoztam fel, mert így gondolom, hanem hogy bemutassam, minden éremnek két oldala van. Kár emiatt annyit puffogni. Elég nagy baj, ha valaki ilyen helyzetbe kerül, és el kell gondolkodnia ezen.
18/N
2012. okt. 21. 12:19
162/263 anonim válasza:
"Nem, nem a szülőké. Csak a szülőkre van bízva"
Akkor kié a 3 éves szomszéd kislány?
2012. okt. 21. 12:30
163/263 anonim válasza:
" 160 A mag fold nelkul ertektelen viszont a foldet barmelyik mag megtermekenyitheti."
ebben van egy csavar ám!
A mag és a föld : önmagában LEHETŐSÉG.
Szó sincs "értéktelen"-ségről!
Jó mag jó földben: ez jó, akkor a lehetőség kibontakozhat.
"mag, mag, búzamag,
benned aluszik a Nap"
2012. okt. 21. 15:05
164/263 anonim válasza:
én azt gondolom, hogy ne azért hagyja el a feleségét, mert elvetette, hanem mert az egyikük akar gyereket, a másik nem, és ez hosszú távon nem lesz jó a házasságnak.
2012. okt. 21. 16:23
165/263 A kérdező kommentje:
Nem tud visszadesgetni magához. Elismerem, nagyon rossz volt így látni, de egyszeűen képtelen lennék visszafogadni őt. Úgy döntöttem, hogy amint lezajlik a válás, elköltözöm jó messzire...
2012. okt. 21. 17:18
166/263 Combi27 válasza:
ha egy nö már nem tud ész érveket felhozni akkor jön azzal hogy hordjátok ki szüljétek meg...hallottad itt valakitöl hogy sperma nélkül próbálj szülni..most tölem megkapot..itt elvekröl folyik a vita nem arról hogy kinek milyen természet adta tulajdonságai vannak.
2012. okt. 22. 13:03
167/263 anonim válasza:
Elvek...
Szerintem egy hús-vér embernek fontosabbnak kellene lennie, mint egy élet lehetőségének, akit a szerelmem nem is akar.
Egoista dolog azért szakítani valakivel, mert nem gyárt belőled még többet.
2012. okt. 22. 15:44
168/263 anonim válasza:
Én is a válást választanám a kérdező helyében! Hiába szeretem, ha képes volt hidegvérrel megölni a gyerekünket, így nem tudnék többet vele együtt lenni... Ugyanígy teljes megértem azt a nőt, aki elválik a férjétől, ha az rá akarja venni, hogy ölesse meg a gyereküket...
2012. okt. 22. 15:53
169/263 A kérdező kommentje:
Igen, utolsó, ez így van.
2012. okt. 22. 18:10
170/263 anonim válasza:
Tartsd csak magad a váláshoz. Helyezd előtérbe a saját igényeidet, ahogy ő is tette. Most szükséged van a távolságra, jó, hogy messze akarsz költözni tőle. Azt érzem, a bosszú is munkálkodik benned, de nagyon meg tudlak érteni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!