Mit tehetnék, hogy a feleségem ne ölje meg a gyerekemet?
Legyen férfi..
persze,ha meg a férfi beszéli rá a nőt az abortuszra,akkor mindennek el van hordva és jaj szegény nő...
mondom ezt nőként
Kérdező: fel a fejjel,kezdj új életet,máshol,idővel mással,találsz hozzád illőt.
Én nőként készen álltam elhagyni a páromat, mikor szóba hozta az abortuszt. Fogalmam sem volt mihez fogok kezdeni nélküle, de egyértelműen tudtam, hogy többé ez már nem számít. Ő nem számít, és kész.
Mi előre megbeszéltük, hogy meg fogjuk tartani a babát. Én voltam a fiatal, a felkészületlen, az, akinek a testét teszi tönkre, és az, aki félt. Ő volt az idős, a tapasztalt, a felkészült, aki állítása szerint minden áron akarja. És mi lett? Mikor kiderült, hogy babát várok, örültem, és harcoltam érte, mint egy anyatigris, ő pedig megijedt, meghátrált.
Tehát igen, lehet erről beszélni, és kell is, de úgy is minden akkor fog eldőlni, mikor a helyzet már adott, és akármennyire úgy kellene, hogy az apa véleménye is számítson, ez soha nem lesz így. Soha nem volt, és soha nem is lesz, bármennyire sajnálatos is ez a tény.
"A halál semleges." -honnan a viharból tudod? nem voltál még halott. Elszálltunk, mint a vadlibák."
Ha meghalsz, nem létezel. Mindannyian nem-léteztünk, mielőtt megszülettünk. Nem emlékszem, hogy jó vagy rossz lett volna, nem volt tudatom, nem volt semmilyen.
"Más védekezni ellene, és más, ha már ott van és a kérdés az, hogy megöljük-e vagy sem." elképesztő, hogy milyen sokan nem veszik észre a különbséget! pedig mekkora különbség!
kérdező! részvétem!
Quorra: sajnos igen..
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!