Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetnék, hogy a feleségem...

Mit tehetnék, hogy a feleségem ne ölje meg a gyerekemet?

Figyelt kérdés
35 éves vagyok, a feleségem 32. 4 éve vagyunk házasok, nem terveztünk babát, de (kínos, nem kínos) kiszakadt a gumi, és mivel ezt nem vettük észre (inkább csak sejtjük)mégiscsak becsúszott a bab. Én nagyon boldog vagyok, hisz mindkettőnknek van munkája, lakás, autó van, tökéletes lenne minden a gyermekvállaláshoz. Azonban a feleségem nem akarja megszülni a babát, ő még a karrierjét építgetné inkább (orvos). Már készül rá, hogy egy kollégájával elveteti, ráadásul a szülei is mellette állnak, az én szüleim pedig Amerikában laknak, nem sokat tudnak segíteni. Mit tehetnék? Nem akarom, hogy elvetesse a gyerekünket! Soha nem bocsátanám meg neki, de szeretem, és nem akarok semmit rákényszeríteni. Úgy érzem, a baba megölésével tönkretenné az életem..

2012. okt. 12. 16:08
 211/263 anonim ***** válasza:
58%
Nem bun, de ha a feleseged nem vagyik meg erre akkor nem lehet raeroltetni. Nem kell itt martirkodni, tul fogod elni, es ezen sokkal konnyebb tultenni magad, mint azon, hogy eleted vegeig van egy gyereked, akit nem akartal. Hagyd abba a hisztit es legyel ferfi..
2012. okt. 27. 13:38
 212/263 anonim ***** válasza:
40%

Legyen férfi..

persze,ha meg a férfi beszéli rá a nőt az abortuszra,akkor mindennek el van hordva és jaj szegény nő...

mondom ezt nőként

Kérdező: fel a fejjel,kezdj új életet,máshol,idővel mással,találsz hozzád illőt.

2012. okt. 27. 13:43
 213/263 anonim ***** válasza:
38%

Én nőként készen álltam elhagyni a páromat, mikor szóba hozta az abortuszt. Fogalmam sem volt mihez fogok kezdeni nélküle, de egyértelműen tudtam, hogy többé ez már nem számít. Ő nem számít, és kész.

Mi előre megbeszéltük, hogy meg fogjuk tartani a babát. Én voltam a fiatal, a felkészületlen, az, akinek a testét teszi tönkre, és az, aki félt. Ő volt az idős, a tapasztalt, a felkészült, aki állítása szerint minden áron akarja. És mi lett? Mikor kiderült, hogy babát várok, örültem, és harcoltam érte, mint egy anyatigris, ő pedig megijedt, meghátrált.

Tehát igen, lehet erről beszélni, és kell is, de úgy is minden akkor fog eldőlni, mikor a helyzet már adott, és akármennyire úgy kellene, hogy az apa véleménye is számítson, ez soha nem lesz így. Soha nem volt, és soha nem is lesz, bármennyire sajnálatos is ez a tény.

2012. okt. 27. 16:26
 214/263 anonim ***** válasza:
19%
204:"A halál semleges." -honnan a viharból tudod? nem voltál még halott. Elszálltunk, mint a vadlibák.
2012. okt. 27. 19:46
 215/263 A kérdező kommentje:
Nem hisztizek..és én nem akartam ráerőltetni a gyereket a feleségemre, csak megpróbáltam meggyózni őt arról, hogy számomra sokat ér az az ártatlan kis élet.
2012. okt. 27. 20:32
 216/263 Quorra ***** válasza:
0%
Nem olvastam el a hsz-eket. végül volt abortuszon a feleséged?
2012. okt. 29. 22:31
 217/263 anonim ***** válasza:
69%

"A halál semleges." -honnan a viharból tudod? nem voltál még halott. Elszálltunk, mint a vadlibák."

Ha meghalsz, nem létezel. Mindannyian nem-léteztünk, mielőtt megszülettünk. Nem emlékszem, hogy jó vagy rossz lett volna, nem volt tudatom, nem volt semmilyen.

2012. okt. 29. 22:37
 218/263 anonim ***** válasza:
30%

"Más védekezni ellene, és más, ha már ott van és a kérdés az, hogy megöljük-e vagy sem." elképesztő, hogy milyen sokan nem veszik észre a különbséget! pedig mekkora különbség!

kérdező! részvétem!

2012. okt. 30. 01:06
 219/263 Quorra ***** válasza:
20%
Most miert kell lepontozni? Ahelyett, hogy valaszolnatok.. barmok.
2012. okt. 30. 05:51
 220/263 A kérdező kommentje:

Quorra: sajnos igen..

Köszönöm!

2012. okt. 30. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!