Mit tehetnék, hogy a feleségem ne ölje meg a gyerekemet?
Figyelt kérdés
35 éves vagyok, a feleségem 32. 4 éve vagyunk házasok, nem terveztünk babát, de (kínos, nem kínos) kiszakadt a gumi, és mivel ezt nem vettük észre (inkább csak sejtjük)mégiscsak becsúszott a bab. Én nagyon boldog vagyok, hisz mindkettőnknek van munkája, lakás, autó van, tökéletes lenne minden a gyermekvállaláshoz. Azonban a feleségem nem akarja megszülni a babát, ő még a karrierjét építgetné inkább (orvos). Már készül rá, hogy egy kollégájával elveteti, ráadásul a szülei is mellette állnak, az én szüleim pedig Amerikában laknak, nem sokat tudnak segíteni. Mit tehetnék? Nem akarom, hogy elvetesse a gyerekünket! Soha nem bocsátanám meg neki, de szeretem, és nem akarok semmit rákényszeríteni. Úgy érzem, a baba megölésével tönkretenné az életem..2012. okt. 12. 16:08
221/263 anonim válasza:
"217Nem emlékszem, hogy jó vagy rossz lett volna, nem volt tudatom, nem volt semmilyen."
-sajnos, ez nem ilyen egyszerű. Nem, tartozik ide, ezért most erről ennyit.
222/263 anonim válasza:
Ó, hát ez könnyű magyarázat. "Nem tartozik ide, de igazam van." Ezt használni fogom én is.
223/263 anonim válasza:
(használd egészséggel :))(bár én nem ezt írtam, hanem:
sajnos, ez nem ilyen egyszerű. Nem tartozik ide..)
225/263 A kérdező kommentje:
Köszönöm az érdeklődést..úgy-ahogy. Jövő héten kedden lesz a tárgyalás, ami után elköltözöm.
2012. nov. 2. 15:42
226/263 Combi27 válasza:
és az anyósod? hogy viseli? hiszen ő is a lánya mellett volt..
227/263 anonim válasza:
226 -hát ha valami mindegy, akkor az az, hogy a (porh)anyós hogy viseli, hogy beleugat 2 középkorú ember életébe.
228/263 A kérdező kommentje:
A drága anyósom most arról győzködi a lányát, hogy jól döntött, meg hogy ne teperjen értem hanem örüljön, hogy megszabadul tőle. Barátom hallotta őket, a Tescoban is erről beszéltek..de már nem érdekel.
2012. nov. 3. 13:37
229/263 anonim válasza:
Lehet, hogy az egész mögött az állt, hogy anyós nem szeret téged.. nem? Aztán elmondja a lányának, hogy nem is érdemelted meg őt, ha hipp hopp eldobtad őt.. Ez olyan tipikus sztori.. :( A feleséged még mindig meg van lepődve? Vagy ő most mit gondol?
(Egyébként milyen durva már, hogy azt mondta, hogy maradj vele, majd szül MÁSIKAT? Mintha egy kiló lisztről lenne szó...)
230/263 anonim válasza:
Az anyósod szerint jól döntött, hogy megölette az unokáját??? Ez egy elmebeteg család, örülj, hogy megszabadultál tőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!