Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetnék, hogy a feleségem...

Mit tehetnék, hogy a feleségem ne ölje meg a gyerekemet?

Figyelt kérdés
35 éves vagyok, a feleségem 32. 4 éve vagyunk házasok, nem terveztünk babát, de (kínos, nem kínos) kiszakadt a gumi, és mivel ezt nem vettük észre (inkább csak sejtjük)mégiscsak becsúszott a bab. Én nagyon boldog vagyok, hisz mindkettőnknek van munkája, lakás, autó van, tökéletes lenne minden a gyermekvállaláshoz. Azonban a feleségem nem akarja megszülni a babát, ő még a karrierjét építgetné inkább (orvos). Már készül rá, hogy egy kollégájával elveteti, ráadásul a szülei is mellette állnak, az én szüleim pedig Amerikában laknak, nem sokat tudnak segíteni. Mit tehetnék? Nem akarom, hogy elvetesse a gyerekünket! Soha nem bocsátanám meg neki, de szeretem, és nem akarok semmit rákényszeríteni. Úgy érzem, a baba megölésével tönkretenné az életem..

2012. okt. 12. 16:08
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯
 181/263 anonim ***** válasza:
67%

179- ezen ne aggódj. És most még ne is gondolkozz ezen.. ennek a lelki sérülésnek be kell gyógyulni előbb. Szinte ajándékként találod majd azt, akit megszeretsz, akivel családod lesz, ne erőltesd. Rengeteg kedves lány van, aki családot szeretne, de nem talál, csak olyat, aki csak partnert lát benne..Ez a ritka, hogy fordítva volt nálatok. Ált. a ffi nem akar családot,30 körül különösen!

Nekem még az volt nagyon furcsa, hogy az anyós is támogatta ezt, és ellened volt. Egy anya a 32 éves lányának ilyen (kora miatt már kimondottan veszélyes) tanácsot ad? amikor családban van, anyagi háttér is? Egyáltalán, ha már beleszól, miért nem az életet és az egészségét védi lányának? A te szavad-kérésed miért olyan semmis?

2012. okt. 23. 20:58
 182/263 A kérdező kommentje:
A feleségem az egyszem, elkényeztetett lányuk, gondolom ezért védték annyira a döntését.
2012. okt. 24. 18:43
 183/263 anonim ***** válasza:
68%

Valahogy mégis olyan bizarr, hogy támogathatták ennyire? Beteg család, jobb is, ha többé nem tartozol közéjük.

Találsz te normális nőt! Sok nő vágya egy ilyen férfi, mint te. Családcentrikus vagy, intelligens. Szóval fel a fejjel!

2012. okt. 25. 12:11
 184/263 anonim ***** válasza:
67%
12:11-nek igaza van,talán jobb is hogy időben megszabadulsz ettől a családtól. Van időd olyat találni aki hozzád hasonlóan családcentrikus,nem munkamániás.
2012. okt. 25. 12:19
 185/263 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2012. okt. 25. 17:59
 186/263 anonim ***** válasza:
55%
Én meg éppen azt mondom, hogy éppen a Kérdező az érzelmi zsaroló és hazug is ráadásul! Ha megbeszéltétek, hogy nem lesz baba, védekeztetek, akkor a feleséged bízott benned, joggal hitte, hogy Te is így gondolod. Persze, elhagyhatod, más az értékrendetek, ez valahol érthető. De amikor ezt megbeszéltétek, sokkal régebben, akkor még nem volt más? Tulajdonképpen éppen Te vagy az, aki a szemébe hazudtál! Mondtad volna el neki akkor, hogy nem így gondolod, hogy Te családot szeretnél. Hogy az neked fontosabb mint neki. Valószínűleg, akkor dönthettetek volna úgy, hogy nem próbálkoztok együtt, mert nem vagytok egymáshoz valók. De becsaptad őt, én örülnék, ha éppen ő látná be, hogy jobb, hogy szétmentetek.
2012. okt. 26. 00:00
 187/263 anonim ***** válasza:
14%
Tanulj meg olvasni, te okoska. Akart a nő is gyereket, csak nem most. 1-2 év miatt inkább elvetette a gyereket...
2012. okt. 26. 00:08
 188/263 anonim ***** válasza:
79%
Képzeld elolvastam okoska! Én sehol nem látom, hogy a kérdező azt írta volna, hogy egy-két év múlva már akarta volna a felesége, hanem azt, hogy a karrierjére koncentrál egyelőre, ami egyáltalán nem biztos, hogy egy-két év. Ezt megbeszélték, ebbe a férj belement, tevékenyen részt vett a védekezésben, óvszert húzott, majd meggondolta magát és most itt már azt írja, hogy "jó, hát belementem, de amúgy én nem akartam", "szeretnék már biztos családot". Ez mi ha nem átverés? Mikor az óvszert felhúzta, akkor nem rinyált, hogy családot szeretne?
2012. okt. 26. 00:17
 189/263 anonim ***** válasza:
41%

186-os éjféli riadtnak: az élet nem egy vasúti mentetrend szerint halad. Minden pillanatban dönteni kell. Arról, mi a legjobb, leghelyesebb- arról döntök. Vannak kis horderejű döntések, pl milyen kabátot vegyek fel, vannak nagyobbak, melyik könyvet olvassam el, és vannak sorsszerű döntések. Ha ketten szövetséget kötöttünk- akkor sok kérdésben- pl. a gyerek- együtt döntünk. Ez LETT, lett - ITT ÉS MOST - egy adott helyzet- tehát a döntésnek már ennek figyelembevételével kellett megtörténjen, nem elvileg. Ezt nem lehetett már kikerülni -mi lenne ha, mi volt, akkor, stb. - semmivel. Dönteni kellett.

És ebben nem tudtak- ezért KELL válni.

Mi az, hogy a felnőtt nő a szüleivel összefogva - mosolyogva elintézi, hogy az APA szava ne számítson?? Az apa nem tárgy, papucs, ebben a kérdéseben- adott helyzetben 50%-os ereje van.

Itt senki sem csapott be senkit, hanem nem tekintettek valaki(ke)t embernek. Ez pedig a legnagyobb bűn, amit ember ember ellen elkövethet.

2012. okt. 26. 13:00
 190/263 anonim ***** válasza:
75%
Miért kevésbé nagy az a bűn, hogy a férj semmibe venné a feleségét (tehát nem venné emberszámba)?
2012. okt. 26. 13:05
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!