Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetnék, hogy a feleségem...

Mit tehetnék, hogy a feleségem ne ölje meg a gyerekemet?

Figyelt kérdés
35 éves vagyok, a feleségem 32. 4 éve vagyunk házasok, nem terveztünk babát, de (kínos, nem kínos) kiszakadt a gumi, és mivel ezt nem vettük észre (inkább csak sejtjük)mégiscsak becsúszott a bab. Én nagyon boldog vagyok, hisz mindkettőnknek van munkája, lakás, autó van, tökéletes lenne minden a gyermekvállaláshoz. Azonban a feleségem nem akarja megszülni a babát, ő még a karrierjét építgetné inkább (orvos). Már készül rá, hogy egy kollégájával elveteti, ráadásul a szülei is mellette állnak, az én szüleim pedig Amerikában laknak, nem sokat tudnak segíteni. Mit tehetnék? Nem akarom, hogy elvetesse a gyerekünket! Soha nem bocsátanám meg neki, de szeretem, és nem akarok semmit rákényszeríteni. Úgy érzem, a baba megölésével tönkretenné az életem..

2012. okt. 12. 16:08
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/263 anonim ***** válasza:
68%

Válj is el, én mondom! Méghozzá azért, mert teljesen más az értékrendetek. Te mást akarsz az élettől, máshogyan gondolkozol, nem tudtok kiegyezni. Mondhatnám azt is, hogy azért, mert megölette a gyermeketeket, és valójában ez az, ami fáj neked. De nem mondom, mert sajnos megvolt hozzá a joga, bármennyire kellemetlen és bántó is ez.

A viselkedése pedig őszintén megdöbbentett. Szinte már engem is sért, ha beleélem magam a helyzetedbe. Hogy jobb lesz? Persze, jobb lesz, de külön külön. Ő építheti a karrierjét, és szülhet a negyvenes éveiben, hacsak akkor már nem fog klimaxolni, és semmilyen szövődmény következtében nem válik meddővé, te pedig megszabadulhatsz egy kolonctól, és idővel találhatsz valakit, akit igazán szeretsz majd, és gyerekeket szül neked.

2012. okt. 17. 17:30
 122/263 anonim ***** válasza:
29%
Hogy te mekkora egy balf@sz vagy kérdező! Ha ezért képes vagy elhagyni, akkor nem is szeretted a feleségedet. Lehet hogy pont ezért akartad volna a gyereket? Azt hitted az majd fényt hoz a sekélyes életedbe? Hát szülj magadnak, ha annyira akarsz...
2012. okt. 17. 17:41
 123/263 A kérdező kommentje:

Kedves előző! Ha itt tartunk, te vagy a b@lfasz. Már bocs, de rohadtul nem értheted, hogy ez mennyire fáj nekem, és teljesen kiábrándultam a nejemből! Szerettem, de megdöbbentett a viselkedése, képtelen vagyok megbocsátani neki! Képzeld mahad egy kicsit a helyembe, jó, és aztán dumáljál!

Egyébként holnap reggel költözöm. A feleségem meg van sértődve. Mondom ezt azoknak, akik megértik, hogy mit élek át.

2012. okt. 17. 19:24
 124/263 anonim ***** válasza:
40%
Jól teszed, ő pedig legyen csak nyugodtan sértett. Majd néz egy nagyot, ha vissza se mész, és a papírok is be lesznek adva. De vissza semmiképp se lépj. Így lesz jó, én se tusnék többé ugyanúgy nézni rá, mint azelőtt.
2012. okt. 17. 19:52
 125/263 anonim ***** válasza:
30%
*tudnék
2012. okt. 17. 19:53
 126/263 anonim ***** válasza:
28%

Olvastam újra a hozzászólásokat, hát csak egy mondat jutott róla eszembe :

Ha nem érzel magadban szeretetet embertársaid iránt, akkor ülj csendesen, foglalkozzál a magad dolgával, amivel akarsz, csak az emberekkel ne.

Lev Tolsztoj

2012. okt. 17. 21:00
 127/263 anonim ***** válasza:
14%

Kérdező, menj és vissza se nézz.

Aki nem akar gyereket és van egy csöpp esze is, az nemcsak óvszert használ, hanem tablettát is szed és a biztosra megy. Tabletta és óvszer mellett nem valószínű, hogy ez megtörtént volna. Nem lenne több ezer abortusz évente...

2012. okt. 17. 21:44
 128/263 anonim ***** válasza:
78%
Jól tetted, hogy elköltözöl, remélem, az elhatározásod, hogy elválsz tőle, ki fog tartani, és hiába sírja majd vissza magát, nem fog meghatni téged, ugyanúgy, ahogy őt se hatotta meg, mikor te kérted, hogy ne vetesse el a gyermeketeket
2012. okt. 17. 22:34
 129/263 A kérdező kommentje:
Már látja a vesztét, kezd rájönni, hogy nem viccelek, és tényleg elhagyom. Már el is költöztem otthonról, egy barátomnál lakom, de hamarosan kibérelek vagy veszek egy saját lakást. Csak kicsit rendbe szedem magam.
2012. okt. 18. 14:28
 130/263 anonim ***** válasza:
72%
Jól teszed.
2012. okt. 18. 15:03
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!