Megbántottam? Tényleg ciki?
13 esztendős vagyok, a nővérem 16, ő nagyon gyerekes,bolondos és nem tud komoly lenni, én komoly inkább nőies [smink:én:szemcerka,neki nulll.) és ez az öltözködésünkön is meglátszik.Noha én nagyon cikinek tartom azt, hogy vele menjek vásárolni..egyszerűen nem tudom... Én divatosabb vagyok nála (ne úgy érts hogy "nagyképű elkényeztetett hercegnő") hanem úgy igazából... Megmondtam neki hogy azért nem megyek el vele mert cikinek tartom...inkább mennék a barátnőimmel...viszont biztos vagyok benne hogy megbántottam...Eddig is kevés volt az önbizalma de most.:(
Mit tegyek? Hogyan tegyem jóvá?kérlek segítsetek,és normális válaszokat szeretnék!!
Azért gyerekes meg ciki a saját nővéred mert nem sminkeli magát???
Te mekkora bunkó vagy...
Adok egy tanácsot ami egész életedben hasznos lehet.
Az ilyen helyzeteket mindig úgy add elő hogy a másiknak ne legyen sértő.
Pl:
Ha ilyen, vagy olyan cuccokat hordanál még a mostaninál is sokkal jobban néznél ki. Egy ilyentől nem sértődik meg.
Minden helyzetet lehet jól előadni, és rosszul:)
Gyakorolj.
21/F
A rondáknak van szüksége sminkre csak,hogy tud...(na jó szokták mondjuk csak úgy kiemelni a szemet v valami randikra,de az más,az nem mindennapi dolog)
Amúgy mi ciki azon,hogy nem sminkeli magát?Hát gratulálok az IQ szinthez XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!