Megbántottam a lányokat és egy kicsit meg is ijedtek. Mit tegyek?
Alapból rossz napom volt ma, de a feleségem rátett még egy lapáttal. Kicsit felidegesített én pedig nagyon kiakadtam de nem pont miatta, aztán pár perc múlva jöttek a lányaim és az volt az utolsó csepp. Elkezdtem nagyon kiabálni utána egy kicsit csapkodni (hirtelen jólesett) és kimentem lenyugodni. Minden teljesen más lett, szerintem megijedtek mert ilyeneket nem nagyon szoktam csinálni. Bocsánatot kértem a feleségemtől és a gyerekektől is és elmagyaráztam nekik, hogy nem tehetnek róla és máskor nem fordul elő. Az előbb hívtam a kicsit (4 éves) de nem nagyon akart jönni, a nagyobbik egy kicsit szótlan lett (7 éves). Tényleg nem akartam kiabálni de ez már sok volt. Holnap nem kell dolgoznom ezért arra gondoltam, hogy majd csinálunk valamit vagy elmegyünk, csak attól félek, hogy nem akarnak majd velem lenni vagy rossz lesz nekik. Vagy hagyjam és majd pár nap múlva jobb lesz? Mit csináljak?
34F
Hát ezt jól megcsináltad de szerencsére még kicsik :)
Az én apumnak is pár évente van kiabálós pár perce (mondjuk velem és anyámmal nem szokott) olyankor kicsit én is megijedek tőle de amúgy minden jó, utána elfelejtem.
Szerintem holnap reggelre már minden a régi lesz csak légy nyugodt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!