Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A mai férfiak értékelik még...

A mai férfiak értékelik még az ilyen lányokat, vagy nőket?

Figyelt kérdés

A mai férfiak mennyire értékelik, ha egy huszonéves lánynak nem volt előttük sok komoly kapcsolata ( mondjuk csak 1 ), vagy egyáltalán nem volt? itt olyan kapcsolatra gondolok, ami nagyon komoly, tehát volt köztük minden:)

leginkább a közel húsz, vagy kicsit húsz feletti nőkre értem a kérdésemet, de minden vélemény érdekel:)

vagy ma már nem számítanak ezek a dolgok?

2012. máj. 29. 20:26
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%
Engem értékelnétek? 20 éves vagyok, nem volt komoly kapcsolatom igazából csak ismerkedtem. Ja és szűz vagyok.
2012. máj. 29. 20:27
 2/29 anonim ***** válasza:
100%
22n szűz vagyok,nem tudom,hogy értékelnek e,jó lenne már tudni.hehe
2012. máj. 29. 20:29
 3/29 anonim ***** válasza:
100%
Értékelik, szerintem ha kicsúszik egy nő száján, hogy a 20. pasit fogyasztják, a pasik rögtön nem veszik komolyan.
2012. máj. 29. 20:31
 4/29 anonim ***** válasza:
Igen értékelik a férfiak, de még mennyire!
 5/29 anonim ***** válasza:

Azt nem mondom, hogy minden férfi, de igen vannak.

Én 20 éves koromban ismertem a párom és nem zavarta, hogy előtte még nem is csókolóztam.

6/29 anonim ***** válasza:
51%
Mondjuk ezért kitüntetést nem fogsz kapni.
2012. máj. 29. 20:33
 7/29 anonim ***** válasza:
Én is értékelném,inkább legyen szűz,minthogy már átmentek volna rajta 10en.
2012. máj. 29. 20:35
 8/29 A kérdező kommentje:

persze tudom, h kitüntetést nem kapnék ezért:) köszönöm az eddigi válaszokat!

éppen azért írtam ki a kérdést, mert talán nem is értékelik ezt már manapság, vagy esetleg gáznak is számít...nem tudom hogy állnak ehhez a férfiak:)

2012. máj. 29. 20:35
 9/29 anonim ***** válasza:
82%
Lehetek őszinte? Nem árt, ha azért húsz felett tapasztalt picit a nő azért. pl nekem most van egy b.nőm és az első együttlétnél semmit nem csinált, amolyan elfekszik és csináljam típus. semmi, csak épp, hogy megfogta, aztmondja, de esküszöm "rám ne számíts" na most izgassam fel magam vagy mi? szóval nemtom értitek e, de azért nem árt én nem azt mondom hogy fűvel fával tapasztalatot szerezni, de azért kell valami egy idő után na. Értitek?
2012. máj. 29. 20:36
 10/29 A kérdező kommentje:
első válaszolónak, én szerintem értékelendő:)
2012. máj. 29. 20:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!