Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A mai férfiak értékelik még...

A mai férfiak értékelik még az ilyen lányokat, vagy nőket?

Figyelt kérdés

A mai férfiak mennyire értékelik, ha egy huszonéves lánynak nem volt előttük sok komoly kapcsolata ( mondjuk csak 1 ), vagy egyáltalán nem volt? itt olyan kapcsolatra gondolok, ami nagyon komoly, tehát volt köztük minden:)

leginkább a közel húsz, vagy kicsit húsz feletti nőkre értem a kérdésemet, de minden vélemény érdekel:)

vagy ma már nem számítanak ezek a dolgok?

2012. máj. 29. 20:26
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

Én értékelném, ha találnák végre egy normális csajt...

24/f

2012. máj. 29. 21:59
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

Engem értékelt a párom. 23 évesen egy barátom volt előtte, akivel nem sokra jutottunk, így ő volt nekem az első. És azóta is együtt vagyunk. Kicsit meglepődött, de örült neki.

Az meg ugyanúgy sztereotípia, hogy a szűzlány csak fekszik, mint egy darab fa, "tegyed be és csináljad", szerintem ez a vérmérsékleten múlik, nem pedig a tapasztalaton.

2012. máj. 29. 22:37
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

Én is szűz vagyok, és nagyon szeretném, ha NEM a szűzhártyát látnák bennem.

23/L

2012. máj. 29. 22:56
 24/29 anonim ***** válasza:
78%
A 9-es vagyok. Annyi, hogy nyílván senkinek nem jobb, ha a nő már volt vagy öt hat palival vagy még többel. Lehet, hogy tapasztaltabb lett, de nem feltétlen. Ha ő megelégedett avval, hogy megvolt, és nem is tanult, nem próbált tanulni, akkor ott van ahol szinte egy szűz. Most nem azért, hogy még több dolgot rakjunk a szűzekre vagy valami, de tényleg aktívnak kell lenni az ágyban, nem azt jelenti, hogy fejen állva vagy hídállásba kell lenni nem azt jelenti a lepedőakrobata, de nincs annál lelombozóbb, amikor még a bugyit is úgy kell lehúznod, hogy még a popsiját sem emeli fel a nő segíteni, csak várja, hogy te csinálj mindent. Most tényleg nem macsó dumát akarok itt lökni de lássuk már be. Aztán meg tényleg uraim cáfoljuk már meg ezt, mert a lányok nem tudják, hogy lehet, hogy abba a pillába feláll, de ha nincs fenntartva az izgalom, le is áll. oda olyankor vér tódul be, ha nincs az inger el is megy. Szóval hölgyeim ne hidjétek azt, ha eddig passzívak voltatok, hogy ti mindent megtesztek. Van aki "megaláztatásnak veszi" ha neki orálisan kell a férfival vagy őneki a férfi teszi meg. Miről beszélünk? Az egy jó dolog. Az, hogy megrángatod, sokszor amúgy a nők dúrvák, én nem tom mit hisznek, hogy mi ez nekünk egy köpülő amivel a vajat szokták vagy mi? Finoman hölgyeim, mert fájhat. Nem viccelek, komolyan írom ezeket. Tévhit, hogy a férfiaknak csak ez a lényeg. Mért? Nektek mi a lényeg? Legyen egy romantikus, profi jellege a dolognak, ne csak egy monoton, unalmas semmi. Sok házasságnál ezért néznek félre hidjétek el. Újjítsatok. Nem Batgirl ( értsd: denevérlány) ruhába öltözve, hanem póz, beszélj csúnyán, légy néha rib_anc ha ezt kívánja a párod. Négy fal között marad, ne szégyeljétek. ;) És most: SZERETKEZÉSRE FELLL!!!!!! :)
2012. máj. 30. 06:39
 25/29 anonim ***** válasza:
Ezzel a beszéddel nem gyógyítottad meg az orális szextől ódzkodókat. Van, aki nem szereti. Te meg ezt értsd meg.
2012. máj. 30. 14:40
 26/29 anonim ***** válasza:
De nem is ez volt a lényeg, te meg ezt értsd meg. csak nem akartam teljesen komolyra venni a figurát. Jó akkor simogasson, becézgessen, majd az elég lesz. Nem demagóg akarok lenni, elhiszem, hogy valaki undorodik, de az ismi aki mondta a megalázást az nem undorodásra értette.
2012. máj. 30. 17:17
 27/29 anonim ***** válasza:
Hát én 23 vagyok és szűz. Nyilván nem szoktam elmondani senkinek, de én úgy gondolom ez nem olyan nagy dicsőség. Mondjuk fene tudja, ha X ideje együtt járnék egy normális, olyan hozzám való visszafogott fiúval, aki az első lenne nekem lehet örülne neki...
2012. jún. 5. 14:17
 28/29 anonim ***** válasza:
26 évesen veszítettem el. Addig az összes pasim a harmadik-negyedik randi után lekopott, ha nem ugrottam vele az ágyba. Tény, hogy mind azt mondta, hogy értékeli, hogy még szűz vagyok, de a tetteivel egyik se támasztotta alá. No, ennyit az értékelésről és az őszinteségről.
2012. jún. 17. 10:10
 29/29 anonim ***** válasza:
Na jó jó szép dolog a szűzesség. De attól nem qurva az, aki mondjuk 26 évesen már volt akár két három férfival is. most figyeljetek!!! A férfiak most főleg huszon felett, és ne az ilyen nyálgép apuci kedvence, bmw-vel járok mert vettek egyet nagyiék olyanra gondoljatok. Szóval most mit várjanak hónapokat? Ugyanúgy a férfi felett is megy az idő, és ha nem jó a szexuális élet akkor várt a semmire? Tényleg lehet egy ilyen oldala is. Én pl nem szeretem a túl szüzieket sem, a hátradőlök és csinálj amit akarsz velem, engem inkább lelomboz. Figyi legyünk őszinték. 26-28 évesen ha valaki szűz vagy tényleg nem járt emberek közé, azért nem ismert meg olyat akinek odaadta, vagy túlválogat és csodálkozik, ha koravén jány marad, mert ki tudja? lehet aki neki lenne jó annak meg ő nem kell. szóval nem minden pasi csak akkor jó, ha ezt értékeli. Elgondolkodtató is lehet egy majdnem harminc éves nő aki még szűz. Szép dolog, de egy bizonyos kornál már hohóóóóóóó érzést vált ki hidjétek el...
2012. jún. 18. 06:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!