Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az én gondolkodásomat miért nem értékelik a fiúk/férfiak?
Fiatal lány vagyok.Szerintem az a normális hogy nem játszom az eszemet,nem r.bancoskodok..nem vagyok konzervatív,de nem is adom oda magam akárkinek.Mármint.Számomra nem az a "menő" hogy hétvégente elmegyek buliz,lány létemre berugok,aztán meg bárkivel szexelek..
Miért nem értékelik ezt a velem egykorúak,vagy akár a nálam idősebbek?vagy nekik pont az ilyen lányok kellenek?:( Sosem leszek ilyen,de már ezt is unom..
16L
16 éves vagy, a korodbeli fiúktól, kb semmit sem várhatsz, (tisztelet a kivételnek ) a nagy átlag, aki veled egykorú az úgyis a másik típust választja.. próbálkozz kicsit érettek emberek társaságában, vagy idősebb fiúknál:)
de semmiről nem vagy lekésve.. és bármennyi éves leszel, mindig lesznek ilyen lányok..
én is már azt hittem hogy nincsenek normális lányok maradj ilyen semmi képpen sem változtass szerintem pont jó hogy ilyen vagy X)
17/f
Ne idióták között keress pasit :)
15/f
Én is ilyen lány vagyok, és találtam is egy 18 éves fiút 16 éves koromban, aki értékelte ezt (és még arra is képes volt 1 évet várni, hogy neki adjam a szüzességem) :) Azóta is Veled vagyok.
Hidd el, rengeteg fiú van a világban, aki az ilyen, normális lányokat keresi, talán pont úgy, ahogy Te az ilyen fiúkat. Ne félj, meg fogod találni azt, aki értékel, várj türelemmel ;) Én is vártam, és nagyon is megérte :) 20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!