Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az én gondolkodásomat miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az én gondolkodásomat miért nem értékelik a fiúk/férfiak?

Figyelt kérdés

Fiatal lány vagyok.Szerintem az a normális hogy nem játszom az eszemet,nem r.bancoskodok..nem vagyok konzervatív,de nem is adom oda magam akárkinek.Mármint.Számomra nem az a "menő" hogy hétvégente elmegyek buliz,lány létemre berugok,aztán meg bárkivel szexelek..

Miért nem értékelik ezt a velem egykorúak,vagy akár a nálam idősebbek?vagy nekik pont az ilyen lányok kellenek?:( Sosem leszek ilyen,de már ezt is unom..

16L

2011. jan. 8. 23:11
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

Félénk lennék?

Lehet.

Te meg hogy bunkó vagy,az is biztos:)Bas.ki,csakhogy megértsd :)

2011. jan. 9. 20:18
 22/30 anonim ***** válasza:

Mégis miért lennék bunkó,hölgyem??

Direkt nem írtam ki rendesen!!! ,amúgy hogy bunkó vagyok azt mi azt te mégis honnan a francból veszed??próbáltam kultúráltan kifejezni hogy privát üzeneteket nincs kedvem írni!!

Egyébként mostmár tudom hogy miért nincs pasid valószínű: te tipikusan az az ember vagy aki stílus,öltözködés alapján megbélyegez másokat,meglátsz egy rockert neked az azonnal egy paraszt csak azért mert más zenét szeret,meglátsz egy rappert neked az azonnal egy bunkó mert máshogy látja a világot!!!

Kiváncsi vagyok a válaszodra, és azt aki segíteni akar azt mégis milyen jogon bunkózod,parasztozod le???!!!

2011. jan. 9. 20:45
 23/30 A kérdező kommentje:

Semmi bajom a rapperekkel/rockerekkel.Sőőt.A rockerekért kifejezetten odavagyok.

Csak nem tűröm,hogy ilyen kocsis stílusba "beszéljél".Nem vagy te nálam különb,attól hogy bas.kizol..

Mindegy,felesleges vitákba nem megyek bele.

Köszönöm a válaszodat:)

2011. jan. 9. 21:44
 24/30 anonim ***** válasza:

De én attól nem leszek egyáltalán különk hogy basz*kizok !!!

egyáltalán nem azért írtam mert különbnek vagy felsőbbrendűnek érzem magam simán csak úgy jött !!!

Sőt leírásod alapján egyik legnormálisabb csaj lehetsz bárcsak sok ilyet látnék még sulimban !!!

vitának nem nevezném egyébként ezt a párbeszédet!!:D

2011. jan. 9. 21:49
 25/30 A kérdező kommentje:

na mondjad akkor,melyik suliba jársz?:D

Köszönöm,örülök hogy normálisnak tartasz:)

2011. jan. 9. 22:02
 26/30 anonim ***** válasza:
Az maradjon titok ... :D amúgy 10.-es vagyok!!
2011. jan. 9. 22:05
 27/30 A kérdező kommentje:
még a végén kiderül,hogy osztálytársak vagyunk..:D
2011. jan. 9. 22:08
 28/30 anonim ***** válasza:

Magy is lenne :D

Na akkor egy 20 ezrest rakj holnap a tanár asztala alá és tudni fogom hogy ott jártál :D

2011. jan. 9. 22:14
 29/30 anonim ***** válasza:
*nagy
2011. jan. 9. 22:15
 30/30 anonim ***** válasza:

Nem láttam a 20 ezrest!!! :D

hol maradt???

2011. jan. 11. 16:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!