Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az én gondolkodásomat miért nem értékelik a fiúk/férfiak?
Fiatal lány vagyok.Szerintem az a normális hogy nem játszom az eszemet,nem r.bancoskodok..nem vagyok konzervatív,de nem is adom oda magam akárkinek.Mármint.Számomra nem az a "menő" hogy hétvégente elmegyek buliz,lány létemre berugok,aztán meg bárkivel szexelek..
Miért nem értékelik ezt a velem egykorúak,vagy akár a nálam idősebbek?vagy nekik pont az ilyen lányok kellenek?:( Sosem leszek ilyen,de már ezt is unom..
16L
Szia!:)
Én véleményem szerint is ilyen egy normális lány , csak tudod az ilyen lányokból mint te vagy ,kevés van, ezáltal a normális fiúk nehezen találnak rád , és abból adódóan hogy kevés ilyen lány van, így kicsi az esélye sajnos hogy össze találkozol egy elvárásaidnak megfelelő szintén normális fiúval.Plussz még annyit tennék hozzá hogy ne "und" és hogy ne keseredj el! legyél úgymond büszke rá hogy te nem vagy olyan mint a legtöbb lány , az a bulizós berúgós stb amiket felsoroltál ..Biztos vagyok benne hogy ha kiállsz a mellet amiben te hiszel , megtalálod amire vágysz. 16f
Ismerkedj értelmes emberekkel.
Járjál olyan helyekre ahol értelmes emberek vannak.
legél kreatív ha nem akkor rá*asztál.
Bocsi,esténként mindig rámjön a sajnáltatás,a lelkizés..:D
Köszi mindenki.Tényleg.Annyira jól esik.:)
Gondoltam hogy valahogy úgy van,hogy ritka az ilyen lány,és a fiúk többsége általánosít.Mert ugyebár nincs rám írva,hogy nem ribanc vagyok,hanem normális..
Nem adom fel.Tudom még nem vagyok lemaradva semmiről,csak már vágyom rá..:)
Köszönöm!Tényleg:)
:)
Írj privit és megtudod..:)
Ohh B*szki most hagy ne privizgessek már,kímélj meg ettől pls!!!
Amúgy szerintem maradj olyan amilyen vagy, saját korosztályodban is tuti vannak normális,lehet hogy ők is félénkebbek pont úgy mint te !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!