Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A mai férfiak értékelik még...

A mai férfiak értékelik még az ilyen lányokat, vagy nőket?

Figyelt kérdés

A mai férfiak mennyire értékelik, ha egy huszonéves lánynak nem volt előttük sok komoly kapcsolata ( mondjuk csak 1 ), vagy egyáltalán nem volt? itt olyan kapcsolatra gondolok, ami nagyon komoly, tehát volt köztük minden:)

leginkább a közel húsz, vagy kicsit húsz feletti nőkre értem a kérdésemet, de minden vélemény érdekel:)

vagy ma már nem számítanak ezek a dolgok?

2012. máj. 29. 20:26
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
értsük persze:) az őszinteségért köszönet!
2012. máj. 29. 20:37
 12/29 anonim ***** válasza:
mit izgat, ne reklámozd azt kész. valamennyi tapasztalat jó ha van, de nem fog kidobni mert érintetlen vagy.
2012. máj. 29. 20:40
 13/29 anonim ***** válasza:
73%

9.

Milyen pasi vagy te, miért nem te irányÍtgatod, ráadásul a párom 38, de már álló szerszámmal jön, persze játszok vele, de ha neked egy 20 éves lánnyal külön izgatni kell, akkor nálad is baj van.

2012. máj. 29. 20:44
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nincs a 9.válaszolóval semmi baj, én értem amit mond, attól hogy álló farokkal közeledik feléd a párod, még kényezteted nem?! milyen az már h "rám ne számíts" :D
2012. máj. 29. 20:57
 15/29 anonim ***** válasza:
68%
Ha a 9.-nek lenne egy kis esze, betanÍtaná a szája Íze szerint, mert egy tapasztaltabbal már nem biztos, hogy úgy fog menni.
2012. máj. 29. 21:01
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
Az számít, hogy olyan párod legyen, aki szeret úgy, ahogy vagy. És ezzel mindent elmondtam. Ha valaki nem értékeli, akkor ő nem a te embered.
2012. máj. 29. 21:04
 17/29 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!:)
2012. máj. 29. 21:07
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
Kilences vagyok. Sztereotípia, hogy a férfiaknak a farkuk feláll egy kettőre, akármitől. lehet van akinek igen, de nem mindenkinek, és azért kell a kényeztetés. most ebbe mi a baj? ki szereti az olyan nőt, akit te végigcsókolgatsz, ő meg utána max megrángatja kicsit mint valami felhúzós órát vagy búgócsigát oszt cső, már rakjad is befele. Ne legyetek már olyan okosak, örüljetek, ha a párotoknak vagy nektek ennyi is elég és hallgassatok.
2012. máj. 29. 21:08
 19/29 anonim ***** válasza:
Az én párom (23) örült, hogy előtte csak egy pasival voltam és hogy nem ment át rajtam eddig egy fél focicsapat :D
2012. máj. 29. 21:20
 20/29 anonim ***** válasza:

24 vagyok, egyetlen kapcsolatom volt. :)

Sajnos azt kell, hogy mondjam, hogy a párom nem igazán értékelt. Úgy dobott el magától, mint egy koszos rongydarabot. Pedig tudta, hogy ő az első nekem.

Neki valahogy más volt az értékrendje. Próbált megjavulni, de idővel újra kijött belőle a rossz. Sajnos világ életében szerető volt, mindig olyan női voltak, ahol ő csak a második lehetett.

Úgyhogy sajnos nem mindenkinek számít ez.

A szexet meg tanulni lehet. Egy nő nem attól lesz lepedőakrobata, hogy 30 pasival lefeküdt. Mindenkinek más a jó, és mindenkinek meg kell tanulnia a másik testén "játszani".

2012. máj. 29. 21:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!