A mai férfiak értékelik még az ilyen lányokat, vagy nőket?
A mai férfiak mennyire értékelik, ha egy huszonéves lánynak nem volt előttük sok komoly kapcsolata ( mondjuk csak 1 ), vagy egyáltalán nem volt? itt olyan kapcsolatra gondolok, ami nagyon komoly, tehát volt köztük minden:)
leginkább a közel húsz, vagy kicsit húsz feletti nőkre értem a kérdésemet, de minden vélemény érdekel:)
vagy ma már nem számítanak ezek a dolgok?
9.
Milyen pasi vagy te, miért nem te irányÍtgatod, ráadásul a párom 38, de már álló szerszámmal jön, persze játszok vele, de ha neked egy 20 éves lánnyal külön izgatni kell, akkor nálad is baj van.
24 vagyok, egyetlen kapcsolatom volt. :)
Sajnos azt kell, hogy mondjam, hogy a párom nem igazán értékelt. Úgy dobott el magától, mint egy koszos rongydarabot. Pedig tudta, hogy ő az első nekem.
Neki valahogy más volt az értékrendje. Próbált megjavulni, de idővel újra kijött belőle a rossz. Sajnos világ életében szerető volt, mindig olyan női voltak, ahol ő csak a második lehetett.
Úgyhogy sajnos nem mindenkinek számít ez.
A szexet meg tanulni lehet. Egy nő nem attól lesz lepedőakrobata, hogy 30 pasival lefeküdt. Mindenkinek más a jó, és mindenkinek meg kell tanulnia a másik testén "játszani".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!