Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Apukamnak sok kegyes hazugsaga...

Apukamnak sok kegyes hazugsaga volt felem, es ennek kapcsan most megbantottam. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Mindig ha hozott valami dragabb ajandekot vagy csokit barmi, azt mondta, hogy o is ajandekba kapta, hogy szivesebben fogadjuk el. (Mert tudtuk, hogy nem feltetlenul engedhetjuk meg magunknak).

Most egy komolyabb temaba kerdeztem tole valamit es 3x-4x vissza kerdeztem. Erre felkapta a vizet, hogy miert nem hiszek neki. Mondtam, hogy mert az evek soran megszoktam, hogy nem lehet bizni benned.

Nagyon szemet voltam, de kicsuszott a szamon... Mivel tehetnem jova?

2012. márc. 18. 16:01
 1/3 anonim ***** válasza:
A kegyes hazugság és a "nem lehet bízni benned" ,az nem két különböző fogalom hanem két különböző univerzum.
2012. márc. 18. 16:05
 2/3 anonim ***** válasza:
Bocsánatot kérsz tőle.
2012. márc. 18. 17:03
 3/3 yuda ***** válasza:
Amit utolsó mondatodnak írtál be nekünk, megtehetnéd hogy neki mondod el. :)
2012. márc. 18. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!