Azt hiszem öcsémet rendesen megbántottam hogy hozzam helyre?
öcsém 10 éves én 14 ,fiú vagyok én is
vitatkoztunk és olyat kottyantottam ki a számon amit nem gondoltam komolyan,és mire próbáltam megmagyarázni tesóm sírva fakadt és rám vágta az ajtót..
szüleink nincsenek itthon majd a hétvégén jönnek haza
sajnálom a történteket, annak ellenére amit mondtam szeretem de tényleg !
hogy hozzam helyre a hülye beszólásomat?
ti is szoktatok hülyeségeket mondani amit végül megbántok pláne amit tesóitoknak mondtok??
Hű, ez nekem durva két gyerek, egész héten otthon egyedül????
Készíts vacsit, kopogj be hozzá és kérj bocsánatot,akár a csukott ajtón keresztül is!
ma reggel mentek el,és nem jókedvükből, sajnos kórházba, mert nagymamánk súlyos balesetet szenvedett
egyébként tudunk vigyázni magunkra és szombaton már jönnek haza.
ebből is adódott a veszekedésünk, tesóm kicsit érzékenyebb most a kelleténél én is, és most meg tessék robbant a bomba..
Szabad tudni, mit mondtál neki?
(nekem egyszer a nővérem azt mondta - én 20 éves voltam, ő 23 -, hogy haltam volna meg a balesetben... ez 7 éve történt, és valahol tudom, hogy nem úgy gondolta, csak akkor éppen nagyon mérges volt rám, de a mai napig nem felejtem el)
hát épp effélét..
de szeretem az öcsémet,milyenek a testvérek? sokszor összekapunk, de mindig kibékülünk
megvédem mindentől ha kell,
és amikor ezt mondtam, azonnal megbántam meg is akartam ölelni de ellökött és amint írtam bevágta az ajtót
egyébként a héten HÓszünetünk van majd holnap kitalálok vmit amivel kiengesztelhetném
jó a kapcsolatunk, de néha elpattan a húr..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!