Megbántottam a szüleimet elég durván. Mit tegyek, hogy újra a régi legyen a kapcsolatunk?
Kérj bocsánatot, és többet ne csinálj ilyet. Ez az alap. Amúgy nem mindegy, mire kell a pénz, amit így loptál. (A cselekedet megítélése szempontjából mindegy, a további teendők szempontjából nem az). Ha értelmes dologra kellett, van valami akadálya, hogy megbeszéld apáddal azt is, hogy miből lesz neked arra pénzed?
Ha megembereled magad, még jól is kijöhetsz ebből a helyzetből.
Én attól tenném függővé, hogy mire költötted a pénzt, de legfőképpen az érdekelne, hogy miért kellett lopni (jobban mondva sikkasztani :) hozzá. Nekem régen sose jutott volna eszembe ilyesmi, lógni és a zsét lenyúlni, de az is igaz, hogy amire kértem, mindenre kaptam pénzt. Mondjuk hülyeségre sose kértem, de akkor más világ volt.
33/N
MEnj és kérj bocsánatot, ha pedig pénz kell akkor állj eléjük, hogy figyeljetek van ez és ez és erre szeretnék X összeget kérni. Szerintem ha megindoklod mire kell a pénz, akkor adni is fognak.
Most egy darabig nem fognak megbízni benned, neked kell pedálozni, hogy visszaálljon a jó kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!