Ciki, ha 15 évesen még mindig fogom anya kezét az utcán?
Figyelt kérdés
2012. aug. 25. 22:13
2/38 anonim válasza:
Ciki, de még fogyatékosnak is nézhetnek.
3/38 anonim válasza:
Fogd amíg tudod, és örülj neki, hogy ilyen jó a kapcsolatotok! Nem ciki, bárcsak ezt sokan felfognák!
4/38 anonim válasza:
sztem iszonyú ciki, a hátad mögött tuti röhögnek rajtad és sztem sokak nem tartanak teljesen épnek se.
5/38 anonim válasza:
Szerintem az. De legalábbis borzalmasan gyerekes. És a "fogd amíg teheted" hozzászólásra csak annyit mondanék, hogy a szeretet nem ezen múlik. Sosem fogtam se a nagyszüleim, se a szüleim kezét, mert nem vagyok ez a típus, mégis baromi jó kapcsolatom volt mindegyikükkel, rengeteget nevettünk, mindent megbeszélhettem velük. A jó kapcsolat nem a kézfogáson múlik... És nem bántam meg egy percig sem, hogy sosem fogtam a kezüket, miután meghaltak. De örültem minden együtt töltött percnek, és mosolynak, amit láttam az arcukon.
6/38 anonim válasza:
22:19 Ez nem kapcsolatfüggő, hanem gyerekes. 15 évesen azért nem itt kéne szerintem tartani.
7/38 anonim válasza:
Én 25 éves vagyok, és néha meg fogom a kezét az utcán. Szeretem, és felőlem az egész főváros felsorakozhat, és sugdolózva mutogathat, hogy ilyen furcsa dolgot nem láttak, nem érdekel.
8/38 A kérdező kommentje:
Nagyon jóban vagyunk, olyanok vagyunk, mint a barátnők.
22:19 köszi!!:)
2012. aug. 25. 22:43
9/38 anonim válasza:
"És a "fogd amíg teheted" hozzászólásra csak annyit mondanék, hogy a szeretet nem ezen múlik."
Persze, hogy nem ezen múlik. Mindenki máshogy nyilvánítja ki a szeretetét. Épp ezért lenézni valakit azért, ahogy ezt teszi nagyon buta emberre vall.
10/38 anonim válasza:
Előző.
Az se gáz ha cumit vesz a szájába?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!