Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ciki, ha 15 évesen még mindig...

Ciki, ha 15 évesen még mindig fogom anya kezét az utcán?

Figyelt kérdés
2012. aug. 25. 22:13
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
78%
mindenkinek az a ciki, amit ő maga annak érez. én tartom cikinek megfogni anyukám kezét az utcán, de ettől még mások kiröhöghetnek. de ők meg le vannak sz.rva. attól még nem leszek rosszabb barát vagy kevésbé egyetemista, tehát mivel ez semmire nincs hatással a lelki világon kívül, kérdem én, miért ne csináljam? :) 19L
2012. aug. 25. 22:52
 12/38 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem eléggé gáz. Kicsit túlzott ragaszkodást mutat.
2012. aug. 25. 22:59
 13/38 A kérdező kommentje:
Igen, talán mert kicsit túlzottan ragaszkodom hozzá. Mindenben kikérem a tanácsát, de tényleg mindenben. Mindent elmondok neki. Ez baj?
2012. aug. 25. 23:05
 14/38 anonim ***** válasza:
20%
Igen, baj. Teljesen önállótlan vagy. Torz a családi rendszeretek, családterápiára kellene mennetek.
2012. aug. 25. 23:08
 15/38 anonim ***** válasza:
78%

15 évesen még egyáltalán nem baj, hogy mindent elmondasz neki és kikéred a tanácsait. Gyerek vagy még, így ez szinte teljesen normális.

Én ennek ellenére azt vallom, hogy a gyereknek [aki ugye jelenleg 15 éves] is lehetnek titkai és nem kell a napot naplószerűen elmondani a szülőnek.

A túlzott ragaszkodás akkor rossz, ha már 18 leszel és esetleg azért nem mész el egy távolabbi egyetemre, mert nem akarod otthagyni anyudat.

Egy idő után mindenkinek ki kell repülnie a fészekből, de szerintem nemsokára te is elkezdesz távolodni, ahogy "öregszel".

Szerintem egy bizonyos kor fölött kifejezetten egészségtelen, ha valaki ennyire kötődik. [A hangsúly azon van, hogy ENNYIRE, nem a kötődésen.]

2012. aug. 25. 23:08
 16/38 anonim ***** válasza:
19%
Majd kíváncsi leszek, hogy 18 évesen is fogod-e a kezét, amikor már a barátodét kéne, vagy tanácsot kérsz tőle abban a témában, hogy milyen pózban szexelj, ha már annyira mindenben kikéred.
2012. aug. 25. 23:21
 17/38 anonim ***** válasza:
27%

5-ös: majd, ha te is holtan találod valamelyik rokonod, én pl. anyukámat, akkor rájössz, hogy milyen rövid lehet az élet és azért írtam azt, hogy fogd, amíg teheted, mert sose lehet tudni, hogy mikor megy el végleg, amikor sajnálhatod, hogy cikinek érezted a saját rokonod...

Nem kell rögtön kötekedni, próbáljatok meg emberként viselkedni.

Jó éjt...

2012. aug. 25. 23:34
 18/38 anonim ***** válasza:
17-es, senki nem a rokont találja cikinek. Szomorú, ha valakinek meghal egy rokona, de az nem jelenti azt, hogy 55 évesen is az anyuka kezét kell fogni.
2012. aug. 25. 23:36
 19/38 anonim ***** válasza:
63%

Sajnálom, hogy valakinek ez ciki, egyszerűen el nem tudom képzelni, hogy mi abban a "gáz", ha valaki megfogja a saját szülője kezét. Legyen akár 15, vagy 55. A világra hozta, nevelte, szerette, ha valaki ezt cikinek tartja, hát nagyon sajnálom, az EQ szintje borzalmasan a padlón van.

Mai fiatalság, szörnyű.

És én csak 22 vagyok..

2012. aug. 25. 23:42
 20/38 anonim ***** válasza:
100%
A megfogja a kezét és kézenfogva sétálnak az utcán között van egy szakadék.
2012. aug. 25. 23:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!