Ciki, ha 15 évesen még mindig fogom anya kezét az utcán?
15 évesen még egyáltalán nem baj, hogy mindent elmondasz neki és kikéred a tanácsait. Gyerek vagy még, így ez szinte teljesen normális.
Én ennek ellenére azt vallom, hogy a gyereknek [aki ugye jelenleg 15 éves] is lehetnek titkai és nem kell a napot naplószerűen elmondani a szülőnek.
A túlzott ragaszkodás akkor rossz, ha már 18 leszel és esetleg azért nem mész el egy távolabbi egyetemre, mert nem akarod otthagyni anyudat.
Egy idő után mindenkinek ki kell repülnie a fészekből, de szerintem nemsokára te is elkezdesz távolodni, ahogy "öregszel".
Szerintem egy bizonyos kor fölött kifejezetten egészségtelen, ha valaki ennyire kötődik. [A hangsúly azon van, hogy ENNYIRE, nem a kötődésen.]
5-ös: majd, ha te is holtan találod valamelyik rokonod, én pl. anyukámat, akkor rájössz, hogy milyen rövid lehet az élet és azért írtam azt, hogy fogd, amíg teheted, mert sose lehet tudni, hogy mikor megy el végleg, amikor sajnálhatod, hogy cikinek érezted a saját rokonod...
Nem kell rögtön kötekedni, próbáljatok meg emberként viselkedni.
Jó éjt...
Sajnálom, hogy valakinek ez ciki, egyszerűen el nem tudom képzelni, hogy mi abban a "gáz", ha valaki megfogja a saját szülője kezét. Legyen akár 15, vagy 55. A világra hozta, nevelte, szerette, ha valaki ezt cikinek tartja, hát nagyon sajnálom, az EQ szintje borzalmasan a padlón van.
Mai fiatalság, szörnyű.
És én csak 22 vagyok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!